Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Idén kéne azért valami közös kakucs, vagy ilyesmi...
Az éjjel azon agyaltam, hogy kurvára várom már hogy lerakhassam a térdkoptatómat...
ja, egy kipu persze bele fér, sőt kötelező
Hi! Sok minden létezik hozzá, hegyes vezértengely, nagyobb kovácsolt dugattyúk, könnyebb főtengely, persze mindez súlyos pénzekért. Az enyémen Arrow rendszer van, igazából a dynojetnek nem látom értelmét, mert nem erősebbé, hanem egyenletesebbé teszi. Nekem az előgyújtásom van elrakva hogy robbanékonyabb legyen. Amit még faragnék az enyémen, a karburátor. Ha lenne erre fölös 100 ezrem bejátszanám, jövőre lehet be is fogom... 41mm-es síktolattyús FCR Keihin karbi. Azt mondják sokkal böszmébb tőle a gázreakció. Kicsit kevesebb pénzért lehet rá rakni sima depressziós állandónyomású ZZR1100 karbit, annak 40-es torka van, asszem az megy még rá föl.
a legjobb motor tuning, ha egy nagyobb, erősebb, újabb gépet veszel Pl 10-est
én nem tenném "tönkre" a szeretett 7-t tuning dolgokkal, ez így szép és jó, ahogy megtervezték, megalkották
szia 7r,rr tulajok.pitkin vagyok gy-m-s megyéböl.1 éve vettem a7-esem van rajt dyno-jet,sportlevegő szűrő,akra rendszer.az a kérdésem milyen motortuning vanmég kösz aválaszokat pitkin
Ez egy fokkal igényesebb, de ez sem illik hozzá.
Szegény gép, de ótvarosan ocsmány a fara.
Ennek már inkább jobb a fara !
pont ma néztem én is..........
a vázat elfogadnám, de a segge :D ezt nem akarom elhinni, olyan nehéz lett volna mintát keríteni és 1 marék üvegszálat még hozzávágni?!
egy újabb gyönyörűség
és még büszke is rá, hogy ő rakta össze http://kepesmotor.hu/kawasaki-...
Na akkor meg egy jol osszerakott motor is lehet.
Vazat meg nem lehet hivatalosan cserelni, szivas .
Erről a gépről már volt szó valamikor!Elméletileg itt csak a váz nem rr, mert az meg lett csukva csak hát a papírok sem stimmelnek.Elég régóta árulják.
láttam én is, nagyon vegyes ganaj :D
Talalt, bontott anyagokbol otletszeruen ujjaepitett.
En meg ilyen hulye vagyok, hogy veszek 8db csavart kb 10.000-ert, csak hogy eredeti legyen, amikor lehet a kispolszkinak ugyanaz a merete.
link
Pardon...
OK, rendben, egyben vegyél többet, hátha ad még vmi kedvezményt
Imádom az ilyen kókány dukkókat...[L=http://www.hasznaltauto.hu/motor/kawasaki
/kawasaki_zxr-750-3512612]deltabox[/L
Mi az hogy R7? Meg deltabox? mi ez yamasaki?
OK! Pont pár napja kérdeztem a csókát, 2900/l az olaj, majd még megnézem egy két helyen, de sztem ez lesz.
Erre nagyon jól írta a superbikeos 7R használttesztben HH taylor, hogy van pár arc, aki rajong ezért a típusért és kavicsokért nem válik meg tőle .
Tom,

alapanyag rendelés miatt húzódik a lábtartó gyártása, no meg nem éppen szimmetrikus a két LSL-sem, ezt a méretezésnél vette észre a srác.
szal lemért mindent, a program már meg is van írva a gyártógépre egy hete, de mivel egy-egy tized mm volt az LSL-ben, így először egy párat csinálnak meg, azt felpróbálom a vasamra és ha stimmel, akkor lenyomnak még belőle. A ZX7R feliratról szóltam már neki!
Amint megvannak, viszem vissza a tiédet meg a pluszt is
Ha tényleg tudsz az említett olajból MOL Dynamic 4T racing 10W 40-esből, akkor légyszi rendelj nekem 4 litert és vagy viszem a dellát vagy elutalom a kívánt számlaszámra
Hja, fel kell am kotni a gatyat, ahogy igy korbenezek 5-6kilo korul rengeteg a szetutott rom. Meg kulfoldi papirral sem lattam olyat, aminek ugy isten igazabol nekiugranak
a másik hetes is ( az esélyes) amit kinéztem az is valami kazincbarcikai motorkereskedés által behozott és forgalomba helyezett motorka
2007-ben, amikor én akartam hetest venni, én először egy ilyen ZXR L-et próbáltam ki. Rá is mozdultam egy szolnoki hirdetésre, így nézett ki a gép, igaz nem zöld volt, ami bosszantott, de jó volt az ára és jónak tűnt. ZXR
Aztán felhívtam a manyust, azt mondta USA modell /nekem ez már nem szimpatikus a mérföldes óra/, és hogy eredetileg 16 000mph van benne, mert valami pályagépnek használták kint. Aztán itthon nem lehetett bepapirozni ezért itthon más vázat és más blokkot kapott, amiről fogalma nem volt mennyit futott, de megvolt hozzá az eredeti is. Na itt letettem róla, aztán megláttam Grandemoton a kis békámat, másnap már Kunmadáron voltam a foglalóval...és elindult a szerelem