Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Amióta vágytam a Kawára ....
Ez 98 as diákigazolványom meg az összes cikk 91-mostanáig
Akkor egyre gondoltunk! Arra van!
Hát ezt meg én nem tudom! Gyerek voltam még akkor.Azt tudom,hogy tanya volt .
Hát most már tényleg kell egy ninja találkozót csinálni a szezon elején!Lenne itt minden szépség!
Képet!
Nagyon nagy becsben van a kicsike meg is lesz amíg én vagyok!
Régóta vadásztam rá és amikor nem számítottam rá akkor jött és egyből szerelem ...Azonnal előkerestem az összes katalógusomat meg mindent amit elraktam 13 éve azóta csak ezzel kelek-fekszek ...
Egyébként visszaállítom teljes gyári állapotába a picikét..
A tankot megnézem egy mágnessel és megírom hogy alu v.nem
A tank nem alu?Mert a ZXR 750 R (K)-n az volt! Az (M) -en már nem vagyok biztos!
Hát igen az elég messze van... Hátha van itt a környéken valaki... aki nem lehúzós meg otthon van a témában endurót már vágom de ezt még nem
Na ez tényleg RR!
Változtatható lengővilla forgáspont, Változó dugattyúátmérőjű Nissin 6 dugós féknyereg!
Ott van a szeren! Ez egy kincs! Vigyázz rá!
nekem van kawás szerelő haver.Neki is 9-es van,meg egy ZXR-750-e.
toppon van a kawasaki témában,csak neked kicsit messze van Orosháza.
Háááát,nekem nem,de azasszonynak igen.
Nagyszénás fele van?Neki ez rémlik
Barátok!Ha ismertek valami Kawa mágust aki nagyon pöpecül rendberakná a mocimat irjátok le légyszi ... Köszi
Amúgy a fogyasztás engem sem érdekel!Nem azé' van
Néztem orosházi vagy.Édesanyám ott született.régen jártunk a Papához ,míg élt.Kockadüllőn lakott,ha mond ez vmit
A kis ujjszülött RR ecském...
RR
Persze ,hogy összefutunk Kakucson , meg Hernádon is mert mindkettő nagyon közel van...Meg be tudunk jutni a pályára szinte bármikor mert a biztonsági főnök jó spanom...
Csumi !Igértem képeket !
Még küldök csak ez volt hirtelen kéznél!
az én kicsi ninjám 7,5alatt még nem evett ,de kit érdekel a fogyasztás .
Bocsánat:lakott területen kívül
Nem ilyen motorom van,hanem 9-es.
Tavaly Tátra túrán/országút,szerpentin,lakott terület/
5.4-re jött ki a fogyasztás 2 személlyel
130 alatt nem közlekedtünk,csak lakott területen
Cimbim RR-je bekapta a 7 litert
200 km tartósan 100 Km/h val ( kisteherautót vezettem fel ) volt 4,6 liter
amúgy 160 Km/h val járok akkor kb. 6.8 - 7 liter
H ringen lime party alatt kb 9-10 liter volt
Kakucson meg 7-8 liter
de kit érdekel ha egyszer már van, akkor had menjen még ilyen benzinárak mellett is.
Most télen szedem össze a benzinpénzt
Az én zxr-em egy 1000km-es túrán-amiben minden volt,3kör ring,200ak,túrázás...- hihetetlen,de igaz,4.6L volt az átlagom! Itthon számoltam össze az összes benzin blokkot,osztottam és ez lett az eredmény! 2 személlyel,csomagokkal!
NINJA=IMÁDOM
A SRAD-ot közúton nyomatékból lenyomja mint a szar, ezt többször teszteltem haverommal
pályán azért kérdéses a dolog, de az biztos, hogy jobb a futóműve meg, a fékekről meg ne is beszéljünk, mert a SRAD-é olyan a 7-es után a fék, mint egy biciklin , csak húzod, de nem lassul az istenért sem
a 235 kg-ot meg a 123 Le-t meg igenis ki lehet és ki is kell használni

Képeket képeket képeket!
Látom dabasi vagy, remélem összefutunk majd kakucson