Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

itt vannak az én képeim:
http://data.hu/get/2478246/7-e...
jók a képek!
kösz
Pár kép
mailben nem mentek el
a képeket felteszem majd data.hu-ra és ide linkelem a címet, de a kis geci kamerával gondok vannak, nem ismeri fel a szg és ki se tudom kapcsolni, nem reagál semmire
remélem az a baja csak, hogy tökre lemerült az aksija, de lehet kuka lesz a vége
vissza,vissza!
legközelebb még többen kell hogy legyünk
Fasza volt a nap, pár kép:
höhö ma mentem egy hetessel. nagyon zsír.
Jó telt ez a napocska

én kérek képet sikariorban@freemail.hu-ra köszi
Bepofátlankodok ide... Hoztam pár képet, akinek kell a többi írjon egy mailt / adatlapomon a cím /
Remélem mindenki épségben hazaér
Jó volt a mai nap Csak nekem sok volt egy pöppet a helybe topi, így hirtelen felindulásból inkább elmenetem tekeregni. Nem bántam meg. Remélem mindenki hazaér(t) épségben Most megyek fűnyírót tuningolni, ezért siettem
KisKar!
Remélem már melegíted a ninját! Az Asszony nem jön,ha nem jöttök és én meg akkor nem ,ha Ő nem jön!
Szóval szedjétek össze magatokat!

már csak telen vagyok elérhető!
209500hatnegyvenöt

oké köszi nem muszáj hosszúnak lennie
ÉR-
TE-
TTEM!
reggel!
7-esek, ébresztő, föl!
Természetesen írok szívesen novellát a két termékről, de majd valamikor jövő hét elején, akkor lesz rá időm. Lehet ímélben küldöm.
Faintos, várunk!
Én használom régóta, semmi gond vele, gyári minőségű. Lánc sokkal hamarabb fárad, mint ő.
Hi!
Én egészen más irányból megyek, de Veszprémben majd találkozunk ja...
JT lánckereket használ valaki?
Sziasztok!

F2Tom, egy kéréssel fordulnék hozzád

Tudom már irtál nekem sok okosat, amit köszönök szépen, de!
Lenne még egy kérésem. Írnál nekem egy rövid összehasonlítást az F2 vs 7R ügyben? Miben jobb a hetes mint az f2 vagy miben rosszabb, vagy bármi infóra kiváncsi vagyok( üléspozíció, fékek futómű, utas-ülés fogyasztás, utazósebeség, élettartam ) . Azért téged kérlek mert neked volt mind a kettő, én pedig sokat pörögök f2-esen, mert van a családban, tehát tudok mihez viszonyítani .
köszi előre is
Csá 7-es armada! Holnap nagy valószínűséggel társulok hozzátok, mint anno 3(?) éve. Evribádi evri tújú az én ingem rövid újjú
Ne vidd a dzsekit.Bár nem volt jó amit megnéztem,de nem is ez a lényeg.Sajnos nem tudok menni......
Egy nagyon lényeges dologról megfeledkeztem,mert a naptáramon nekem még múlthét van,elfelejtettem átlapozni.
Holnap lesz a fiam névnapja. Ott kell lennem náluk.
Kb Veszprémből már jöhetnék is vissza,hogy időben visszaérjek.
Sajnálom,mert nagyon beleéltem magam.....
A következőt biztos,hogy nem hagyom ki!
Nektek széles utat,jó időt!
nekem jó a 9:30 M5-M0 találkozásánál.max várok egy kicsit
szakbe + buczy vagy mi fene akkor eggyütt megyünk hol talizunk?
Elindulok 9.30 kor hívjatok a számomat már megattam vagy dobjátok el a tiéteket és hívlak