Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mielőbbi jobbulást kívánok!
kösz kawazsolti!, megkaptam, tökéletes
vhogy telefolyt a henger benyával és mivel gyertyát cseréltünk, a szikrapróbánál kinyomta a cuccot és már lángolt is.
a nyakam jobb oldalán két tenyérnyi területen másod, bal kézfejemen másod jobb kézfejemen első fokú égést szenvedtem
közben persze a jobb térdem is ismét kifordult, így most lépni alig tudok, 3szor akkora a jobbos térdem mint a balos és kurvára nem hajlik csak fáj mint a barom
de van jó hírem is!, megérkezett a sárvédőm első fele, gyári! csak felteszem majd és eltűnik az a csúnya repedés
Janav...
A E-ringet intézem de majd a gyakorlat igazolja a kapcsolatot...
U bazzeg!
Mi történt?Nagyon megégtél?...Én még ilyet nem is hallottam....
Hello mindenki,

sajnos nem tudom mikor tudok ismét motorra ülni, mert tegnap este a MITO kigyulladt és elég keményen megégettem magam
azért ahogy tudok felülök
Tom!
A veressj@yahoo.com -ra kuld mar el a cimedet
Kosz
Holnap feladom akkor egyben az egeszet.
Köszönöm!
Szia! megy a sárvédö!
Hi!
Akkor már küldd el légyszi az enyémet is,ha nem gáz.
Tom,meg ha esetleg Khelyre jössz elhozod?
Hali. Fel tudnád adni mégis valamilyen úton módon legalább az én gyertyáimat? Karburálni fogják a masinát és ahhoz kelleni fog. Nem küldtél számlaszámot, lóvé hogy legyen?
Ok! semmi gond van ilyen! Ha legközelebb kell szólj nyugodtan!
Beszéltem velük. Sajnos a megrendelték és azt mondja,nem tudja lemondani ...mindent a vevőért
Na,legközelebb Nálad kezdem. Nem gondoltam,hogy ez ilyen lesz.
Katincs rám a kawazsoltira és ott mindent megtalálsz
Tudnál adni egy tel számot?
Mennyi a rendelési idő? 2 napot adok nekik még,ha nem jön rendelek nálad.
Köszi a gyors választ!
Gyári lánckerék szimm1300ft rendelnem kell utángyártott van 800ft
váltó 1000 ft rendelnem kell a gyári utángy 800ft
Szia!
Csak érdeklődnék,hogy zxr750 93-hoz lánckerék,-váltórudazat szimering van-e nálatok és mennyi lenne az ára. Pontosabb megnevezést nem tudok,szerelőnél van a mocim ,megkérdezem,ha nem pontos Csak már több,mint 3 hete megrendelték vmilyen kawasakitől és még mindig semmi. Nekem meg már
Köszi
Halihó! Füzesi Ferinek Üzenem itt a kért matrica link!

http://www.decalshop.hu/termek...

vagy ha a dobra kell:

http://www.decalshop.hu/info.p...

Üdv egyébként mindenkinek! ( 750 mindörökké)
3hete várok egy lánckerék szimeringre .A szerelő műhely a kawasakitól rendelte. Hiánycikk ez,vagy mi a fene? Ez már kezd idegesítő lenni.
osztrak utak nagyon primak, ott van ertelme motorozni igazabol
elegem - melegem
én is ma viszem, reggel azzal gurultam be dolgozni, hát nem volt elegem
szerencsére nekem csak egy telószár szimmering csere meg légszűrő tisztítás van, aztán már csak a jó időre várok!
Mindenképpen szólok. Ausztriában nem jártam még (motorral) ,idén szeretnék.Összehozzuk majd
Én ma viszem a gépet műteni. Úgyhogy 2 hétre off. Utána viszont elszabadul a pokol!