Akkor légyszives küldj egy elérhetőséget vagy valamit hogy vállalná-e szaki. Az a fő problémám hogy a gyujtáselektronkát kéne belőni rajta mert nem a gyári van belerakva.
Nem szervízről beszélek, hanem egy magánember, de nagy kawa szaki, neki csak az volt. Volt zxr 750-e és már nem kevés 7R volt a keze alatt javításon. Ismerettségben mindenki hozzá viszi, biztos örülne egy ilyen kuriózumnak.
Biztos lehetsz benne ,hogy fogunk találkozni mert mindenhova elmegyek majd vele... Még nekem is hihetetlen ,hogy egy RR van a gariba és ha elmondanám ,hogy két db ktm 525 volt nekitámasztva egy sufniba ,az felért egy szentségtöréssel... Nem gond egyébként a 90 km leviszem ha annyira tuti...
Egy igazi kincs van a birtokodban. Élőben sosem találkoztam még ilyennel, remélem nyáron fogok Én tudok ajánlani neked egy jó szakembert, de az itt van Fehérváron, az neked 90km. Én másra nem bíznám a kawát, érti a dolgát.
Na szóval ha gondolod én megadom a számom és felvehetjük a kapcsolatot.A szerv. szám nállam van lebeszélhetjük együtt ,én otthagyom mert minden átnézetek rajta.Egyébbként én láttam egy zx7 es az ovoda utcában nem te vagy az véletlen?mert akkor van egy közös ismerősünk a Baranyi Sanyikan...Ha ez igy van akkor már mi is találkoztunk...
Majd megkérdezem!
A nagynéném él még ott meg a lánya.Ruzsinszky Erzsébet,Magdi a lánya(Férje nevét nemtom).Sokan voltak testvérek.R. Pál ł (állatorvos),fia R. Zsolt.
Hernad az, azert nem azt irtam, mert mindenki BAZ megyere gondol ha Hernadrol van szo.
Meg lehet szervezni, van teherautom, szabadnapom is mint a tenger. be lehet rakni 2 gepet is eggyszerre es atvisszuk.
Ertelem szeruen en nem szeretem ott hagyni sehol, megvarom mig kesz vannak.
Csak elotte fel kellene szerelnem az uj kidorrentot. Amihez nem art ha melegebb van (nincs futott garazsom) valamint eleg sokat kell bontani hozza
Hát tényleg közel vagy de Dabast is irtad itt laksz vagy Hernádon?
T.falvai haverom Esztergomban a pro-tech kft javasolta ott van minden és nagyon korrektek állítolag csak egy kicsit messze van .
Hozzam vagy a legkozelebb, mivel en meg hernadi vagyok.
Rendes szerviz csak Pesten van, meg mintha kecskemeten lenne egy a pesti aszem a big bang. Nem voltam meg en se itt. De most szerelek en is ra egy Yoshimura rendszert es utana be kellene hangolni
Fehérvár az ilyen Kawasaki gyűjtőhely
A nagynéném él még ott meg a lánya.Ruzsinszky Erzsébet,Magdi a lánya(Férje nevét nemtom).Sokan voltak testvérek.R. Pál ł (állatorvos),fia R. Zsolt.
Szegény motor mit kapott azóta,pedig nagyon tip-top volt
Meg lehet szervezni, van teherautom, szabadnapom is mint a tenger. be lehet rakni 2 gepet is eggyszerre es atvisszuk.
Ertelem szeruen en nem szeretem ott hagyni sehol, megvarom mig kesz vannak.
Csak elotte fel kellene szerelnem az uj kidorrentot. Amihez nem art ha melegebb van (nincs futott garazsom) valamint eleg sokat kell bontani hozza
Rékasi név ismerős?
Anyukádnak
Na nem a Zsolti fiúra gondolunk /sorozat/
A tanya már nincs meg,csak 1 van amiben lakik egy idősebb bácsi.Jenőbácsi
Mert azasszony családja odavalósi
Lehet hogy ismeri őket
T.falvai haverom Esztergomban a pro-tech kft javasolta ott van minden és nagyon korrektek állítolag csak egy kicsit messze van .
Rendes szerviz csak Pesten van, meg mintha kecskemeten lenne egy a pesti aszem a big bang. Nem voltam meg en se itt. De most szerelek en is ra egy Yoshimura rendszert es utana be kellene hangolni
Asszem arra most a 47-es elkerülője van.A tecsó a 47-es mellett van Szeged fele.