Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Felporszívózták?
Jelentem az Euroring allapota tavaly ota rengeteget javult, koszonhetoen a takarito gepnek. Igy mar elvezheto.
Kaffer baratom, meger egy estet a dolog
12
Mit mutat az árcédula?
Kapott egy vadonatuj fenyezest a gep, varja kovetkezo tulajdonosat.
Sokaig ugyan nem lesy itt, mert valamelyik hetvegen atdobom Marosvasarhelyre
http://www.kepesmotor.hu/kawas...
enyemet meg 700-ert
Na de itt vannak a kepek, sajnos be van csomagolva ezert rosszabbul lathato, de egy szikra rozsda sincs rajta legalabb
Okés Köszi!

Enyémet 5 kilóér vihetitek : O)))
Pentek este leszek ott, hogy megnezzem, es dobom a kepet
Akkor szaporodnak az elado 7r-ek, en is bealok a sorba
Ha valakinek van erdelyi szemelyije is, akkor szuper vetel, eves fenntartas ado + kotelezo kb 21.000huf
J-s zxr hez jólehet az a leömlö?Ha jól tévedek az L esbe a J-s R es blokja van.....képet tudsz róla lőni? a 4:1 be össze eresztésre lennék kíváncsi konkrétan mer nekem az taknyolt má picit...Meg mailba egy árra...joker09kukac és fríméles.... Kösziheló : O)
Így van, kellemes estét!
Na jó úgy látom hogy fellőtték a pizsimet ugyhogy én léptem
Gondolom te most is éjszakázol ugyhogy neked jó munkát
Néztem én is, ajándék az ára, meg 11000km , viszont nem kéne kilences, túl túrás, de lenne pénzem, akkor biznisznek megvenném.
Nekem ez jönne be gondolom kényelmesebb is meg minden.De maradt a 7-es
Ja csabai 7rt néztem, meg Barcikán egy 03-as 636-ot, az viszont kurvára nem tetszik, de jó az ára, meg a 160kg száraz súly és a 125 ló magáért beszél. Kezdek rájönni hogy ez a súly pályán nem előny. Utcán viszont kell. Csak az a 636 kicsi nekem meg papírból van. Azért letesztelném, olyannal sosem mentem.
Tény megcsinálta Basi az üléspúpodat?
Meg a békéscsabait is nézted ha jól olvasok vissza.
Az mondjuk egy picivel fiatalabb.
Miért a 636-osnak is faxa a futóműve,mármint van olyan mint ez
Úgy vagyok vele, ha elviszik ennyiért akkor vigyék, akkor veszek másikat, már ki is néztem. De néztem 636ot is, csak félek, hogy az picsányi nekem, viszont pályára jobb lenne. Amúgy meg szeretem ezt a gépet, szóval ha megmarad, akkor megkapja télen ami jár neki és tovább rója a km-eket alattam.
Ja láttam meg is döbbentem
MIÉÉÉRT kérdeztem magamtol ez egy tuti gép teljesen rendben van akkor miért!
Szoktam magammal is beszélni
Így nem tudom, én hátul az 5-ös csarnokban vagyok a PFL részen.
Én meg feldobtam a gépemet netre eladási célból, bár nem eltökélt szándékom eladni, csak kíváncsi vagyok, mennyire érdeklődnek.
Hát elméletileg targoncás de nem olyan régóta lehet ott
Nem ismerős a neve, de elég sokan dolgoznak ott és jönnek újak is rendesen. Mit csinál?
Na de legalább gyorsabban telik a nap
Kérdezni is akartam hogy Ollé Péter nálatok dolgozik
Nálunk meg pörgés van, nincs hiány melóban. A szeptember az augusztus 110%-a, az október a szeptember 130%-a lesz
Hát papíron még dévaványai vagyok
Ja csak lassan melót kell váltanom mert haldoklik a FOXCONN