Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lassan de bizonytalanul készülgetek én is a szezonra...ÜDVÖZLET!
Jézusom, mindjárt ráejakulálok a monitorra!
Ezzel 1:55-öt kell menned a Hringen.
Tipp:
Ha valaki akar fekbetet vagy egyeb alkatreszt venni a angol ebayrol, akko most nezegesse, mert jo alacsony a font
kis reszlet, de tetszik a labtarto konzol. olyan lenyegretoro
lathatunk majd vele a zx kupan?
Szeva Robi! Látom tudod mitöl döglik a zsóti!
A teljesség igénye nélkül: Akrapovic rendszer, Öhlins futómű, karbon idomok ( + másik garnitúra), Marchesini felnik, alu tank, vezérműtengely, hengerfej, gyujtásrotor, szelepek, karburátor , stb....ppffff meg egy halom kacat kidobva
Van egy fordulatszámmutató és egy hőfokjelző
pfff, nem talalok szavakat, nagyon jo lett, gratula hozza...bovebb info rolla? mi van rajta (mondjuk sokminden latszik a kepeken) es benne?
nem gyenge!
grat hozzá
Hali Mad! Na mit szólsz a géphez? Szerintem fincsi lett
Elvileg gyári a rendszer ami rajta van.A hátsó dobot a neten vettem,ami rajta volt ahhoz képest tényleg halk.Az is gyári,de "üres" dob volt.Az első 500km után úgyis viszem a szerelőmhöz.Karbiszinkron+átnézés....
gondolom nem gyári kipufogód van...
Kályhacsővel nem sikerült sehogy se tökéletesre megcsinálni alsó tartományt enyémen se.
Én is gurultam egy keveset....Így használat közben jöttek az új problémák..... Km-óra nem megy,valszeg spirál.A sztendert ha kint hagyom is elindul a gépezet.Kapcsoló vagy elektromos hiba....A moci jól húz,de 1500-2000 között mintha kifogyna a benzin és le akarna állni,gázadásra lehörög és vissza kell váltani.2000 felett nagyon jól húz,igaz 5000-nél tovább nem pörgettem.Alapjáraton 1-2-3-ban gázadás nélkül szépen halad magától kb 1500-as fordulaton.Jó volt végre gurulni vele,asszem megérte a sok pénzt és időt rááldozni!
Na ja csak még azt nem tudom hogy mikor fog felébredni.
Úgy látom a ninjak nehezen ébrednek...de ,ha felébred ..
Na faxa nekem ez nem jött be.Úgyhogy nem lett lecserélve az olaj .
Az akksit is lemerítettem sikeresen
Nem indult be a kicsike
aranyos,nagyon aranyos hmmmm :)
Csütörtökön mikor megszívatott a gép elektromos rendszert leskelődve jöttem rá.
Próbáld ki!

Jól jöhet ha véletlen tartalékon marad és ott fogy ki régen jártam már úgy,mire felpumpáltam inditózás közben az aksi majdnem lemerült...
Így meg csak putyputy feltolja és nem inditózik!
Ezt az AC pumpás storyt hol olvastad? Vagy kitapasztaltad? Nagyon kemény, fogalmam sem volt, hogy ilyet tud a gép, hogy direktben megpumpálja az AC-t.
Janav a bukó kérdésre jövő héten adok választ az ár jó...
A géped nagyon jól megy azt igazolom köszönöm a próba kört legalább már vágom hogyha rendbe van téve akkor az RR nek hogy kell viselkednie.
Az RR táblája ---tipus ZX750N 1113. darab az 1500ből
semmi gond, éreztem én, hogy minta hasonlítanál a képeidre , de kerestem a 7-est
sajnos ez a nap nem volt az igazi, mert kicsit sok víz van még mindig a jobb térdemben, szal épp hogy csak kőrözgettünk egyet kettőt
27-én remélem ismét jó idő lesz és akkor találka a börzén!
Ja igen, tenyleg a gyari kipuf fogta vissza, mert most mar kiporog 13-ig. Vegre ugy megy ahogy kell a gep
Szerintem meg RR az orbirrje gepe, igaz meg csak szemelyesen lattam. Jo magas a segge az mar feltunt egybol ahogy raultem.
Kiraly gep, csak be kell allitani szepen. Jo lesz az!
Orbirrje! Marushin RS2 Carbont megkerdeztem, 68.000-ert tudok neked hozni vadonat ujat.