Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mid van egyebkent?
Az a kerdes alapja, hogyha megneztek 9-eshez kinyitod az ebay-t es kapasbol van 200, a heteshez meg kb 26. es 3x-os aron.
Teljesitmeny igazabol meg annyira nem is erdekelne. De rafolyhatott a hutoviz korabban es gusztustalan. Persze meg meg van az erzes, hogy nem megy rendesen. Tom-e pl sokkal jobban megy
Nekem is van egy eladó!
Átmérőkben sincs különbség!
Teljesen ugyanaz! A '94-'97 ZX-9 R rendszer egy az egyben felmegy a Hetesre!
Fizikailag felmehet, de közel sem biztos hogy hatásos lenne a nagyobb űrtartalom miatt.
Valakinek van tapasztalata azzal, hogy komplett zx9r rendszer jo-e a hetesre?
Talaltam egy jo kis akrat, kerdes felmegy e ra
Nem sietek sehova, gyere amikor tudsz.
Hali
Sajna ma biztos nem tudok kimenni hozzád bizniszelni
Lehet hogy csak holnap mert utánna meg lehet megyünk haza és csak vasárnap jövünk
Nincs nagy hideg, az előbb egy kóbor eb simán befordult a sarkon, tacskó keverék létére nem tört el.
Azta milyen messze
Majd ha nem lesz hideg nagyon akkor kimegyek arra
Hétfőtől-péntekig.
Albacomp Bolt, Mártírok 9 a Lidli sarkával egy volnalban van a bejárat. Itt vagyok 10-17:30-ig biztosan. Bedobok egy levél Cavintont, hogy el ne felejtsem
Okés lehet róla szó
De hová is kellene mennem
Ilyen sima egyszerű, a hátán nagy Kawasaki felirattal. Ha érdekel behozom hétfőn melóhelyre aztán felpróbálhatod. Nekem szűkös kicsit.
Anyagiakat meg megbeszéljük ha mindkettőnkre jó a másik ruhája. Gondolom azért a tied drágább volt.
Mutatnál egy képet róla
...ja teljesen új, csomagban csak kettőt sikerült belőle kapni.
Ja tudom mert ez is az én méretemre lett véve de így is nagy lett sajna
Adok érte egy L-es zöld V nyakú rövid ujjút meg két sört. Előtte kölcsönös felpróbálással..
Gondolhatod hogy nem S a méretem, de ezek a kawás polók máshogy vannak méretezve szerintem
S-es
Azta de ha gondolod kirakod a falra képkeretbe.
Én erre gondoltam csak sajnálnám ha ott porosodna
Nockalmstrasse nagyon király! Kétszer voltam már! Ja és a 69 es út is jó Soboth nál!
Lehet nagy lenne, abból kiindulva hogy a galléros pólóm is S-es Mindegy, ez van, szerintem M-es kéne
Mennyit érne ez neked
De ez XL-es nem lesz nagy neked csak kérdezem
Mennyiért pattintod?