Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hi! Lassan kéne a konzol, ma már gurultunk.
Ezt a gépet már egyszer kitárgyaltuk. RR nem volt fekete vázzal, és ezen látszik hogy nem egy festett RR váz, mert annak a lengővillaforgáspontja nem ilyen. Nissin fékek vannak rajta, szóval valószínű RR volt valaha, csak összehajtották. A blokkját meg a kutya tudja RR-e. Én nem venném meg.
No cink!
bocs fiúk! nem rátok gondoltam!
Jah tudom, de mindig betéved valaki aki:"hát nekem az öt óra 250-el" csak ezek az emberkék akkor vannak bajban amikor jön a kanyar a hetes szépen ívre dől majd felegyenesedik, kedves kolléga meg azt gondolja: " miért nem mentünk az autópályán "
Egyet értek GURO-val! (nekem tényleg eszembe se jutott számolgatni),meg1200az1200!
Nahát utassal meg a fele annyi is kétszer annyi!
ez a "hű de lassú vagy" nem a 7-es tulajok gondolatvilágát tükrözi, szerintem itt senki se kezdett el számolgatni
a lényeg hogy még egyben vagy
az esetleges "hú de lassú vagy" hozzászóláshoz hozzátenném, hogy ezt az utat a sebességkorlátozások betartásával tettem meg, kb. 1-1,5 órás dugóban való araszolás(álló kocsisor között behajtott tükrökkel)és a németországi sebességkorlátozás nélküli szakaszokon nem is olyan kényelmes a tartós 200 körüli motorozás
hát nekem ennyi egyszerre még nem volt meg, de Brno utassal, rajta hátizsák, tankon 40 literes tanktáska fullosan, úgy, hogy indításhoz hátra kellett húzni, kulcs elfordít, motor beindít, majd tanktáskát vissza a helyére
na az se volt egy leányálom de megérte
Ha lenne benne fantázia már régen rámartak volna. Meddíg tart kicserélni a vázat egy papírosra? Ez a motor már 2000 előtt is eladó volt ugyanettől a Jánoshalmai bontóstól.
Ez elismerésre méltó teljesítmény!
Nekem 1200 km volt a napi rekordom, ami: reggel 8 indul, megy-tankol, megy-tankol, megy-dugóban későn észleli az előtte megálló autót s ennek végkimeneteleként a motor az oldalán a pilóta a talpán landol, az előtte fékező autós kiszáll, segít felállítani a motort és megy-tankol-2szendvics gyors bedob, megy-tankol, megy-tankol-még egy szecsó, megy-tankol-érkezik este 7-kor
Egy szépen összeállított videó.

http://www.youtube.com/watch?v...

Jah és még valami:
Gondolom már mindegyikőtöknek megakadt rajta a szeme, és megdobbant a szíve. Ha hosszabban nem is, de legalább pár másodpercig elmerengett azon, hogy milyen is volna...
Hát én merengek már másfél éve és ha látom: Még mindig megvan... Úgy érzem, hogy csak rám vár...
Igen egy RR-ről van szó...
Csak magunk között szólva: biztosan ismeritek azt az érzést amikor azt mondják- RR és furcsa bizsergés árasztja el a tested, végigfut a hideg a hátadon, kezed-lábad megremeg és a gyomrod összeszorul mint a legelső randin...
Azt hiszem, hogy ebben az esetben egyikünknek sem jut eszébe ezt a megtévesztésig hasonló két betűt valami CBR-rel összekapcsolni.
Ha azt mondják: RR- akkor valami összetéveszthetetlenül egyedi és plusz dologra gondolunk ami kicsit más mint a többi, egy kicsit több...
Ti tudjátok a legjobban, hogy egy RR-t nem lehet "csak úgy venni" egy RR-t szeretni kell, ki kell érdemelni és fel kell nőni hozzá, mert nem Te választod őt, hanem Ő választ téged...
Szóval az lenne a kérdés, hogy tudtok-e valamit róla?
Esetleg kipróbáltátok, vagy megnéztétek-e?
Az én információim annyiban kimerülnek hogy:
-valamikor pár évesen került Magyarországra az USA-ból
-Magyarországon állítólag csak kiállítási darab volt valahol
-az országban nem futott és már nem helyezhető forgalomba

A színösszeállítás nekem kicsit fura, de nem rossz.
Előre megjegyzem, nem vagyok profi RR-ből, de ha a széria modellekről beszélünk akkor az elöl-hátul zöld felni gyanús, mert ilyen nem volt asszem, a tankon lévő ninja 96-97, az oldalidomon vegyesen láthatók a 96-97 és a 98-99-es matricák és a váz csak 2000 vagy 2001-től volt fekete.
megszokni én is meg szoktam, de kényelmesnek azért nem mondanám, akár mennyit is megyek vele
ma pl elég volt ez a 14 perc is amiből a vidit kivágtam, de tény és való, hogy a szezon közben már sokkal barátságosabb rajta ülni hosszabb távon is bár a súlyát soha sem titkolja
400km volt egy nap a rekord,de ha minden nap megyek 1-200km-t úgy megszokom,hogy kényelmesnek érzem a7-est!
hát csak lesz igazán jó idő ebben a szezonban is
de görcsoldó krémet azt szerezz be me nem tudsz majd leszállni a gíprül
Sajna én csak akkor tok. menni ha tuti jó idő lesz mert 344km-re vok!
a találkán is ott lesz a kis kamcsi
Szeva guru!Gratula az első vidihez ,reméljük sok jó felvétel lesz idén,7-esről!
na ilyen felvételt csinál a kis kamera: " kerültem egyet "
Szia ,nagyon szép a géped ,szabad kérdeznem,h azok az első brutális féktárcsák mennyibe voltak? .
Polírozást vállalok. Érd telefonon vagy e-mailban.