Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

bár kétszer annyiba kerül az már biztos
a sajátjába ő is mobilt rak
Na akkor ezt mond a Szikorának.
Érdekes R1-be is jó
de jó sem Mobil
Hali mindenkinek.
Olaj csere előtt állok és érdeklődnék hogy ki milyen olajra cseréli le a régit
Én eddig Igol 10w50-et használtam de ezt most nem kaptam jutányos árba.Ez sem volt rossz olaj
Nagyon szívesen segítek.De ha véletlen erre jársz valamikor is akkor odaadom.Hidd el meglessz az még ha eddig meg volt
hát ez téleg sok, nemgondoltam volna, ezt így tenyleg nem éri meg. de neked koszonom hogy segítettél
arra rájöttem én is,h Kawába a Fuch-s való.az 5500alatt 3dl az nem kevés ,de lehet azért mert szar a benne lévő olaj.A karbisoknál előfordul,h a tűszelep átereszt,és a benzin belefolyik a hengerbe,onnan meg az olajba,és az olaj felhígulhat.és a higabb olajat hamar megeszegeti .
Hali
Biztos nem jársz erre,mert megérdeklődtem és egy csomag feladási díja 6560 forint lenne.Meg ér ez neked ennyit.Ez volt a legolcsóbb díjazás.Ne értsd félre én feladom ha kell csak szerintem nagyon sokba van
mármint 5500km-t.
Kösz!
Az igazat megvallva vétel óta nyomtam bele 5500-at,és csak utántöltöttem 3 dl-t.
A volt gazdija azt mondta hogy eladásra felkészítette,és olaj cseréje is volt.Lehet hogy le kellett volna cserélnem azonnal,csakhát lóvé nyista volt már
Mindegy,tavasszal ugyis lecserélem az biztos./Fuchs-ra/
Remélem észheztér majd
Szia.Konkrétan nem tudom,h mi lehet.de azt már tapasztaltam,h egy új,és jó olaj csodákra képes .volt egy gpx750esem amit nem akartam megvenni,mert kipróbáláskor nehezen járt a váltója meg visszaváltáskor annál is megtaláltam a semmit .De kapott uj olajat talán fuch-ot és azóta is tökéletes. .a kawa váltó akkor szar amikor már kidobja a sebességet,addig nem.ismerek olyan 2006os 12est amiben még 20ezer sincs és annak szintén vicceskedik a váltója.visszaváltáskor .
kawazoli, ment az email, nagyon koszonom
Az én váltóm szokott úgy hülyéskedni hogy visszakapcsoláskor nem találok semmit
Aztán kis kuplungjátékkal megtalálom a sebességet.Ez mitől lehet?
Olaj,esetleg kopott
óra szerint 36000 van benne,persze ez nem tuti
az 50ezer az természetes.szerintem nem sok,ha használva volt .
nekem van egy gpz 1000rx-em tartalékmotornak abban van most 120ezer körül,és tökéletes benne minden ,tavaly volt szétszedve és csak a gyürük vannak lapjára megkopva .a Kawasaki tud valamit .de ha nem vágod a sornégyeseket akkor nézessed meg hozzáértő mukival .A váltót nézd meg rendesen,mert azt a legkönnyebb szétbaszni egy ilyen gépen .
Sikeres Vásárlást .
A citromailomra küld el légyszíves a neved címed és akkor elküldöm neked postán.
Majd keresek valami nagy dobozt neki hogy már jobban ne sérüljön.
fodorzolii@citromail.hu
Amit lehet itthon, házilag, amennyiben nem megy a minőség rovására. Több marad benzinre
müanyaghegesztő
kasznisoknak álltalában van
hoppá elmenni sajnos nemtudok , marad a posta ha hajlandó vagy elkuldeni kulfoldre, persze mindent fedeznék és az árát elore elkuldeném a számládra, ha neked megfelel.
Vagy van nekem egy cimborám neki is volt ilyen eke idomja hátha az nem volt sérült.
Itt a száma kérdezd meg tőle:0630/272-39-22
Nem értek ehhez a munkához egyik barátom csinálta meg nekem
Ezt mivel tudod házilag meghegeszteni?
Én forrasztópákával próbáltam, de elég könnyen elpattant utána, igaz nem kiforrott a technikám
A szőnyeg nem eladó mert azt már a jövőbeni gyerekszobába vettük
Nagyon sürgős ez neked mert akkor el tudom postázni is de ha annyira nem akkor el is jöhetsz érte.
Amúgy olyan 2 ezer forintocska az sok lenne?
nekém kellene, pósta , vagy akár elmegyek érte, a szonyeg is kellene de most kihagyom, mennyi az ára?
Nekem lenne de az törött volt és nem a gyári darabot heggeszetették vissza.De nem annyira gázos
Király a szőnyeg mi