Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én is be vagyok már zsongva, jó lenne összehozni ezt a találkozót, ennyi 750-est én sem láttam még egyben.
csak lenne már itt az ideje
kezd komoly elvonási tünetem lenni, nem beszélve arról hogy egész életemben nem láttam összesen 10db 7-est, nem hogy egykupacba!
Van vagy 4! Ahogy elnézem idén akár 10en is összejönnénk.
mennyi 7-es! bezzeg amikor venni akartam 7 hónapig kerezsgéltem
Na fasza, láltom gyűlünk a találkozóra
Egy kis emlék 2007-ből
sziasztok basi2-öt keresd a 9-es fórumon.nekem az hozott 10000 körül.ha lessz találkozó az érdekelne engem is
ugyan az van nekem is, csak zöld, a szín plusz 4 rugó
Van egy kollega Móron, itt a kawa fórumokon megtalálod Basi2 néven, ő 10 körül csinál.
ebay.com olyan 80 dollár körül mozog
én rákeféltem vele, mert igencsak barkácsolni kellet rajta, hogy felmenjen
Én is angliából rendeltem a Goodridge-et, 15-ért a 3db-ot. A kuplungcső meg házilag összerakott sodronyos.
Nekem Wileyco van rajta elég jól szól...
Hol lehet hátsó sárvédőt venni?
a tied is szép!főleg azzal a szép hosszú csővel!
a brembodra mocskosul kiváncsi leszek?én csak szimplán lecseréltem a gumicsövet, de az is sokkal jobb fékhatást produkál. azért az érdekes, hogy angliából 24.000-rel olcsóbban jött a garnitúra cső, méghozzá zöldben!
Szép kis járgány, látom usás. Hát ja az a raptor bitang pusztulatosan fostosan állt.
most hirtelen ennyit találtam majd még lökök az adatlapra is csak jussak a saját gépem elé!
az a raptor azért érdekesen áll!?
Tehetnél fel képet a gépedről, nem nagyon láttam még. Meg persze ha felkerül a Muzzy, arról mindenképp, meg hangot is
Hát igen, egy hetesnek normális kémény dukál, nem raptor. Nekem is raptorral indult a story, ami egy nyár alatt széthullott. Az Arrow-t karcmentesen vettem, szinte új állapotban 65-ért. Elég baráti ár egy titán rendszerért. Igazából, már a felrakás után észrevehető volt a teljesítménykülönbség, pedig nem lett utána karburálva. Most lesz majd tavasszal a szelepsor csere után.
én csak azt mondtam amit az akráék mondtak nekem, de abba egyet értünk, hogy egy normális rendszer, illetve egy gyári rendszer jobb mint a kisipari végdob. alig várom a pillanatot, hogy én is letéphessem a raptor dobot a masináról. ha minden jól megy a héten meglesz a Muzzy rendszer. amúgy te hogy vagy megelégedve az arrow-val? hol,mikor és menyiért veted?
Köszönöm a felajánlást, de itt Fehérváron megvan a kapcsolat a gyári alkatrészekre. Most novemberben sikerült 75eft-ért vásárolnom motyót, 105 helyett.
Nem gyenge a csapat! Gratula! Ha kawasaki alkatrészben kell egy kis jó ár keressetek meg! Adatlapomon megtalálsz!
Siófok kikötő jól nézne ki április elején egy ilyen zöldség csokorral.
Ez igen! Csináljuk ilyet mi is
Kis tájkép
nálunk nincs probléma a sóval,egész télen nem láttam sószórót
Miért baj, ha komplett rendszer van? Nekem az Arrow rendszerem halkabb,mint ezek a sufni 20centis ház barkácsdobok gyári rendszerrel. Ezzel a tompítóval meg egyenesen gyári hangja van, csak szart se megy, mer megfojtja. Én ezzel műszakiztam, simán átment vele.
akrapocicék szerint nem ér semmit a db killer ha a gyapot szét van benne égve, ezt náluk azszem 6000 km után cserélni kell!ha meg komplett rendszer van a motoron akkor meg tök mindegy mi van a kipuf végébe dugva, az osztrákoknál kitiltyák az embert a bolygóról.
amúgy én is tojok a fejükre, csak egy cb-s cimborám kedvéért kérdeztem, hátha össze tudunk hozni valamit