vhogy telefolyt a henger benyával és mivel gyertyát cseréltünk, a szikrapróbánál kinyomta a cuccot és már lángolt is.
a nyakam jobb oldalán két tenyérnyi területen másod, bal kézfejemen másod jobb kézfejemen első fokú égést szenvedtem
közben persze a jobb térdem is ismét kifordult, így most lépni alig tudok, 3szor akkora a jobbos térdem mint a balos és kurvára nem hajlik csak fáj mint a barom
de van jó hírem is!, megérkezett a sárvédőm első fele, gyári! csak felteszem majd és eltűnik az a csúnya repedés
Hali. Fel tudnád adni mégis valamilyen úton módon legalább az én gyertyáimat? Karburálni fogják a masinát és ahhoz kelleni fog. Nem küldtél számlaszámot, lóvé hogy legyen?
Beszéltem velük. Sajnos a megrendelték és azt mondja,nem tudja lemondani ...mindent a vevőért
Na,legközelebb Nálad kezdem. Nem gondoltam,hogy ez ilyen lesz.
Szia!
Csak érdeklődnék,hogy zxr750 93-hoz lánckerék,-váltórudazat szimering van-e nálatok és mennyi lenne az ára. Pontosabb megnevezést nem tudok,szerelőnél van a mocim ,megkérdezem,ha nem pontos Csak már több,mint 3 hete megrendelték vmilyen kawasakitől és még mindig semmi. Nekem meg már
Köszi
én is ma viszem, reggel azzal gurultam be dolgozni, hát nem volt elegem
szerencsére nekem csak egy telószár szimmering csere meg légszűrő tisztítás van, aztán már csak a jó időre várok!
a nyakam jobb oldalán két tenyérnyi területen másod, bal kézfejemen másod jobb kézfejemen első fokú égést szenvedtem
közben persze a jobb térdem is ismét kifordult, így most lépni alig tudok, 3szor akkora a jobbos térdem mint a balos és kurvára nem hajlik csak fáj mint a barom
de van jó hírem is!, megérkezett a sárvédőm első fele, gyári! csak felteszem majd és eltűnik az a csúnya repedés
A E-ringet intézem de majd a gyakorlat igazolja a kapcsolatot...
Mi történt?Nagyon megégtél?...Én még ilyet nem is hallottam....
sajnos nem tudom mikor tudok ismét motorra ülni, mert tegnap este a MITO kigyulladt és elég keményen megégettem magam
azért ahogy tudok felülök
A veressj@yahoo.com -ra kuld mar el a cimedet
Kosz
Akkor már küldd el légyszi az enyémet is,ha nem gáz.
Tom,meg ha esetleg Khelyre jössz elhozod?
Na,legközelebb Nálad kezdem. Nem gondoltam,hogy ez ilyen lesz.
Mennyi a rendelési idő? 2 napot adok nekik még,ha nem jön rendelek nálad.
Köszi a gyors választ!
váltó 1000 ft rendelnem kell a gyári utángy 800ft
Csak érdeklődnék,hogy zxr750 93-hoz lánckerék,-váltórudazat szimering van-e nálatok és mennyi lenne az ára. Pontosabb megnevezést nem tudok,szerelőnél van a mocim ,megkérdezem,ha nem pontos Csak már több,mint 3 hete megrendelték vmilyen kawasakitől és még mindig semmi. Nekem meg már
Köszi
http://www.decalshop.hu/termek...
vagy ha a dobra kell:
http://www.decalshop.hu/info.p...
Üdv egyébként mindenkinek! ( 750 mindörökké)
szerencsére nekem csak egy telószár szimmering csere meg légszűrő tisztítás van, aztán már csak a jó időre várok!