Neked meg bátran ajánlom a Mol-t. Nem kell fosni attól hogy magyar. A vegyészthez azért értenek. Nagyon jó kenőanyagokat gyártanak és ez nem Mol Botond... Motult is ajánlom, ha boltban veszed nagyjából mindkettő 20eft/4l. Én azért használom a Mol-t, mert én azt jócskán olcsóbban veszem.
Egyébként API S-L Jaso Ma2 szabvány és 10w-50.
A Castrol power 1 API S-J, egyel régebbi szabvány és asszem Jaso szabvány fel sincs tűntetve, Motul szintén S-L-es, meg MA-2, de azért nem használom, mert drágább. Mol ugyanazt teljesíti, de olcsóbb. Nem eszi és zavarbaejtően lágy a váltó tőle.
Nem nagyon voltak megelégedve a fuchs-sal. vagy silkolene, vagy nevezzük bárhogy. Én használtam motult is, de 7100-est, az kb olyan mint a mol, de az már 15 alatt nem tudok szerezni, amúgy az is 20 körül van. 5100-es is elmegy vele, de azt sosem használtam.
Valóban jobb a fuchs-nál? Mondjuk én láncspray-t vettem MOlt,az nagyon tuti.Használtam fuchsot a zzrben.Az olajfogyasztás jóval csökkent,a váltó nem változott.
Ismerettségi körben próbálták a silkolenet, és nem voltak megelégedve, állítólag a váltó olyan lett,mint egy traktoron. Mollal nagyon finom, és nem is eszi.
Passz
A Castrol power 1 API S-J, egyel régebbi szabvány és asszem Jaso szabvány fel sincs tűntetve, Motul szintén S-L-es, meg MA-2, de azért nem használom, mert drágább. Mol ugyanazt teljesíti, de olcsóbb. Nem eszi és zavarbaejtően lágy a váltó tőle.
Kutyát keresd a Hegylakóknál,vagy a zzr topicba
Ő tudd akciós áron
10w50-est
Van aki szidja,van ki isteníti
Gyári olaj,rosz nem lehet
Suzukisok kíméljenek