csak lenne már itt az ideje
kezd komoly elvonási tünetem lenni, nem beszélve arról hogy egész életemben nem láttam összesen 10db 7-est, nem hogy egykupacba!
a tied is szép!főleg azzal a szép hosszú csővel!
a brembodra mocskosul kiváncsi leszek?én csak szimplán lecseréltem a gumicsövet, de az is sokkal jobb fékhatást produkál. azért az érdekes, hogy angliából 24.000-rel olcsóbban jött a garnitúra cső, méghozzá zöldben!
Hát igen, egy hetesnek normális kémény dukál, nem raptor. Nekem is raptorral indult a story, ami egy nyár alatt széthullott. Az Arrow-t karcmentesen vettem, szinte új állapotban 65-ért. Elég baráti ár egy titán rendszerért. Igazából, már a felrakás után észrevehető volt a teljesítménykülönbség, pedig nem lett utána karburálva. Most lesz majd tavasszal a szelepsor csere után.
én csak azt mondtam amit az akráék mondtak nekem, de abba egyet értünk, hogy egy normális rendszer, illetve egy gyári rendszer jobb mint a kisipari végdob. alig várom a pillanatot, hogy én is letéphessem a raptor dobot a masináról. ha minden jól megy a héten meglesz a Muzzy rendszer. amúgy te hogy vagy megelégedve az arrow-val? hol,mikor és menyiért veted?
Köszönöm a felajánlást, de itt Fehérváron megvan a kapcsolat a gyári alkatrészekre. Most novemberben sikerült 75eft-ért vásárolnom motyót, 105 helyett.
Miért baj, ha komplett rendszer van? Nekem az Arrow rendszerem halkabb,mint ezek a sufni 20centis ház barkácsdobok gyári rendszerrel. Ezzel a tompítóval meg egyenesen gyári hangja van, csak szart se megy, mer megfojtja. Én ezzel műszakiztam, simán átment vele.
akrapocicék szerint nem ér semmit a db killer ha a gyapot szét van benne égve, ezt náluk azszem 6000 km után cserélni kell!ha meg komplett rendszer van a motoron akkor meg tök mindegy mi van a kipuf végébe dugva, az osztrákoknál kitiltyák az embert a bolygóról.
amúgy én is tojok a fejükre, csak egy cb-s cimborám kedvéért kérdeztem, hátha össze tudunk hozni valamit
kezd komoly elvonási tünetem lenni, nem beszélve arról hogy egész életemben nem láttam összesen 10db 7-est, nem hogy egykupacba!
Egy kis emlék 2007-ből
én rákeféltem vele, mert igencsak barkácsolni kellet rajta, hogy felmenjen
Hol lehet hátsó sárvédőt venni?
a brembodra mocskosul kiváncsi leszek?én csak szimplán lecseréltem a gumicsövet, de az is sokkal jobb fékhatást produkál. azért az érdekes, hogy angliából 24.000-rel olcsóbban jött a garnitúra cső, méghozzá zöldben!
az a raptor azért érdekesen áll!?
amúgy én is tojok a fejükre, csak egy cb-s cimborám kedvéért kérdeztem, hátha össze tudunk hozni valamit