Sziasztok!
Futómű állitásban tudna valaki segiteni?100 kilós volt az előző tulaj,én meg 70 és eléggé pattog alattam a segge.az elejét kezdem eltalálni,bár még kicsit állitgatom,de alakul,a hátával viszont bajban vagyok.Van egy kis csavar,és egy imbusz kulcs megy még oda.Melyik a huzó,és melyik a nyomó?Néztem a képeket,jó lehetett,nekem fél 9kor telefonált a szerelő hogy meg van vele,de már fölösleges volt elindulni.Aszt mondta mit vagyok kiakadva vasárnapra kellet nem?Ja csak nem 9re.De a mátrába kerültem vele azért,bár ott 7es ninja csak az enyém árválkodot.A következőt kinem hagyom.:)
a kemárát sikerült feléleszteni, a felvételek elfogadhatók, leszámítva, hogy egy kissé rossz volt a beállított nézőpont, így inkább csak a műszerfalam látszik, meg azoknak a "segge" akik max 10 méterrel motoroznak előttem
nem fárasztok senkit most ezekkel a vidikkel, majd legközelebb ügyesebb leszek
Hegeszteni ilyet szerintem nem érdemes, hacsak nem tudod kiegyensúlyoztatni, hiszen ez forog, talán nem is olyan kicsit, kiegyensúlyozatlanul a minimum, hogy a tengely csapágyát kikezdené a vibrációval.. szvsz.
Sziasztok! Feltettem egy képet nem tudom sikerül e meg látszik e rendesen, de bekarikáztam azt a részt ahonnan kitört egy darab és be ixeltem azt ami a karikából hiányzik! Azt szeretném kérdezni hogy valaki járt e másr így! Ez egy kuplung kosár lenne! KawaZX7R-é meg lehet ezt heggeszteni vagy vegyek egy másikat?
Köszi a segítséget!
Nagyon sajnálom,hogy lemaradtam a mai gurulásról...
Nem történt semmi extra egész nap,és a fiam(pedig az ő névnapját tartottuk vagy mi) is mondta,hogy miért nem mentél inkább apa a motorosokkal......
A következőt nem hagyom ki!
Nagyon jók a képek!
bocs hogy eltűntem az alvégen, de menet közben akadt egy kis elintéznivalóm Balatonakarattyán most értem csak haza.
amúgy fasza volt a nap, igazi élmény volt
Bocs srácok,hogy keveset maradtunk,de 3ra vissza kellett érnünk.
Jó volt látni ennyi szép ninját!
Kivülről biztos állat hangot produkáltunk
Tomnak köszi a próbát Asszem teszek gyári lkereket hátra... meg leteszem az elejét.
Videókkal még dolgoznom kell.Megpróbálok vmi élvezhetőt keverni belőle. Sajna a fejkamera nem jól lett beállítva,de azért mindenki látszik majd.
Tavaly ebben a bontóban el akarták adni a 7-esröl ezeket az idomokat.Kérdezz rá hátha még áll a bolt
http://www.motorbonto.hu/haszn...