hello mindenki!
akkor összegeznék!
10.30 kor indulás a fehérvári tesco benzinkútjától, majd 11.10 környékén megérkezés Veszprém McDonalds-hez.
Ez a nagy találkapont!, de hogy tudjuk kire kell még várni, megkérnék mindenkit, hogy vagy nekem vagy Tomnak jelezze, hogy jön!
a nagy gurulás ( 11.30 környéki indulással ) útvonalát a mekiben hozzuk össze közösen, úgy, hogy az mindenki számára elfogadható legyen.
akkor a holnapi viszontlátásra, és jelentkezzetek!
telszámok pár sorral lejjebb
Guro
bocsi csak most sikerült a gép elé keverednem!
erről igen csak lecsúsztam!
melózni kellet egész délelöt.
holnap hajnalba mennem kell vecsésre ha gondolod az M5-M0-nál összefuthatunk a körforgalomba.0670/5112946 a számom ha este nem tudnánk átbeszélni, a tied természetesen mentve van, esetleg holnap de 8 tájba felhívlak.
Amit még nem mondtam el, hogy a jobbos alsó cipzár, amivel a kézfejnél összehúzod, annak hiányzik a húzókája, nekem egy gémkapocsadarab volt oda beakasztva, de szerintem a kocsiját ki tudják cserélni. Van benne hely gyárilag gerincprotektornak és cipzár belül, hogy gatyát tudjál hozzá csatlakoztatni.
Teszek fel képet a kabátról. Holnapi karika nem az eszeveszett tempóról szól. Élvezzük a jóidőt, a társaságot és a gépeket. Akinek elmennek otthonról, az meg előremegy, aztán majd bevárja a többieket.
Az jó lenne szerintem!Már megigértem egy srácnak,úgyhogy du megyek megnézni egy dzsekit.Utána jelzem az erdményt,addig is köszi a lehetőséget!
Én még most barátkozok a kedvessel,kezdem már kiismerni de pályázni nem mennék vele....Kicsit fura a motorhang,ezért is lesz jó,ha szakértők is meghallgatják.
Autópályán megyünk?Akkor még itthonról induláskor a tankolásnál veszek matricát.
Emberek! Holnapi nappal Kapcsolatban.
10:30 Székesfehérvár Tesco Benzinkút. Ha nagyon pesszimista vagyok is 40perc alatt Veszprémben vagyunk.
11:15 Veszprém Mcdonalds. Most hirtelen nem tudom hol van a meki, de gyanítom nem lesz nehéz megtalálni.
Onnan elgurulhatunk Csopak felé a Nosztorin, az a szakasz elég jó kanyargós. Aztán Csopakról tovább Tihany felé.
Másik lehetőség, hogy Veszprémből Tapolca felé vesszük az irányt, a művészetek völgye is gyönyörű hely néhány faintos kanyarral. Tapolcáról északi part felé, Zánka felé szintén szép az út.
Ezeket majd megszakértjük a helyszínen. Aki jönne, az jelezhetne, hogy ki az akire még várnunk kell. A számom: 0630/324-1549
én most egyeztettem Tommal.
mi 10.30-kor indulunk Fehérvárról a Tesco benzinkúttol és 11 után már Veszprémben leszünk.
aki oda jön, azt ott bevárjuk, onnan több útvonal is felvetődött, de a többség majd dönt.
szerintem most igazából mindenki élvezni akarja majd az együtt motorozást és azt a látványt, amit majd nyújtunk
aki tud jöjjön! és jelezzétek légyszi ki hol csatlakozna!
Akkkor mikor legyen az akkor?
Elindulok Veszprémbe 10 után,11 körül ott leszek. F2Tomnak megvan a száma,szerintem az enyém is neki.
A Mekinél elnyalunk egy fagyit max amg várunk.
Párommal megyek,így nálam kizárt a vadulás.Max megrántom néha de alapvetően élvezzük a motorozást ilyenkor. Szóval az ilyen motorozáskor mindenki magára figyeljen inkább
Gyere nyugodtan, megvárunk mindenkit. Én mindig azt mondom azoknak akik eljönnek velem motorozni, hogy mindenki a saját tempójában haladjon, aztán max megvárjuk, de nem lesz eszeveszett tempó. Nálam néha elgurul a gyógyszer, szóval lehet előrefutok majd egy két kanyarnál De jó lesz, gyere nyugodtan. Nekem van egy régi Uvex kabátom, bőr, egyszer feküdtek benne, horzsolások vannak rajta, de tök ép, jó vastag bőrből van, piros kék fehér színű, jó nagy méret. Én 190 vagyok, nekem bőven jó volt, lobogott is rajtam. Átmenetileg jó talán.
11 körül ott leszek Veszprémben!
Remélem jópár hetest látok majd érkezni!
Addig is jó utat mindenkinek, onnantól meg mindnyájunknak!