RÉM barátunk jelezte, hogy vasárnap autós nap lesz kakucson, így max szombaton lehet menni
tegnap fociedzésem volt, meg estig egy használható térdem is, de reggelre.....
Nem tudom még merre lesz a menet. Dobogókő, Szentendre, Visegrád felé szoktunk sokat menni, de most lehet Balaton felé kéne menni, vagy Zirc Csesznek, ilyesmi.
Szombat delelott en meg pesten vagyok, delre jovok szerintem haza. Utana birok mozgosodni. Nem feltetlenul kell palyazni, de tomegben nem szeretek motorozni. Mindegy csak jo legyen az ut minosege.
Fasza vas! Hallod öregem, mi délelőtt megyünk felvonulni, a délutáni órákban, ha úgytartja a kedved, elmehetsz pályázni... Valószínűleg mi megyünk valamerre karcolni, szerintem lehet kinézünk valami szerpentinre
Na majd csörögj rám, hogy hogyan döntöttél! Holnap fél egykor megyek Pestre, ha nem veszem fel a telefont, akkor a Gixxerrel motorozok!
szombat de kiállítás, mert vennem kell egy normális kesztyűt.
du meg vhova haverokkal gurulunk, bár ha vasárnap is jó idő lesz, akkor még kakucs is befigyelhet, bár épp most csesztem szét a buktás térdemet, de addigra még helyrejöhet
Nekem is melegem volt.... már nagyon kellett ez a kis jó idő!
Speedbike (unokaöcskös) nagyon csábít ,hogy menjek velük szombaton Pestre kiállításra de viszont Janaval már megbeszéltem a szombati gurulást...meg hát említette a Kakucs ringet ...de hát szerintem az aszfalt még hideg attólfüggetlenül.
Ti merre tervezitek?
Méé hát nem űber brutál....!
Gyerekek hazahoztam a verdát!
Nagyon jóóó ez a gííííp!
Nem bírtam leszállni rólla Kecskemét -Dabas -Bp-Dabas----Haza....!
Nagyon tetszik....!
nagyon ésszel kell vele haladni
Szombat vagy delelott vagy delutan jo lesz. Nekem is kesz minden, csak a folytott cso nem, de az most nem kell.
Sharpot en eddig csak tv-nek ismerek, ugyhogy nem nyilatkoznak rola
Holnap hozom haza a mocit kecsóról lábon!
A sisak lehet ,hogy kölcsön lesz egyenlőre de kukázom azt is folyamatossan azon már nem izgulok mert azt a legkönnyebb találni...
Janav szombaton megyünk ,nem?!
Sharp -ja van valakinek milyen az?
Az idő az nagyon tuti!
csak nehogy elvigyenek mindent