Hali mindenkinek.
Olaj csere előtt állok és érdeklődnék hogy ki milyen olajra cseréli le a régit
Én eddig Igol 10w50-et használtam de ezt most nem kaptam jutányos árba.Ez sem volt rossz olaj
arra rájöttem én is,h Kawába a Fuch-s való.az 5500alatt 3dl az nem kevés ,de lehet azért mert szar a benne lévő olaj.A karbisoknál előfordul,h a tűszelep átereszt,és a benzin belefolyik a hengerbe,onnan meg az olajba,és az olaj felhígulhat.és a higabb olajat hamar megeszegeti .
Hali
Biztos nem jársz erre,mert megérdeklődtem és egy csomag feladási díja 6560 forint lenne.Meg ér ez neked ennyit.Ez volt a legolcsóbb díjazás.Ne értsd félre én feladom ha kell csak szerintem nagyon sokba van
Kösz!
Az igazat megvallva vétel óta nyomtam bele 5500-at,és csak utántöltöttem 3 dl-t.
A volt gazdija azt mondta hogy eladásra felkészítette,és olaj cseréje is volt.Lehet hogy le kellett volna cserélnem azonnal,csakhát lóvé nyista volt már
Mindegy,tavasszal ugyis lecserélem az biztos./Fuchs-ra/
Remélem észheztér majd
Szia.Konkrétan nem tudom,h mi lehet.de azt már tapasztaltam,h egy új,és jó olaj csodákra képes .volt egy gpx750esem amit nem akartam megvenni,mert kipróbáláskor nehezen járt a váltója meg visszaváltáskor annál is megtaláltam a semmit .De kapott uj olajat talán fuch-ot és azóta is tökéletes. .a kawa váltó akkor szar amikor már kidobja a sebességet,addig nem.ismerek olyan 2006os 12est amiben még 20ezer sincs és annak szintén vicceskedik a váltója.visszaváltáskor .
Az én váltóm szokott úgy hülyéskedni hogy visszakapcsoláskor nem találok semmit
Aztán kis kuplungjátékkal megtalálom a sebességet.Ez mitől lehet?
Olaj,esetleg kopott
óra szerint 36000 van benne,persze ez nem tuti
az 50ezer az természetes.szerintem nem sok,ha használva volt .
nekem van egy gpz 1000rx-em tartalékmotornak abban van most 120ezer körül,és tökéletes benne minden ,tavaly volt szétszedve és csak a gyürük vannak lapjára megkopva .a Kawasaki tud valamit .de ha nem vágod a sornégyeseket akkor nézessed meg hozzáértő mukival .A váltót nézd meg rendesen,mert azt a legkönnyebb szétbaszni egy ilyen gépen .
Sikeres Vásárlást .
A citromailomra küld el légyszíves a neved címed és akkor elküldöm neked postán.
Majd keresek valami nagy dobozt neki hogy már jobban ne sérüljön.
fodorzolii@citromail.hu
hoppá elmenni sajnos nemtudok , marad a posta ha hajlandó vagy elkuldeni kulfoldre, persze mindent fedeznék és az árát elore elkuldeném a számládra, ha neked megfelel.
A szőnyeg nem eladó mert azt már a jövőbeni gyerekszobába vettük
Nagyon sürgős ez neked mert akkor el tudom postázni is de ha annyira nem akkor el is jöhetsz érte.
Amúgy olyan 2 ezer forintocska az sok lenne?
Érdekes R1-be is jó
Olaj csere előtt állok és érdeklődnék hogy ki milyen olajra cseréli le a régit
Én eddig Igol 10w50-et használtam de ezt most nem kaptam jutányos árba.Ez sem volt rossz olaj
Biztos nem jársz erre,mert megérdeklődtem és egy csomag feladási díja 6560 forint lenne.Meg ér ez neked ennyit.Ez volt a legolcsóbb díjazás.Ne értsd félre én feladom ha kell csak szerintem nagyon sokba van
Az igazat megvallva vétel óta nyomtam bele 5500-at,és csak utántöltöttem 3 dl-t.
A volt gazdija azt mondta hogy eladásra felkészítette,és olaj cseréje is volt.Lehet hogy le kellett volna cserélnem azonnal,csakhát lóvé nyista volt már
Mindegy,tavasszal ugyis lecserélem az biztos./Fuchs-ra/
Remélem észheztér majd
Aztán kis kuplungjátékkal megtalálom a sebességet.Ez mitől lehet?
Olaj,esetleg kopott
óra szerint 36000 van benne,persze ez nem tuti
nekem van egy gpz 1000rx-em tartalékmotornak abban van most 120ezer körül,és tökéletes benne minden ,tavaly volt szétszedve és csak a gyürük vannak lapjára megkopva .a Kawasaki tud valamit .de ha nem vágod a sornégyeseket akkor nézessed meg hozzáértő mukival .A váltót nézd meg rendesen,mert azt a legkönnyebb szétbaszni egy ilyen gépen .
Sikeres Vásárlást .
Majd keresek valami nagy dobozt neki hogy már jobban ne sérüljön.
fodorzolii@citromail.hu
kasznisoknak álltalában van
Itt a száma kérdezd meg tőle:0630/272-39-22
Én forrasztópákával próbáltam, de elég könnyen elpattant utána, igaz nem kiforrott a technikám
Nagyon sürgős ez neked mert akkor el tudom postázni is de ha annyira nem akkor el is jöhetsz érte.
Amúgy olyan 2 ezer forintocska az sok lenne?
Király a szőnyeg mi