Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

1 v. 2 kakucsot bevállalok én is még ha száraz kenyeret fogok enni is XD

Ritkán járok ide majd Kakucsot írjad meg msn n ha aktuális :)

Fejidomom már majdnem kész a fényezéshez,még kb. 2nap meló van vele.
Jólvan, csörögj előtte, lehet épp a villát fogom visszaekecsülni a gépbe, szóval lehet itthon leszek, de ha nem, akkor a csajomnál, már oda is betalálsz szerintem.
Mitóról nem tudok sokmindent elmondani, kíváncsi leszek rá, mit lehet vele alkotni pályán.
Én a Red Baronban vettem első nagymotoromat, főtengelyszimmeringjét garanciában kicserélték, korrektek voltak. Az tény hogy fényáron megy náluk minden.
Jöhetsz!Dabas, Batsányi köz 8.
Ma del fele megint arra jarok, hozom haza a motorom, meg be kell ugorjak ismet Dabasra a tankomert a fenyezohoz
Hova menjek?
lehet azért volt csak 280, amiből még engedtek volna 30-at mert akciós és féláron mérték
Tegnap probáltam a karasnába dainese ruhát persze csak kíváncsiságból meg méret nézés miatt...
Felöltöztettek rendessen nadrág+kabát 280ehelyett 250e csak neked címszóval . (3 ember ugrált körbe)
mondom magamba ezaztán a kiszolgálás leesett az állam ..
Megnéztem a neten és kiderült hogy 31ig 50% van minden Dainese bőrre....
Milyen rendesek ,nem?!
Csumi!
Janav tegnap nem lett volna jó mert egész nap úton voltam,de ma akármikor vagy jövő héten kedden vagy mindegy....
Elvileg az, de most mar hiszem ha mentem vele. Ezt csak a szaki mondta
Tom,
a sráccal most edzettem együtt, ha holnap meg tudja csinálni a konzolokat, akkor vasárnap csak megpróbálok elgurulni feléd, de az akkor 18 óra körül lesz majd.
az olaj Ok hogy elfér, de a 7-ke meg már sikoltozik érte
a MITO-ról mi a véleményed?
ja, a Redbaron-ról most csak jókat tudok mondani, mert ajándékba küldtek nekem haverral 2 db index izzót, amilyen kellett
Most valami racsing rendszert akasztassz rá, nem?
Bassza meg megvan miert nem ment eddig!
Dynojet van benne, amit a gyari kipuf nem tudott rendesen lekezelni
Szerintem Jani nem most hétvégén hozná a gyertyákat, hanem 25-e körül. Olaj elfér, akkor jössz, amikor tudsz. Akkor lesz konzolom nekem is?
Örülök, hogy csatlakozol. Nem ismerem, csak innen a fórumról ismerős a neve, az ő adatlapján láttam a gépedet, azt hiszem tán képgalériát is töltött fel amin rajta van a kis hetes, ott tűnt fel.
hali oké köszi az infót majd akkor figyelgetem a forumot :)
de igen győri vagyok az a csaj meg a volt barátnőm
de már külön vagyunk! honnan ismered?
ja meg lime partin is voltunk:) csak későn értünk oda és sokmindenről lemaradtam:( de majd idén bepótolom:)
üdv
Tom,
a hétvégén asszem nem tudok menni az olajért, csak jövő héten.
ki tudod fizetni a gyertyákat?
elvileg addigra már a konzolok is nálam lesznek, mert megérkezett az alapanyag, remélem le is tudják gyártani
Este megyek Dabasra, bedobjam a gyertyaidat, vagy raer a jovo heten?
Jó lenne tényleg egy páran össze futni,de akkor vmi sátorozós téma kéne.
akkor jó
pedig megkaptam
Próbáltam átküldeni de valamiért az istenért sem megy át!
szollolacy23@yahoo.com
Szia!

Elkutyultam a cimedet küld át légyszi! Ha még aktuális találtam idomszettet!
Nekem 1 hónapban 2 szabad hétvégém van,és 1 amikor csak éjjel dolgozom.Szóval nem árt,ha kérek napot,az tuti nálam
elvileg hétvégére tervezzük a dolgot, bár ez nem jelenti azt, hogy mindenkinek szabadnapja van . én elvileg csak hétköznap dolgozom, de az elmúlt hétvégéken rendre bent voltam, bár ha menni akarok megyek, mert csak elengedem már magamat