oszt mekkora kellene?
nekem van egy kétrészes MONZA zsír új, csak vásárlás óta egy kicsit több jött föl rám, mint gondoltam így nem igazán férek bele
egyszer 15 percet kerültem benne oszt annyi
ja ez 54-es 175-185 cm -re meg 75-85 kg ig jó
hat az tenylegesen jo ar, nem tudom ha most meg tudnam vasarolni mert mas prioritasaim vannak a mocival kapcsolatban...de kivancsi leszek hogy mukodik a cucc. amugy nekem is van egy veypor keszulekem ami felszerelesre var...erdekes darab, oszt kivancsi vagyok hogy fog mukodni.
a Q1000x es Q1000ex kozott van azert nemi kulombseg, a linken amit kuldtel az "x" valtozatot latom csak...az "ex" alkalmas igazan arra a celra amire nekunk kellene...legalabb is en ugy latom ...de lehet tevedek.
utannalolvastam ennek a muszernek amirol irsz, hasznos cucc es elobb utobb en is befogok magamnak egyet szerezni, aza 28ezer ft az mennyire biztos, mert a nemeteknel 150 euro-ert aruljak ? ...az amcsi ibejen meg 150 dolcsi.
utanajartam a gps koridomeronek, Qstarz BT-Q1000ex a megfelelo
Ez egy gps logger, amirol menet utan letolthetoek az eredmenyek palmtopra, szamitogepre. masodpercenkent 5x frissit, 28000huf kb az ara, ha jon majd 3 het mulva az importornek.
Es nem kell szenvedni az infraval, barmelyik palyan hasznalhato
Tudod majd, de varjuk meg, mig azok is a kezemben lesznek.
Kurva postasok szoktak am szarozni. Multkor is akkor lett meg amikor erdeklodni kezdtem utana
Azert mondtam a csutortokot, mert ha megyunk Gardara, akkor mar akkor elindulunk. Ha nem lesz akkor sincs gond, vasarnapi Kakucsban benne vagyok. Csak az idojaras is legyen benne
akkor én a pénzt Tom-nak adom és majd tőle átveszem a gyertyákat
a börze meg elég hülyén van hirdetve, itt a fórumon a felugró kis hirdetésben 28-29-e, ha megnyitod a honlapot, akkor meg 27-28-a.
gondolom ez a helyes ami szombat-vasárnap.
ja, meg akkor a szombat lenne a jobbik nap, ugye?, mert akkor vasárnap esetleg egy Kakucs is beleférne
Nem sürgős!
F2Tom! Nagyobb a valószínűsége,hogy mi 2en talizunk majd tavasszal. Esetleg átveszed az enyémet (ha megjön) ?
Janav! A pénzt tudom utalni neked majd?
nekem van egy kétrészes MONZA zsír új, csak vásárlás óta egy kicsit több jött föl rám, mint gondoltam így nem igazán férek bele
egyszer 15 percet kerültem benne oszt annyi
ja ez 54-es 175-185 cm -re meg 75-85 kg ig jó