Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali
Tudom nem ide tartozik de nem érdekel valakit egy Kawasaki hosszúujú póló.Méretprobléma miatt eladó bár egy párszor volt rajtam.Kinek mennyit ér meg?Nem volt olcsó
Ja XL-es.
Mehetunk, az is rajta van a kivansaglistan. Legalabb egy kor kotelezo rajta. Es akkor egybe lehet hozni egy Fussen es kornyekevel+ a batyam kedvence a neuschwanstein-i kastely. De erre mar ra kell szanni 4-5 napot.
Inkabb nem motorozok itthon semmit, es az ilyen 5 napokra osszpontositok.
es meg Sudtyrol is meggyozo volt.
Garda tonal mar marciusban vegen 16-20 fok van egeszen lefele firenzeig.
Ha a melóm engedi mennék én is.
mindegy hova, csak motorral
a pénzt meg a télen félreteszem rá
Jövőre elkerítek erre némi összeget! Nordschleifenre menjünk
Nagyanyáméknak volt Szabadisóstón nyaralója, úgyhogy gyerek koromban sokat voltam ott, most is van a társaságban Sóstón nyaraló, meg nővérem Keszthelyen lakik, szóval szeretem, meg közel van.
Az idei ev legjobb utjai, nem sajat felvetelen. Csak ez tetszett a legjobban, teljesseg igenye nelkul

http://www.youtube.com/watch?v...
http://www.
youtube.com/watch?v...

Jovore megyunk tovabb
Na mi köt ennyire a Balcsihoz
Nekem főleg
Nekem a Balaton a Riviéra
Akkor jövőre
Én is örülnék ha többen lennénk, csak úgy kell meghatározni az úticélt hogy mindenkinek jó legyen, mert van aki az alföldön él, de mi most nagyjából egy távolságra voltunk Thornnal, Jimmy meg keszthelyi. Én ilyenkor a balatont részesítem előnyben, de nyitott vagyok bármire. Adhattok ötleteket már most.
Jövőre pontosabban egyeztetünk
Pedig aug elején még a Gabika barátom is itt volt az R1-el,ha tudjuk biztos arra is megyünk
Itt a fórumon beszéltük meg, szóval aki akarta, az látta. Jövőre korábban egyeztetünk hátha 5en is leszünk
Erröl én nem tudtam
Na mindegy hátha majd jövőre még a nyilt napokra is el tudok menni.
Bár most kisújt nem akarom kihagyni.mert utoljára 2006-ban voltam és akkor kurva nagy party volt
Augusztus elején Balatongyörökön találkoztunk össze Thorn, Jimmy, meg én. Más nem nagyon érezte át a dolgot.
Érdeklődnék,hogy idén volt valami 7r összeröffenés.Most nem a pályázásokra gondolok
Mert az biztos hogy én semmin nem vettem részt sajnos
Nem hiszem hogy lesz, én max oda gyalog nézek ki.
Hali
Csak mikuláns ruhában lehet vonulni
Rendőri felvezetés meg satöbbi?
Mert ugye én kivonattam a gépet ideiglenesen
ha száraz az idő akkor dec 24. és jan 1. a gurulások időpontja!
szal nem kell agyon inni magatokat és akkor lehet gurulni az év első napján, mert hogy akkor az egész év is motorozással fog telni
Ja, meséljetek, ki hogyan vészeli át ezt az ocsmány időszakot.
Nálunk szokott lenni mikulás motorozás dec6án, meg dec 24-én mindig kimegyünk a piac térre a mekdonáldchoz, ha idő engedi motorral.
Szombaton lecsutakoltam, lezsírtalanítottam a gépet, aztán pihenget, jöhet a matekolás a fékkel, meg a hengerfejfelújítás
Felélénkült a fórum
Sziasztok!
Vki kérdezte itt asszem a forgalomból kivonást
Na ,én ma kivonattam.2300Ft és bármennyi időre ki lehet vonni,max fél év,de utána lehet hosszabbítani!Tehát akár 1 hónapra is lehet Bolondok napját választottam,mégis legyek stílusos már