Elég nagy lépcsők vannak most a 7R-ek árában és alig van pár darab. Laci, én ezt a hetest nem venném meg a helyedben, a többiek leírták miféle kókányságok vannak rajta, akkor már vegyél egy ilyet ZXR. Fél millából papiros a gép és szép gyári állapotban van. Jimmynek is ilyen van, ez nagyon jó típus, egyesek szerint jobb is mint a hetes. Teljesítménye közel azonos, maga az üléshelyzet meg minden hasonlít a 7R-re.
most hogy jobban megnéztem teljesen igazad van, egyedül azt a sarokvédőt nemlátom ( nemtudom mit kell nézni) .Köszönöm hogy felhívtad ezekre a figyelmemet!
A másik amit kinéztem legalább megmondta hogy csúszott a motor de korrektül meg lett javítva.
LaciCRM!
valószínűleg többször szét volt már kapva a gép, bár ez még nem feltétlenül negatív jelző. Mindenesetre kipuff tartó törve, pillantó konzol utángyártott, jobb oldali lábtartón a sarokvédő félbetörve, és a számomra leginkább érthetetlen! : fejidomon mi a bánat történt a középső helyzetjelző világítás helyével? rá van húzva ugyanis a fehér maszk ha megnézitek, a menetszéltől már jócskán be is van ráncosodva és süllyedve. De ha ott nincs is helyzetjelző lámpa gyárilag, légterelő elemnek akkor is lennie kell a helyén! Ebből az újrafóliázásból következtetek arra hogy nem gyári már a kicsike köpenye. Tovább, a tankon sem gyári a Ninja felirat, valszeg az is festve volt. Ezeket nyugodtan megkérdezheted az eladótól, ami alkudozásra is okot adhat! javítsatok ki ha tévedek valamiben jaa és sasszeget sem látok a koronás anyában :D . és még valami, 33e naaaa, azért 13 évről van szó, gondolkodjunk el azon,h egy átlagos szakinak 12 percébe kerül visszatekerni az órát... de Ne legyen igazam, a blokk hangja árulja el úgyis a legtöbbet
a rendszám nekem is fura, de a kiputartót észre sem vettem
van egy jelentkező a labancra má megint, de ez most nagyon biztos a dógában jövöhéten el akarja vinni úgyhogy ha sokat fog alkudni a másikra nem marad lóvém amit kinéztem multhéten. akkó marad ezz
megvilágosodtam
A másik amit kinéztem legalább megmondta hogy csúszott a motor de korrektül meg lett javítva.
valószínűleg többször szét volt már kapva a gép, bár ez még nem feltétlenül negatív jelző. Mindenesetre kipuff tartó törve, pillantó konzol utángyártott, jobb oldali lábtartón a sarokvédő félbetörve, és a számomra leginkább érthetetlen! : fejidomon mi a bánat történt a középső helyzetjelző világítás helyével? rá van húzva ugyanis a fehér maszk ha megnézitek, a menetszéltől már jócskán be is van ráncosodva és süllyedve. De ha ott nincs is helyzetjelző lámpa gyárilag, légterelő elemnek akkor is lennie kell a helyén! Ebből az újrafóliázásból következtetek arra hogy nem gyári már a kicsike köpenye. Tovább, a tankon sem gyári a Ninja felirat, valszeg az is festve volt. Ezeket nyugodtan megkérdezheted az eladótól, ami alkudozásra is okot adhat! javítsatok ki ha tévedek valamiben jaa és sasszeget sem látok a koronás anyában :D . és még valami, 33e naaaa, azért 13 évről van szó, gondolkodjunk el azon,h egy átlagos szakinak 12 percébe kerül visszatekerni az órát... de Ne legyen igazam, a blokk hangja árulja el úgyis a legtöbbet
-2688324
Egy ujabb gyongyszem, 1999-es RR, fekete vazzal.
ajj nemtudom mit csináltatok velem de igen belebuzultam ezekbe a hetesekbe. pedig világéletembe a supermoto forma imádója voltam
van egy jelentkező a labancra má megint, de ez most nagyon biztos a dógában jövöhéten el akarja vinni úgyhogy ha sokat fog alkudni a másikra nem marad lóvém amit kinéztem multhéten. akkó marad ezz
Ennyit vettem észre rajta!
Újra itt vagyok,
mit szóltok ehez:
http://www.hasznaltauto.hu/motor/kawasaki/kawasak
i_zx_7r_ninja-2352810
kicsit ócsónak tűnik, meg autókereskedésben van. de szép
Nem reg olvastam ezt a szoveget, hogy a fek a gyavak ezkoze.
Igaz ezt a 20-as evek sebesseg rekorderei mondtak.
Rövidebb ARROW dob már nem volt
Amúgy király nem azért mondom
Télen szeretnék lánc szettet cserélni, ki mit ajánl?
RK-láncot néztem szett ben 40 a Zöld színű!
Vélemények?
http://www.vatera.hu/mol_moto_...