Felénk egy 20as kb, de akkor szét van szedve a karbi, meg ki van pucolva. Szelephézagot is érdemes nézetni, mert hidegben igencsak nem indul ha az nem stimmel. Nekem most 2 hetet állt, vasárnap kitoltam a 8 fokban, fél mp indítózás után indult.
Abban kérném a segítségeteket hogy összetörtem a motorom tükrét
És nem találok az enyémhez valót 92 zxr 750 csak 7r ét és nem tudom hogy azon menyi a csavar távolság?
Az enyémen 34 mm mit a csatolt kép is mutatja.
Igen szivatóval indul nehezen. Ha teljesen kinyitom a szivatot nem is indul, ha a úgy 80-90% állásban tartom ott indít. Mennyibe fáj egy szelephézag állítás, és egy karbiszinkron?
Hideg indító rendszernek az aknájánál van egy fuvóka és ott van eldugulva.
Beindítod és kiszipózza az összes benyát a hideg indító rendszer aknájából(ugye külön úszóháza van).
Ettől függetlenül érdemes egy szinkront is csinálni persze csak karbi pucolás és szelephézag állítás után.
Hali!
Ha a 7-es hidegen (értsd 10fok környékén) nagyon nehezen indul, az lehet rossz karbiszinkron? Ráindítok, egy kicsit jár 1-2s de lefullad. Mire gyanakodjak?
Előre is köszöntem!
Azon gondolkozok mi lenne ha SF kinézetre a régi zxr t megcsinálnám és legtöbbet azt nyúznám....
Annyi pénzért amennyiért mennek nemfogom eladni.Ha meg lelenne gallyazva nem törne semmi rajta...
Addig is kevés km menne bele a 7R be...
...Csak hangosan gondolkodok....
Apropó sisak!
Arai megéri a pénzét!
Ruha az nem bírta annyira meg éreztem is az ütéseket pörgés közben de ennyi pénzért azt mondom megérte a ruha is....
a pontos fajtáját nem tom megmondani, de a szerelőm ajánlotta ezt a márkát, ő is ezt használja.
Az utcai legjobb minőség 16.000 egy pár így az eleje 32.000 ből meg van
Hi,
idénre én úgy vélem ennyi, meg már az olaj is megérett a cserére és nem akarom a hosszú állásra beledönteni az újat.
nekem most zsír BREMBO betétek vannak benne és olyan lett a fék mint új korában, vagy inkább még jobb is
Van ehhez minden, csak pénzed legyen. Szombaton megyek nyergekért, a főfékhenger még a jövő zenéje, mert karom még nincs hozzá. Remélhetőleg beton lesz jövő szezonra.
És nem találok az enyémhez valót 92 zxr 750 csak 7r ét és nem tudom hogy azon menyi a csavar távolság?
Az enyémen 34 mm mit a csatolt kép is mutatja.
A válaszokért előre is köszi
Hideg indító rendszernek az aknájánál van egy fuvóka és ott van eldugulva.
Beindítod és kiszipózza az összes benyát a hideg indító rendszer aknájából(ugye külön úszóháza van).
Ettől függetlenül érdemes egy szinkront is csinálni persze csak karbi pucolás és szelephézag állítás után.
Ha a 7-es hidegen (értsd 10fok környékén) nagyon nehezen indul, az lehet rossz karbiszinkron? Ráindítok, egy kicsit jár 1-2s de lefullad. Mire gyanakodjak?
Előre is köszöntem!
Tomnak küldtem már képeket róla:)
Azon gondolkozok mi lenne ha SF kinézetre a régi zxr t megcsinálnám és legtöbbet azt nyúznám....
Annyi pénzért amennyiért mennek nemfogom eladni.Ha meg lelenne gallyazva nem törne semmi rajta...
Addig is kevés km menne bele a 7R be...
...Csak hangosan gondolkodok....
Apropó sisak!
Arai megéri a pénzét!
Ruha az nem bírta annyira meg éreztem is az ütéseket pörgés közben de ennyi pénzért azt mondom megérte a ruha is....
Védő felszerelés árán ne sporoljatok!
Hol kapható ilyen kuplung?
Az utcai legjobb minőség 16.000 egy pár így az eleje 32.000 ből meg van
idénre én úgy vélem ennyi, meg már az olaj is megérett a cserére és nem akarom a hosszú állásra beledönteni az újat.
nekem most zsír BREMBO betétek vannak benne és olyan lett a fék mint új korában, vagy inkább még jobb is
F2Tom,készül a féked?
Csorogjon a nyál
Hétvégén is 500km belement!
Majd hóesésben jön az MZ :)
Hol kapható?