Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Elég nagy lépcsők vannak most a 7R-ek árában és alig van pár darab. Laci, én ezt a hetest nem venném meg a helyedben, a többiek leírták miféle kókányságok vannak rajta, akkor már vegyél egy ilyet ZXR. Fél millából papiros a gép és szép gyári állapotban van. Jimmynek is ilyen van, ez nagyon jó típus, egyesek szerint jobb is mint a hetes. Teljesítménye közel azonos, maga az üléshelyzet meg minden hasonlít a 7R-re.
áá köszönöm,
megvilágosodtam
Lac, mutatom :)
most hogy jobban megnéztem teljesen igazad van, egyedül azt a sarokvédőt nemlátom ( nemtudom mit kell nézni) .Köszönöm hogy felhívtad ezekre a figyelmemet!

A másik amit kinéztem legalább megmondta hogy csúszott a motor de korrektül meg lett javítva.
LaciCRM!
valószínűleg többször szét volt már kapva a gép, bár ez még nem feltétlenül negatív jelző. Mindenesetre kipuff tartó törve, pillantó konzol utángyártott, jobb oldali lábtartón a sarokvédő félbetörve, és a számomra leginkább érthetetlen! : fejidomon mi a bánat történt a középső helyzetjelző világítás helyével? rá van húzva ugyanis a fehér maszk ha megnézitek, a menetszéltől már jócskán be is van ráncosodva és süllyedve. De ha ott nincs is helyzetjelző lámpa gyárilag, légterelő elemnek akkor is lennie kell a helyén! Ebből az újrafóliázásból következtetek arra hogy nem gyári már a kicsike köpenye. Tovább, a tankon sem gyári a Ninja felirat, valszeg az is festve volt. Ezeket nyugodtan megkérdezheted az eladótól, ami alkudozásra is okot adhat! javítsatok ki ha tévedek valamiben jaa és sasszeget sem látok a koronás anyában :D . és még valami, 33e naaaa, azért 13 évről van szó, gondolkodjunk el azon,h egy átlagos szakinak 12 percébe kerül visszatekerni az órát... de Ne legyen igazam, a blokk hangja árulja el úgyis a legtöbbet
http://www.hasznaltauto.hu/motor/kawasaki/kawasaki_zx7rr
-2688324

Egy ujabb gyongyszem, 1999-es RR, fekete vazzal.
jajj de az már nem pofátlanság?

ajj nemtudom mit csináltatok velem de igen belebuzultam ezekbe a hetesekbe. pedig világéletembe a supermoto forma imádója voltam
Ezt jó rég óta hírdeti,már néztem a neten én is 1 éve!Nézd meg,annyit megér!Meg húzz le még 1-2 tizest
Ejha!Ez ám a tiszta blokk!
a rendszám nekem is fura, de a kiputartót észre sem vettem

van egy jelentkező a labancra má megint, de ez most nagyon biztos a dógában jövöhéten el akarja vinni úgyhogy ha sokat fog alkudni a másikra nem marad lóvém amit kinéztem multhéten. akkó marad ezz
hogyállaza rendszám? linkelni nem tucc . amugy szép,és ha igaz a 33ezer,akkor startolj rá . .
A karbon kipufogó bilincs leszakadva, és a tükörtartó konzol sem gyári szerintem!
Ennyit vettem észre rajta!
Üdv!

Újra itt vagyok,

mit szóltok ehez:
http://www.hasznaltauto.hu/motor/kawasaki/kawasak
i_zx_7r_ninja-2352810

kicsit ócsónak tűnik, meg autókereskedésben van. de szép
Vaddiszno a tarcsa!
Nem reg olvastam ezt a szoveget, hogy a fek a gyavak ezkoze.
Igaz ezt a 20-as evek sebesseg rekorderei mondtak.
A következő kép címe: Féktelenül
Felszórtam a féktárcsákat. Elég böszmén fest
DID 525 ZVM2-t ajánlom, akár 38-ért is vehetsz szettet, sokkal jobb mint egy RK
Sajnos nem volt, elkapkodták...
Hali
Rövidebb ARROW dob már nem volt
Amúgy király nem azért mondom
Hi all!
Télen szeretnék lánc szettet cserélni, ki mit ajánl?
RK-láncot néztem szett ben 40 a Zöld színű!
Vélemények?
itt van 5-60 -as mol -2500.de sztem ez már túl híg
http://www.vatera.hu/mol_moto_...
van 10-50 is!
ennek 4500 körül van literje, van egy arc ajkán, akinél 2400/l
Ez mennyi?
2300.- volt tavaly nyáron