Egyetértek én is a kawát divat szidni van olyan ügyfelem ZZr-1100 amiben 380000km van és még mindig megy . Az én 2004-es Zx-10r 89000km-el adtam el pedig pályáztam vele túráztam stb stb és a mai napig topp motor!Akivel pályáztam honda yamah suzuki a fél motort kicserélte én meg csak mosolyogtam
Egyetértek én is a kawát divat szidni van olyan ügyfelem ZZr-1100 amiben 380000km van és még mindig megy . Az én 2004-es Zx-10r 89000km-el adtam el pedig pályáztam vele túráztam stb stb és a mai napig topp motor!Akivel pályáztam honda yamah suzuki a fél motort kicserélte én meg csak mosolyogtam
Persze semmi gond nézz körbe megnéztem neked a fedéltömitést 7700ft gyári és ha kell van még hozzá 4 db köralaku tömités a gyertyánál annak daradja 900ft
teljesen igazad van: a hibát javítani kell!
a kényszer kapcsoló az kényszer megoldás
GPZ-n GPX-en GPZ1100-on (zzr blokkos) gyárilag volt, lehet nem véletlenül. nekem elment a hőgombám akkor raktam be egy kapcsolót.2 éve bent van és a kutyát nem zavarja, egy évbe kb 2x ha bekapcsolom 35fokba.(azóta persze már van új gomba) "legenda,hogy a régi kawák csapágyasak lesznek című baromság..."
ezzel is egyet értek 1981 óta van kawa a családba még nem találkoztunk ilyennel. a fater GPZ 1000rx-ébe 196 000 km van most KOPOTT el, mondjuk nem is "gyilkolta" csak szereti látni a világot
Huhhhhh!Az utánvéttel együtt az már nagyon sok.... Hallottam most egy lehetséges verziót(autóét betenni),arra még rápróbálok.Kellene még szelepfedél-tömítés is,így meg már csillagászati számokról beszélünk....Futok néhány kört,bontós körökben.
Köszönöm a gyors választ,és a segítőkészséget!
Jön a következő próba.Valszeg gomba lesz.....Most beszéltem a szerelőmmel.Ajánlott egy tesztelési módot.
Valaki tud nekem szerezni '90-es ZXR-750 vzhőfok gombát?2 szálas.
Persze örülnék,ha "jóárasított" lenne....
Csak megjegyzem! Nyár végén jöttem rá,hogy az enyémen valószínű nem jó a hőgomba,mert nehogymár ne kapcsoljon be egész nyáron a ventillátor De fele fölé soha nem ment a mutató,így nem gyanakodtam. Ha van keringés a hül is.Persze nem álltam órákat dugóban.Aztán a nyaralásom előtt dobtam rá egy kapcsolót gyorsan és amikor éreztem melegedne rákapcsoltam picit. Persze ez szükség megoldás.
Ezek kibírnak mindent,tuti nincs más baja.
Lehet egyszerűen nem kapcsol be a ventillátor,rossz a hőgomba.Ha összezárod jó,hogy működik Ha jó a hangja,van benne erő,könnyen indul nem lehet baja. Cserélj gombát és meggyógyul. Ez megint csak egy józan parasztész gondolat..
A ventillátor direktbe kötve műxik.A sapi állapota sztem közepes....
A vízhőfokmérő kb középnél picit feljebb megy és a víz el kezd forrni,a ventillátor meg nem kapcsol be.A sapinál a vízszint jó,tele a rendszer,úgy tűnik.
szerintem mindenféle képpen már igazán jó időben kellene majd menni, nyáron
egy klub szervezésében még a tél folyamán láttam nyílt napokat szervezni, de ismét rákeresek a neten azt megosztom az infót, bár legjobb az lenne, ha vmi sima nyílt napos dologra tudnánk kigurulni a saját szervezésünkben
Nagyon szepen alakul ma az ido, nem tudom erzitek-e
Persze semmi gond nézz körbe megnéztem neked a fedéltömitést 7700ft gyári és ha kell van még hozzá 4 db köralaku tömités a gyertyánál annak daradja 900ft
összekukázom én gyorsan
a kényszer kapcsoló az kényszer megoldás
GPZ-n GPX-en GPZ1100-on (zzr blokkos) gyárilag volt, lehet nem véletlenül. nekem elment a hőgombám akkor raktam be egy kapcsolót.2 éve bent van és a kutyát nem zavarja, egy évbe kb 2x ha bekapcsolom 35fokba.(azóta persze már van új gomba) "legenda,hogy a régi kawák csapágyasak lesznek című baromság..."
ezzel is egyet értek 1981 óta van kawa a családba még nem találkoztunk ilyennel. a fater GPZ 1000rx-ébe 196 000 km van most KOPOTT el, mondjuk nem is "gyilkolta" csak szereti látni a világot
Köszönöm a gyors választ,és a segítőkészséget!
Gyári 11500ft rendelésre!
A motorkód:ZX750F
Ez a gyorsaság....
Vázszám kellene mondom az árat!
Valaki tud nekem szerezni '90-es ZXR-750 vzhőfok gombát?2 szálas.
Persze örülnék,ha "jóárasított" lenne....
Ezek kibírnak mindent,tuti nincs más baja.
A vízhőfokmérő kb középnél picit feljebb megy és a víz el kezd forrni,a ventillátor meg nem kapcsol be.A sapinál a vízszint jó,tele a rendszer,úgy tűnik.
egy klub szervezésében még a tél folyamán láttam nyílt napokat szervezni, de ismét rákeresek a neten azt megosztom az infót, bár legjobb az lenne, ha vmi sima nyílt napos dologra tudnánk kigurulni a saját szervezésünkben
Akkor Janav Neked adja a cuccot,jó?
Remélem nem gáz
A gyertyát meg Tomnak átadhatod.