akkor mi a gecinek modnják amikor nem hópehely esik de a viz nem folyékony,mert minusz van!
nem vok meterolgus heXDDD
De jégesőnke se mondhatom mitomén mi
mint ha dér szitálna vagy fagyott viz....
1 es 0,9 a hatsoban. szemre is lathato volt, foleg miutan raultem :-/ gondolhatod mit ereztem eloszor. megvettem oket 40k-ert es hasznalhatatlanok voltak :D
en is 190-re szavazok. valoszinusitem a gyar a motor szamara a legmegfelelobbet ajanlja... nekem mindig is 190 volt fenn, igy nem tudom mihez hasonlitani, de soha nem volt problemam egyik gumival sem. leszamitva egy apro hibat, amit a gumiszerelo kovetett el. szereles utan nem volt meg a megfelelo nyomas a gumikban, amit en nem ellenoriztem le azonnal. megbizhato emberke, illetve az volt :) a motor ugy jart a kanyarokban mint egy hintalo... szidtam is a gumikat, amig ra nem jottem a hibara. most mar tokeletesen mukodnek.
Mondjam azt ez a 180as még jobb is?Lehet csak bemesélem magamnak de a 190el sincs végülis baj ha puha.
Macadam volt rajta amikor vettem na azzal minden fele járt a segge XDDD
180/55 v 190/55
a /55 legyen meg!
Meg legpuhább gumit tedd rá mivel elég orr nehéz gép és könnyen kidobja a seggét.
Metzeler v. pirelli (racetec,corsa)
Most épp sc0 180/55 van fent hátul de volt már k1,sc2 190/55 ök is.
200ast szerintem baromság rátenni 170est meg megint. a /55 kell,hogy jól forduljon és a legpuhább megint kell,hogy tapadjon.
Előre is puhát vegyél!
Mivel 6 "-os a hátsókerék ezért 190/50 való rá. Sokan használják 180-al, mert szerintük vékoönyabbal jobban fordul, de ez csak azért van mert a 180/55-nek magasabb az oldala, feljebb kerül a segge, jobban fordul. Viszont ha 180-ast raksz fel, akkor tapadósabbat rakj, mert annak kisebb a felfekvő felülete. Én még mindig a 190-re szavazok, azért pályázok is vele néha, nincs panaszom a fordulékonyságra.
sziasztok!
hátsógumi méretben tudnátok segiteni?180/55-17 van rajta.De a gyár az 190/?-17.melyik a jobb?Valaki segithetne a témában.köszi
ja2000 árilisi
a lenyeg:
-15 = mocsok hideg volt. franc se tudja pontosan milyen hideg.
havaseso = valami esett es csuszos volt az ut.
kilencfan: fejlesztened kene a kepzeloerod :D
elkuldom magam az agyig. a holnapi viszont latasra, sziasztok
nem vok meterolgus heXDDD
De jégesőnke se mondhatom mitomén mi
mint ha dér szitálna vagy fagyott viz....
De én fasz -15ben havasesőben mentem vele,gondolhatod.ahol fagyott jég volt volt nemulas XDDD
Macadam volt rajta amikor vettem na azzal minden fele járt a segge XDDD
a /55 legyen meg!
Meg legpuhább gumit tedd rá mivel elég orr nehéz gép és könnyen kidobja a seggét.
Metzeler v. pirelli (racetec,corsa)
Most épp sc0 180/55 van fent hátul de volt már k1,sc2 190/55 ök is.
200ast szerintem baromság rátenni 170est meg megint. a /55 kell,hogy jól forduljon és a legpuhább megint kell,hogy tapadjon.
Előre is puhát vegyél!
visszatertem a motoros kozeletbe! orulok az uj arcoknak, de egyben hianyolok par regit. Schopi bacsi merre van?
hátsógumi méretben tudnátok segiteni?180/55-17 van rajta.De a gyár az 190/?-17.melyik a jobb?Valaki segithetne a témában.köszi
ja2000 árilisi
Legvégsőbb esetben elkérem ezt tőled
nekem van egy vezetekkotegem, ha gondolod, elviheted kiprobalni.
udv,
N.