Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha számít az ár, akkor Mol. 10 körül lehet szerválni. Motult 15 alatt nem nagyon tudnék.
Neked meg bátran ajánlom a Mol-t. Nem kell fosni attól hogy magyar. A vegyészthez azért értenek. Nagyon jó kenőanyagokat gyártanak és ez nem Mol Botond... Motult is ajánlom, ha boltban veszed nagyjából mindkettő 20eft/4l. Én azért használom a Mol-t, mert én azt jócskán olcsóbban veszem.
Nem gondoltam ,hogy nagy a különbség,a 15 és a 10 közt
mostmá a motul,meg a Mol között vacillálok
15-50-et nem ajánlom. 10w-40 az előírt, de a 10w-50 csak jobb nagyobb hőben. Igaz hogy nem nagyon motorozunk mínuszokban de ne tegyél bele 15-öst.
Ha van zsé,akkor vegyél MOTUL-t ! Az a tuti!Ha nincs,akkor olcsóbban,de a castrolt,nem sokan dcsérik,ahogy a Valvoline-t sem,ami tuti szar!
nem is bírod megszokni,mi?
Az enyém 9-es,de mostmár végképp nem toom hogy mit rakjak bele ennyi infó után
Passz
Mostanában azon gondolkozom,hogy 10-50-re,vagy 15w-50-re cserélem le.Szerinted?Vagy elég a 40-es?Mondjuk talán nyáron jobb az 50.
Egyébként API S-L Jaso Ma2 szabvány és 10w-50.
A Castrol power 1 API S-J, egyel régebbi szabvány és asszem Jaso szabvány fel sincs tűntetve, Motul szintén S-L-es, meg MA-2, de azért nem használom, mert drágább. Mol ugyanazt teljesíti, de olcsóbb. Nem eszi és zavarbaejtően lágy a váltó tőle.
Nem nagyon voltak megelégedve a fuchs-sal. vagy silkolene, vagy nevezzük bárhogy. Én használtam motult is, de 7100-est, az kb olyan mint a mol, de az már 15 alatt nem tudok szerezni, amúgy az is 20 körül van. 5100-es is elmegy vele, de azt sosem használtam.
A zxr-ben Motul5100 10-40 van.Nekem tetszik,és a ninja is szereti,vagy is nem szereti..enni!
Valóban jobb a fuchs-nál? Mondjuk én láncspray-t vettem MOlt,az nagyon tuti.Használtam fuchsot a zzrben.Az olajfogyasztás jóval csökkent,a váltó nem változott.
Ajkáról, egy Soma nevű csávótól. Mennyire sürgős? mert ha annyira nem, akkor az enyémmel együtt berendelem.
Honnan rendelitek ,mert akkor lehet kellene nekem is
Mellesleg túlteljesíti a Castrol Power1 szabványait
Ezt, már 2szer cseréltem erre, és most erre fogom. Haverok is szeretik.
Tom te ezt használod?
Ismerettségi körben próbálták a silkolenet, és nem voltak megelégedve, állítólag a váltó olyan lett,mint egy traktoron. Mollal nagyon finom, és nem is eszi.
Mol dynamic racing 4t 10w-50 10papir körül lehet szerezni, amúgy 20 az ára.
10-40 Silkolen
Kutyát keresd a Hegylakóknál,vagy a zzr topicba
Ő tudd akciós áron
És a fuchst ból melyiket?
10w50-est
Esetleg még Castrol Act Evo
Van aki szidja,van ki isteníti
Az enyémbe tököm tudja milyen van,de Fuchs-ot rakok bele tavasszal.Aztán majd látom hogy tetszik neki
Gyári olaj,rosz nem lehet
Na akkor mégegyszer megkérdezem hogy ki milyen olajat rak a gépébe
Suzukisok kíméljenek