izgalmas és költséges is
én még csak vasárnap hozom el az olajamat meg a szűrőket Tom-tól, és szerdán cserélik ki a telószimmeringemet.
a MITO elvileg kész, csak bele kell borítani egy kis olajat.
én bízom a 28-ai jó időben és akkor du.-ra le is érek, ha tudom, akkor mindkét gépet viszem magammal
ejjjh pedig most lenne izgalmas.
Persze akkorra. Csak ott meg mindig fennall, hogy nem leszek itthon. De rabeszelem batyam inkabb jojjon kakucsozni.
O is reszelt valamit a bandita futomuven, mar csak tanulnia kell fordulni
a múltkori vasárnapi kakucsozást én úgy értettem, hogy 28-án a börze utáni vasárnap kellene mennünk, remélem ez nem gond
ja és ez mindenkinek üzenet és felhívás egyben
A ruhaval ez szivas igen, de van egy jo szabo Taborfalvan, az enyemet is igazitotta nemreg. Profi a neni
Akkor megvarom a jovo hetet, egyreszt, mert vegre motorral mehetek. Ugy nezem a koponyegen, hogy szerdatol mintha javulna az ido. Az enyemet is elhozom ma. Mar csak a tankot kell felpattintanom ra es kesz az idenyre
Kakucsra esetleg kocsmázni szívessen átmegyek ha van kedvetek...
Gyere Janav! Szívessen látlak...de ha jövő héten jössz akkor az RR -el is találkozol... vagy jövő héten is...
Arlen Ness csak ha jó áron van csak akkor mert képes vagyok kihízni pikk-pakk és morci lennék magamra nagyon...
vagy veszek 2 számmal nagyobbat és olyan leszek mint egy Sharpei ..
Faintos! Gyári alkatrészt nem tudom honnan tud olcsóbban a honda. Jó nekik. Meg neked . Én még várok a jó időre, hogy a szelepeimet kicserélhessük, meg karburálhassunk. Most a telómat kell elvinnem szimmeringcserére. Jöhetne már a kurva jóidő! Te börzére nem jössz?
Király Tom! Szép a géped!
Remélem jön a tavasz is még nyár előtt és akkor csinálhatunk egy fórumtalit is.
Készül az én ninjam is. Most patent lesz.a váltó és az első lánckerék környékén ami van tömítés cserélve lesz,szelepáll,karbszinkr.,kap új szívócsonkot,összes olajat ami csak van benne,metzeler racetec K1 gumit...szóval remélem jó lesz.
Képzeljétek el Hondánál csináltatom,baromi olcsón dolgoznak és a szívócsonkot pontosan féláron hozza,mint a kawasaki és minden gyári cucc. Érdekes,nem?
Most kezdem ugy erezni, hogy senki nem akar jonni a hetvegen kakucsozni
Arlen Ness jo valasztas Orbirrje!
Szuper, hogy meglett a papirod is, hajra!
Holnap lehet meglatogatlak este
Mindenkinek köszi a rucikat,de úgynézki van vonal jó áron új Arlen Ness ruhára.Pénteken megyek próbálni.
Másik hír ami feldobta a napom az ,hogy rendben vannak a Kawa papirjai már póstázták majden 2 hónap alatt sikerült nekik
Nekem van egy shox már nem használom mert vettem másikat ha gondolod megveheteted én 176 magas 84 kg vagyok.Sajna csúsztam benn egyszer,de nem szakadt.
Ja meg erdemes kinezni a Hein Gerickebe a Triester strassera Becsben. szokott akcioban lenni naluk ruha, es nem messze van a louis is, csak ott szemetet arulnak ruhaban
a súlyod miatt szerintem az 52-es kicsi lenne neked de most meg ne haragudj szal egy próbát megér a dolog.
csak ilyen képem van róla, de a SHOX honlapján van fent asszem gyári kép is róla.
amúgy púpos és tényleg kényelmes viselet, csak hát a vásárlás óta egy kicsit belehúztam az edzésbe és k..ra nem fér bele a vállam meg a hátam
Nekem is van egy elado 2 reszesem gombokert 52-es meretben
Nem egy nagy szam, de rendes protik vannak benne, kicsit meg lett surolva, de nem nez ki veszesen.
én még csak vasárnap hozom el az olajamat meg a szűrőket Tom-tól, és szerdán cserélik ki a telószimmeringemet.
a MITO elvileg kész, csak bele kell borítani egy kis olajat.
én bízom a 28-ai jó időben és akkor du.-ra le is érek, ha tudom, akkor mindkét gépet viszem magammal