Jó reggelt!
A fékkel kapcsolatban eddig ferrodót ST-t vettem, de áttérek a lucasra.
Én simán nagynyomásúval kimosom, néha. Fékolaj DOT5.1, a tárcsám elrepedt, de előtte ütős lett, mivel Kawaszeki is járt már igy a ferrodó betéteitől, így valszeg nekem is az tett be. Egyébként már emeltem meg a seggét két személlyel, fékezés közben. Az össz karmantyút, és porvédőt kétévente cserélni kellene.
Nincs rá vonalam ,meg aztán baleset vagy valami nem tom mennyire lenne rugalmas a román ügyintézés...
meg állitolag most már pofon egyszerűen ki lehet vonni ideiglenessen a motorokat egy biz. időszakra ...és nincs bizt+semmi
Azt mondta buksza hogy vigyem a zöld forgalomból kivonós olasz papírt meg a nyitott adásvételit ja meg a motort...
Eredetiség vizsgát említette... csak vágja mert ezt csinálja egész nap
Majd beszámolok mert még idáig papíros gépeim voltak
Leírom az RR életutját!
Firenzében Madichi Danielle (fasztudja ki az)megvette a 97.es mocit
2000 ben forgalomba helyezte
2005 ben megvette egy gabona kereskedő akinek volt 3900 euroja ,és alig használta
2008 ban a gabona kereskedő a lánya barátjának (aki a Enduros barátom) elatta 650.000 ért felgumizta meg vett rá egy hátsó R es idomot meg nyuványt...
2009 Haverom Endurozás közben bukott egy here minusz
2010 Januári téma megvenném a mocit (mert nem tudok nélküle élni)
2010 Január 5 Garázsba betolás Kawa szülinap!
Cserébe kertépítés+viacolor a kertbe!
Az nyilvánvaló melyik a külső oldala, csak az nem hogy melyik irányba rotál. Megjött a válasz a gyártótól, azt mondja a fékhatást nem befolyásolja, tökmindegy hogy rakom fel, csak ízlés kérdése...
Tom
ha más nem jelzi, akkor szerintem az a külső oldala a tárcsáknak, amin a minimum vastagságot is feltüntetik, mert úgy ésszerű és a gyári is úgy van felszerelve.
ha mindkét oldalon fel van tüntetve, akkor passz
Naon zsííír a gíííp!
A fékkel kapcsolatban eddig ferrodót ST-t vettem, de áttérek a lucasra.
Én simán nagynyomásúval kimosom, néha. Fékolaj DOT5.1, a tárcsám elrepedt, de előtte ütős lett, mivel Kawaszeki is járt már igy a ferrodó betéteitől, így valszeg nekem is az tett be. Egyébként már emeltem meg a seggét két személlyel, fékezés közben. Az össz karmantyút, és porvédőt kétévente cserélni kellene.
meg állitolag most már pofon egyszerűen ki lehet vonni ideiglenessen a motorokat egy biz. időszakra ...és nincs bizt+semmi
Eredetiség vizsgát említette... csak vágja mert ezt csinálja egész nap
Majd beszámolok mert még idáig papíros gépeim voltak
ntem jó ár azt hittem több lesz
Firenzében Madichi Danielle (fasztudja ki az)megvette a 97.es mocit
2000 ben forgalomba helyezte
2005 ben megvette egy gabona kereskedő akinek volt 3900 euroja ,és alig használta
2008 ban a gabona kereskedő a lánya barátjának (aki a Enduros barátom) elatta 650.000 ért felgumizta meg vett rá egy hátsó R es idomot meg nyuványt...
2009 Haverom Endurozás közben bukott egy here minusz
2010 Januári téma megvenném a mocit (mert nem tudok nélküle élni)
2010 Január 5 Garázsba betolás Kawa szülinap!
Cserébe kertépítés+viacolor a kertbe!
ízlésed meg van, ha már egyszer 7-et tartasz otthon a garázsban
többet nem küldök
ha más nem jelzi, akkor szerintem az a külső oldala a tárcsáknak, amin a minimum vastagságot is feltüntetik, mert úgy ésszerű és a gyári is úgy van felszerelve.
ha mindkét oldalon fel van tüntetve, akkor passz