Az a kerdes alapja, hogyha megneztek 9-eshez kinyitod az ebay-t es kapasbol van 200, a heteshez meg kb 26. es 3x-os aron.
Teljesitmeny igazabol meg annyira nem is erdekelne. De rafolyhatott a hutoviz korabban es gusztustalan. Persze meg meg van az erzes, hogy nem megy rendesen. Tom-e pl sokkal jobban megy
Albacomp Bolt, Mártírok 9 a Lidli sarkával egy volnalban van a bejárat. Itt vagyok 10-17:30-ig biztosan. Bedobok egy levél Cavintont, hogy el ne felejtsem
Ilyen sima egyszerű, a hátán nagy Kawasaki felirattal. Ha érdekel behozom hétfőn melóhelyre aztán felpróbálhatod. Nekem szűkös kicsit.
Anyagiakat meg megbeszéljük ha mindkettőnkre jó a másik ruhája. Gondolom azért a tied drágább volt.
Teljesitmeny igazabol meg annyira nem is erdekelne. De rafolyhatott a hutoviz korabban es gusztustalan. Persze meg meg van az erzes, hogy nem megy rendesen. Tom-e pl sokkal jobban megy
Talaltam egy jo kis akrat, kerdes felmegy e ra
Sajna ma biztos nem tudok kimenni hozzád bizniszelni
Lehet hogy csak holnap mert utánna meg lehet megyünk haza és csak vasárnap jövünk
Majd ha nem lesz hideg nagyon akkor kimegyek arra
De hová is kellene mennem
Anyagiakat meg megbeszéljük ha mindkettőnkre jó a másik ruhája. Gondolom azért a tied drágább volt.
Azta de ha gondolod kirakod a falra képkeretbe.
Én erre gondoltam csak sajnálnám ha ott porosodna
De ez XL-es nem lesz nagy neked csak kérdezem