Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

remélem tőled 10 ért
Tom,
ha tudnál nekem rendelni 4 litert az említett finomságból, akkor én utalnám is neked a dellát a neten, vagy viszem a lábtartókonzolokkal együtt
Te kitől veszed, mennyiért?
Elég az 5100 is. Ha megnézed a motul oldalát, azt írja: 5100-good
7100-better, 300v fastory line- best. Elmondom a vadiúj kawákba is 5100-ast raknak, a 6rbe meg a 10r-be is... Utcára bőven jó. Versenyezni meg a 7100 is kevés.
Ez így van.
Én is a Mol dynamic racing 4t 10w-50 -t használom, most tavasszal már 3.szorra ezzel lesz feltöltve a gép.
Nekem Kawához képest szerintem finoman jár a váltó, és nem is eszi, persze ez a motor állapotától is függ
akkor kezdjük az alapokkal . a 15ös kicsit sürübb mint a 10es.de sürübbet nem szabad bele tenni,mert abból bajok lehetnek. .
Ok,vágom! Tom mondta,hogy 15-50 nem ebbe való Pedig Kutya asszem csak 10-40 és 15-50et mondott nekem.Mi a baj a 15-tel?
ja bocs Motul 300v a verseny olaj ,az előbb benéztem valamit. .
nem azt mondom,h nem jó,csak van jobb ,és 13ezres fordulatnál már nem mind1.ide szerintem már fullos olaj kell,és az 5100az nem az.inkább a 7100a motulnál.Én a motult leengedtem 3000után,szép volt a szine meg minden,de amikor megkapta a fuchs-ot a gép sokkal jobb lett.finomabban jár a váltó,csendesebb a blokk.és a tudat,h a legjobb van benne az megéri a 20ezer forintot. ,én igy gondolom,lehet más meg máshogy.de a Kawások többsége Fuchs-ot használ.nem viccből a kawa gyári olaja. .
Különben tartozhat ebbe a fórumba-szerintem- ugyanis arról érdeklődtem(vagy más is) hogy a 7esebe milyen olaj kell
Tényleg nem jó a motul 10-40? Hm,nem tudok ennél viszonyítani,mivel először cserélek majd márciusban.De minden véleményre szükség van!
a motul 5100 nem ebbe való,mert használtam.de a Fuchs-tól sokkal csendesebb lett az egész.nekem amugy mind1 mit teszel bele ,de én az olajon nem spórolnék soha.Fuch az komoly,kérdezd meg a 9es márkatársakat is ,és azt is be lehet szerezni pl.Kutyától. .
van szopós topik?
hjaaa....a hetesek kiakadnak...leoffoljuk a fórumukat
http://autotechnika.hu/uploads...

találtam egy olajtesztet, összehasonlítanak pár olajat laboratóriumban
csak tudjam kielemezni
Ez nem az a topic
ja és azt irják a shell reklámban hogy ez az olaj minden előirást ami létezik túlteljesít...bár irni lehet..ezt f2 a betűkből megmondja ehhő nem értek:)
Repsol az nem jo?

pl http://www.olaj24.hu/T/repsol-...

12-re jon ki a 4l
http://www.olajport.hu/webshop...

én ilyen shell-t használok a kawámba...
sokan nem szeretik és szídják, viszont sokan dícsérik... mint mindenkinek megvan mindenről a külön véleménye...
már 2 szer cseréltem, soha nem evett belőle a gíp..
a yamahám viszont ezt a fajtát csipegette rendesen ezért a vsx- et használtam...
nekem bejött...
elég drága féle de ezen és a gumin nem akrok spórolni...
és lehet hogy még mindig tudok elég jó árba hozni, de már nem bizt...majdnem a feléért...de csak neked
az én tökömből kiszophatsz bármit
Te........
honnan a tökömből szopjam ki hogy Sandor üzletel ilyesmivel
te ökör,tésanyi motulozik
Akkor azt megvárom
Én áprilisban cserélem majd
Köszi
Most láttam az olajport-on asszem.Valami 2900/L a MOL.
/amugy én is ott melózok/