Kapott egy vadonatuj fenyezest a gep, varja kovetkezo tulajdonosat.
Sokaig ugyan nem lesy itt, mert valamelyik hetvegen atdobom Marosvasarhelyre http://www.kepesmotor.hu/kawas...
Akkor szaporodnak az elado 7r-ek, en is bealok a sorba
Ha valakinek van erdelyi szemelyije is, akkor szuper vetel, eves fenntartas ado + kotelezo kb 21.000huf
J-s zxr hez jólehet az a leömlö?Ha jól tévedek az L esbe a J-s R es blokja van.....képet tudsz róla lőni? a 4:1 be össze eresztésre lennék kíváncsi konkrétan mer nekem az taknyolt má picit...Meg mailba egy árra...joker09kukac és fríméles.... Kösziheló : O)
Ja csabai 7rt néztem, meg Barcikán egy 03-as 636-ot, az viszont kurvára nem tetszik, de jó az ára, meg a 160kg száraz súly és a 125 ló magáért beszél. Kezdek rájönni hogy ez a súly pályán nem előny. Utcán viszont kell. Csak az a 636 kicsi nekem meg papírból van. Azért letesztelném, olyannal sosem mentem.
Úgy vagyok vele, ha elviszik ennyiért akkor vigyék, akkor veszek másikat, már ki is néztem. De néztem 636ot is, csak félek, hogy az picsányi nekem, viszont pályára jobb lenne. Amúgy meg szeretem ezt a gépet, szóval ha megmarad, akkor megkapja télen ami jár neki és tovább rója a km-eket alattam.
Így nem tudom, én hátul az 5-ös csarnokban vagyok a PFL részen.
Én meg feldobtam a gépemet netre eladási célból, bár nem eltökélt szándékom eladni, csak kíváncsi vagyok, mennyire érdeklődnek.
Kaffer baratom, meger egy estet a dolog
Sokaig ugyan nem lesy itt, mert valamelyik hetvegen atdobom Marosvasarhelyre
http://www.kepesmotor.hu/kawas...
Na de itt vannak a kepek, sajnos be van csomagolva ezert rosszabbul lathato, de egy szikra rozsda sincs rajta legalabb
Enyémet 5 kilóér vihetitek : O)))
Ha valakinek van erdelyi szemelyije is, akkor szuper vetel, eves fenntartas ado + kotelezo kb 21.000huf
Gondolom te most is éjszakázol ugyhogy neked jó munkát
Az mondjuk egy picivel fiatalabb.
Miért a 636-osnak is faxa a futóműve,mármint van olyan mint ez
MIÉÉÉRT kérdeztem magamtol ez egy tuti gép teljesen rendben van akkor miért!
Szoktam magammal is beszélni
Én meg feldobtam a gépemet netre eladási célból, bár nem eltökélt szándékom eladni, csak kíváncsi vagyok, mennyire érdeklődnek.
Kérdezni is akartam hogy Ollé Péter nálatok dolgozik
Ja csak lassan melót kell váltanom mert haldoklik a FOXCONN