Nekem tetszik! Igen az arrow felirat...
Folyamatban van, hogy szép is legyen, csak egyenlőre azt akartam hogy egyben legyen a gép! Már megvan a terv rá, idő kérdése az egész! :)
Én a helyedben legalább csinálnék egy olyan rögzítőkonzolt, ami az Arrow tábla mögött fogja meg a kéményt, mer így érdekes szegény. De csak észrevétel.
Egyébként szerintem ezeknek a régi ominózus méretű gépeknek, mint a hetes, nem áll jól a kis dob. Láttam már 95-ös 9R-t is iolyen házi gp szerű trombitával, nagyon nem illik hozzá, de ízlések...
Tapasztalatom még nincs, hogy milyen a teljesítmény változás, az idő még nem az igazi , hogy kipróbáljam! Nekem tetszik a mérete, lehet neked van igazad, nem tudom, de nem fogok úgysem versenyezni, csak a magam örömére megyek ahogy megyek! :)
Olcsóbban senki nem fogja megcsinálni ! Se az undertailt se a sárvédőt!
10-10 ezer baráti érte szerintem!Mivel szerszámot is kell hozzá csinálni!Ami nekem már megvan!
Lehet hogy hangja van, de szerintem a teljesítményre nincs jótékony hatással. Nekem is mondják a haverok, hogy vágjam már le, milyen nagy hurkatöltő. Ja mondom nagy, de ilyen hosszra van kitalálva, nem véletlenül...
Ez ilyen gyárilag, nem vágdostam össze-vissza! Brutál hangja van!
Feltölteném, de nem engedi más videójára hivatkozva, szóltam az adminnak, de nem reagált rá...
pitkin! zsír a vasad, volt szerencsém hozzá, majdnem őt vettem ! frankón felmatricáztad.
én most nyomozok undertail után, fényezés nélkül 10e-ért készítik kepesmotor apróban,de sztem olcsóbban is kihozható, csak még nem találtam üvegszálas szakit, ja és minta sem ártana
sziasztok kitöltöttem az adatlapot .nem zöld,de ez van.f2 érdekelne az elögyüjtást hol csináltattad+milyen költségekel jár május körül akarom tovább tuningolni . kösz a választ
Folyamatban van, hogy szép is legyen, csak egyenlőre azt akartam hogy egyben legyen a gép! Már megvan a terv rá, idő kérdése az egész! :)
Egyébként szerintem ezeknek a régi ominózus méretű gépeknek, mint a hetes, nem áll jól a kis dob. Láttam már 95-ös 9R-t is iolyen házi gp szerű trombitával, nagyon nem illik hozzá, de ízlések...
10-10 ezer baráti érte szerintem!Mivel szerszámot is kell hozzá csinálni!Ami nekem már megvan!
Feltölteném, de nem engedi más videójára hivatkozva, szóltam az adminnak, de nem reagált rá...
én most nyomozok undertail után, fényezés nélkül 10e-ért készítik kepesmotor apróban,de sztem olcsóbban is kihozható, csak még nem találtam üvegszálas szakit, ja és minta sem ártana
ha fúrni kell hozzá bármit is, akkor nem kell
hátsó sárvédő érdekelne, akár után gyártott is, te honnan szerezted be?