Remelem nektek jobban jott ma ossze a palyanap.
en ossz 3 kort tudtam menni, azt se vegig. Ennek ellenere koszonet Kaffernek hogy foglalkozott velem es gratula neki a 2.19-hez
Kösz az adattáblát!
6000km az szerintem normál, itthon meg egy évben kb 8 hónapot lehet kerülni, az meg szerintem belefér, csak tényleg jó olajat kell használni
Mi olyan 14.45-15.00 között érünk fel remélhetőleg. Nem lesz nehéz megtalálnunk egymást, nincs olyan sok ebből a típusból. Az adatlapomon van kép rólam, úgyhogy szerintem felismerhető vagyok. Ha ez sem elég, adok számot.
Szia(sztok)! Hát 95% ,hogy megyünk mi a ringre Esetleg előtte felhívlak és együtt mehetünk valahol összefutunk majd!Holnap indulunk Esztergom-nyaralásra,neten már nem leszek.
Béke
akkor legalább már ezt is tudom, hogy gyárilag 12 ezer.
azt a gépkönyvet meg tudod osztani velünk?
amúgy az enyémben 23 Mp van az már közel 37 ezer kilcsi de most is gyári, makulátlan a blokk és a teljesítmény, egyszer volt már szelephézag állítás és majd tavasszal ismét meg lesz, erre mit ír a biblia?
Én is ezt mondom hogy 12 ezer az sok. Egyébként annyi a gyári manualban a csereperiódus. Hidegen húzni sem merem, de amikor a víz már meleg egy darabig utána sem nagyon terhelem, mert az olaj nem biztos hogy meleg még. 25ezer km-el nem is szabad hogy olajat fogyasszon. Az enyém is 6ezres intervallum alatt egy két decit eszik, de abban azért van 4 hungaroring, meg 5 kakucs...pesten tötyörgés, ami megintcsak elitat egy keveset.
én mondjuk nem tudom, hogy mennyi is a gyári olajcsere periódus, de nem hinném, hogy valóban 12 ezer, hiszen ezek a vasak 1997 óta futnak és azóta csak jobb és jobb minőségű olajakat gyártanak.
Én is pályázgatok néha napján, de csak ritkán húzom tartósan 10 ezer fölé, és így 6-7 ezer Km-t simán elmegy , mondom egy csepp fogyás nélkül. Szóval ezen ne spóroljatok, és hideg motorral se tekerjétek neki, mert az is a vég siettetése.
Ja sikerült elborítani a "garázsban" otthon
Ráborult egy tuskóra
Most meg kereshetem a javító műhelyeket!
Feldőlt?
Van róla videó is, kicsit olyan, mintha elgurult volna valami.
na talaljon ki mindenki szepen sorban reszletesen !
Tom gépét láttam kiállítva.
en ossz 3 kort tudtam menni, azt se vegig. Ennek ellenere koszonet Kaffernek hogy foglalkozott velem es gratula neki a 2.19-hez
megsasoltalak, tényleg nem lesz nehéz felismerni.
mi fél 1 körül indulunk innen a városból kb. másfél óra az út
6000km az szerintem normál, itthon meg egy évben kb 8 hónapot lehet kerülni, az meg szerintem belefér, csak tényleg jó olajat kell használni
Csak versenypályán 1000 km / 3 futam.
mikor és hol találkozzunk pénteken?
ja, meg hogy szúrjuk ki egymást a sok "zöldség" között?
Béke
a tegnapi kakucsról is van fent pár kép
szerintem sasold meg, kíváncsi vagyok a véleményedre
azt a gépkönyvet meg tudod osztani velünk?
amúgy az enyémben 23 Mp van az már közel 37 ezer kilcsi de most is gyári, makulátlan a blokk és a teljesítmény, egyszer volt már szelephézag állítás és majd tavasszal ismét meg lesz, erre mit ír a biblia?
én mondjuk nem tudom, hogy mennyi is a gyári olajcsere periódus, de nem hinném, hogy valóban 12 ezer, hiszen ezek a vasak 1997 óta futnak és azóta csak jobb és jobb minőségű olajakat gyártanak.
Én is pályázgatok néha napján, de csak ritkán húzom tartósan 10 ezer fölé, és így 6-7 ezer Km-t simán elmegy , mondom egy csepp fogyás nélkül. Szóval ezen ne spóroljatok, és hideg motorral se tekerjétek neki, mert az is a vég siettetése.
Roli