Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

engem meg érdekelne első sárvédő, persze szép zöld, esetleg után gyártott, vagy egy nagyon jó műanyaghegesztős hely elérhetősége

kösz
Amcsiban 8,22 USD!
Itthon sem lehet drága az új!
most már legalább tudod, hogy mit kell rendelni vagy mit kell legyártatni
Akkor nekem a 92002-es számú alkatrész kell.
Mert annó azon is csuszott a moci mármint azon az oldalon is
én is épp ezt akartam mondani
Illetve még a hengerfejnél lévő blokk felfogatás is ilyen! A beszúrt képen az A,B,C,D helyekre megy!
Lengővillánál a blokkfelfogató csavarok ezeken vannak átfűzve!
Ezeket a vázba kell becsavarni!Ezzel állítod be a blokk és a váz közötti hézagot!
Ja lehet hogy ezek azok nem tom.
Mondjuk én blokk felfogató csavarokat akartam volna de akkor ezek nem azok asszem
Hi,

szerintem ezen a képen vannak ezek a dolgok, ha te más véleményen vagy, akkor keresek tovább
Hali skacok.
Szerintetek ez hova tartozik
7-esen volt rajta csak nem tudom hogy honnan való
Nos, jet kit nem lett meg. De a hallottak alapjan nekem nincs is ra szuksegem. Mivel stage 3 volt, es az a hetkoznapi hasznalat rovasara noveli a teljesitmenyt. A figura a stage 1 es 3-at probalta, az egyes nem csinalt semmit, a 3-as meg 9.000-tol csinal rettenetet, de 3-6000 kozott meg fulladozik a motor tole.
A stage 2-t ki lehetne probalni, az a kozeptartomanyra van hatassal

Javitson ki valaki, ha nem jok az infok
Igazából nem látom még, hogy szar a lánc, de azóta meg akarom nézetni, amióta megvan a motor. 80ekm lassan megvan és csodák nincsenek, valami ketyegést hallok abból az irányból, nem biztos hogy a lánc adja, de biztos ami biztos. 7500 körül van a lánc. A másik hogy az olajpumpát is az hajtja, ezért nem akarok vele szórakozni.
Hi!
Nem kevés,de megéri megelőzni valóban,így azért kevesebb.
A generátorlánc mennyi volt és hogyan látni,hogy nem jó?
Én is megcsinálom, megelőzöm a bajt, mert igazából jó bőrben van a gép, nem akarom elkótyavetyélni. Lassan kuriózumszámba megy hogy nincs megtörve. Blokkja meg jó, elvégzem a szükséges cseréket, aztán világ végére elvisz. Szeretem ezt a dögöt.
Igy van ez rendjen, tavaszra rendben vannak a gepek, szarunk mindenre.
Remelem vegre az enyem is elindul rendesen. Marcius - aprilis, ha jo ido irany Kakucs
Nekem meg megjöttek a cuccaim, 8db szívószelep, 16db szelepszárszimmering, hengerfejtömítés, generátormeghajtólánc, 4db silent meg egy csavar: 75eft
ugyse adnak annyit, amiert megerne eladni
Legfeljebb majd nyaron
Akkor megmarad a gép? Látom te is hirdetted
Fofuvoka keszlet lesz ez, gondolom, mert meg nincs a kezemben
Szééééép!
Karbihoz Fúvóka-tű-rugó szett!Meg azt hiszem egy fúró amivel egy furatot kell felfúrni a tolattyún!
Szia!
Tudnál nekem vmi infót adni a jet kit -ről?
Nem tudom pontosan mi az és hogyan működik. Csak annyit ,hogy vmi a karbinál..
Ugy nez ki ez lett belole:
Jet kittel meg K&N
Ossze is rakom ha jobb ido lesz, majd csak ossze kellene hangoltatni valahol
Szerintem januar - februar mennek az emberedhez Tom
szimpatikus a dolog, mit kersz erte?
ide vagy privatba

veressj@yahoo.com
Akra!