Jólvan, csörögj előtte, lehet épp a villát fogom visszaekecsülni a gépbe, szóval lehet itthon leszek, de ha nem, akkor a csajomnál, már oda is betalálsz szerintem.
Mitóról nem tudok sokmindent elmondani, kíváncsi leszek rá, mit lehet vele alkotni pályán.
Én a Red Baronban vettem első nagymotoromat, főtengelyszimmeringjét garanciában kicserélték, korrektek voltak. Az tény hogy fényáron megy náluk minden.
Tegnap probáltam a karasnába dainese ruhát persze csak kíváncsiságból meg méret nézés miatt...
Felöltöztettek rendessen nadrág+kabát 280ehelyett 250e csak neked címszóval . (3 ember ugrált körbe)
mondom magamba ezaztán a kiszolgálás leesett az állam ..
Megnéztem a neten és kiderült hogy 31ig 50% van minden Dainese bőrre....
Milyen rendesek ,nem?!
Tom,
a sráccal most edzettem együtt, ha holnap meg tudja csinálni a konzolokat, akkor vasárnap csak megpróbálok elgurulni feléd, de az akkor 18 óra körül lesz majd.
az olaj Ok hogy elfér, de a 7-ke meg már sikoltozik érte
a MITO-ról mi a véleményed?
ja, a Redbaron-ról most csak jókat tudok mondani, mert ajándékba küldtek nekem haverral 2 db index izzót, amilyen kellett
Örülök, hogy csatlakozol. Nem ismerem, csak innen a fórumról ismerős a neve, az ő adatlapján láttam a gépedet, azt hiszem tán képgalériát is töltött fel amin rajta van a kis hetes, ott tűnt fel.
hali oké köszi az infót majd akkor figyelgetem a forumot :)
de igen győri vagyok az a csaj meg a volt barátnőm
de már külön vagyunk! honnan ismered?
ja meg lime partin is voltunk:) csak későn értünk oda és sokmindenről lemaradtam:( de majd idén bepótolom:)
üdv
Tom,
a hétvégén asszem nem tudok menni az olajért, csak jövő héten.
ki tudod fizetni a gyertyákat?
elvileg addigra már a konzolok is nálam lesznek, mert megérkezett az alapanyag, remélem le is tudják gyártani
elvileg hétvégére tervezzük a dolgot, bár ez nem jelenti azt, hogy mindenkinek szabadnapja van . én elvileg csak hétköznap dolgozom, de az elmúlt hétvégéken rendre bent voltam, bár ha menni akarok megyek, mert csak elengedem már magamat
Ritkán járok ide majd Kakucsot írjad meg msn n ha aktuális :)
Fejidomom már majdnem kész a fényezéshez,még kb. 2nap meló van vele.