Nem tudom, hogy mikor tudok átugrani... Ha erre jársz mifelénk, majd bedobhatod, de én nagyvalószínűséggel szombaton tudok átesni. Ja,. és Gixxer-tali lesz nálunk Egy ember jön emelőszemet vásárolni, és e hír hallatán jön a többi okos is...
Tudnátok nekem segíteni?
97-es hetesem van. Szuperül működik (nem értek hozzá de úgy gondolom ). Mondták páran hogy nézessek szelephézagot a gépen mert hogy azt nemárt néha! Kérdésem az lenne hogy tudják ezen állítani vagy csak cserélni lehet benne, és mire figyeljek, mik lehetnek árulkodó jelek arra hogy tényleg nem árt bevinnem megnézetni a gépet?
hi,
ez a kis kamera 1-1,5 órát bír ki, ha teljesen feltöltöd és max 32GB-os mikro SD kártyát lehet beletenni, amit még tud kezelni
én egy 8GB-osat használok, mert az 1 órányi anyag az kb. 5 GB méretű AVI-ban, hang-fény függő
ezt szerkesztem és konvertálom MP4-be hogy ide fel lehessen tenni
en egy AEE MD80-as kamerat szereztem be az ebay-rol magamnak (valami 60dolcsi volt 2gigas kartyaval, de nemart kicserelni a kartyat egy jobb minosegure, mert amivel jon az szar es akadozik a kep)...itt egy link egy hasonlo kamera kepminosegerol.
Mondjatok olcsó és jó kamerát ami digitális kártyára rögzít és 1órát kibír!
Minimum olyan képminőség mint GURO vidijei!
Sajnos kamerákhoz nem értek:(
Mindenképp memókaris kell a rázkódás miatt!
1órát minimum tudjon egyhuzamban.
Jókat nem mondom,mert csöpögne a fórum inkáb barátilag lebaszlak a rosszakért :)
-túl zöd,mikor megvetted az a karbonos külső nekem jobban bejött.
-dobnék rá egy dáblülbáblül zérógrávítit víztisztában!(enyémre is ha rámesne a bank vagy adna valaki 30pénzt...)
Nem tudom, hogy mikor tudok átugrani... Ha erre jársz mifelénk, majd bedobhatod, de én nagyvalószínűséggel szombaton tudok átesni. Ja,. és Gixxer-tali lesz nálunk Egy ember jön emelőszemet vásárolni, és e hír hallatán jön a többi okos is...
Alpinestars GP Pro (kékfehér) most milyen árakon mozog? A lehető legoccsóbb érdekelne
Tudnátok nekem segíteni?
97-es hetesem van. Szuperül működik (nem értek hozzá de úgy gondolom ). Mondták páran hogy nézessek szelephézagot a gépen mert hogy azt nemárt néha! Kérdésem az lenne hogy tudják ezen állítani vagy csak cserélni lehet benne, és mire figyeljek, mik lehetnek árulkodó jelek arra hogy tényleg nem árt bevinnem megnézetni a gépet?
Előre is köszi a segítséget!
de még változhat, legalábbis bízom benne
ez a kis kamera 1-1,5 órát bír ki, ha teljesen feltöltöd és max 32GB-os mikro SD kártyát lehet beletenni, amit még tud kezelni
én egy 8GB-osat használok, mert az 1 órányi anyag az kb. 5 GB méretű AVI-ban, hang-fény függő
ezt szerkesztem és konvertálom MP4-be hogy ide fel lehessen tenni
Minimum olyan képminőség mint GURO vidijei!
Sajnos kamerákhoz nem értek:(
Mindenképp memókaris kell a rázkódás miatt!
1órát minimum tudjon egyhuzamban.
suszternak cipője,motorszerelőnek motorja....
:(
-túl zöd,mikor megvetted az a karbonos külső nekem jobban bejött.
-dobnék rá egy dáblülbáblül zérógrávítit víztisztában!(enyémre is ha rámesne a bank vagy adna valaki 30pénzt...)
amúgy fasza nagyon!
csak eljutok odáig vmikor
Tom! A monitort néha le kell törölni
Bele kell húznod,mert nyakunkon a szezon!