Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Merhogy? Mán így is túlfejlett
en ebbe mar belekavarodtam :D

a lenyeg:
-15 = mocsok hideg volt. franc se tudja pontosan milyen hideg.
havaseso = valami esett es csuszos volt az ut.

kilencfan: fejlesztened kene a kepzeloerod :D

elkuldom magam az agyig. a holnapi viszont latasra, sziasztok
Krosszban az tök jó
Hát arra aszondják, hogy -1,5 van és nem -15
akkor mi a gecinek modnják amikor nem hópehely esik de a viz nem folyékony,mert minusz van!
nem vok meterolgus heXDDD
De jégesőnke se mondhatom mitomén mi
mint ha dér szitálna vagy fagyott viz....
amugy meg a 190-el brutalisabban fest a gep, ami nyilvan nem elsorangu kerdes ezugyben, de nem elhanyagolhato :)
1 es 0,9 a hatsoban. szemre is lathato volt, foleg miutan raultem :-/ gondolhatod mit ereztem eloszor. megvettem oket 40k-ert es hasznalhatatlanok voltak :D
Mekkora nyomás volt a gumcájban akkor? (Csak érdeklődés képpen )
Te -15-ben, hogy a gecában lehet havaseső? Falra vetítsél, ne nekem
en is 190-re szavazok. valoszinusitem a gyar a motor szamara a legmegfelelobbet ajanlja... nekem mindig is 190 volt fenn, igy nem tudom mihez hasonlitani, de soha nem volt problemam egyik gumival sem. leszamitva egy apro hibat, amit a gumiszerelo kovetett el. szereles utan nem volt meg a megfelelo nyomas a gumikban, amit en nem ellenoriztem le azonnal. megbizhato emberke, illetve az volt :) a motor ugy jart a kanyarokban mint egy hintalo... szidtam is a gumikat, amig ra nem jottem a hibara. most mar tokeletesen mukodnek.
evann XD
De én fasz -15ben havasesőben mentem vele,gondolhatod.ahol fagyott jég volt volt nemulas XDDD
Ki az a fasz aki Macadamot rak egy 7-esre?
Mondjam azt ez a 180as még jobb is?Lehet csak bemesélem magamnak de a 190el sincs végülis baj ha puha.
Macadam volt rajta amikor vettem na azzal minden fele járt a segge XDDD
7-esre 200-as gumi hót fölösleges ZX-12-t is köpködték miatta, pedig ott póver is van azért
180/55 v 190/55
a /55 legyen meg!
Meg legpuhább gumit tedd rá mivel elég orr nehéz gép és könnyen kidobja a seggét.
Metzeler v. pirelli (racetec,corsa)
Most épp sc0 180/55 van fent hátul de volt már k1,sc2 190/55 ök is.

200ast szerintem baromság rátenni 170est meg megint. a /55 kell,hogy jól forduljon és a legpuhább megint kell,hogy tapadjon.
Előre is puhát vegyél!
na majd felhivom... remelem nincs baja.
Ja, eltünt, mint az aranyóra
szep jonapot ujra zoldsegesek :)

visszatertem a motoros kozeletbe! orulok az uj arcoknak, de egyben hianyolok par regit. Schopi bacsi merre van?
nekem 200/55-ös vann fent és simán fordul úgy mint a gyári 190/50 méretűvel
Van ZR-7 motorrevüs tesztem, ha érdekel bescannelem
Mivel 6 "-os a hátsókerék ezért 190/50 való rá. Sokan használják 180-al, mert szerintük vékoönyabbal jobban fordul, de ez csak azért van mert a 180/55-nek magasabb az oldala, feljebb kerül a segge, jobban fordul. Viszont ha 180-ast raksz fel, akkor tapadósabbat rakj, mert annak kisebb a felfekvő felülete. Én még mindig a 190-re szavazok, azért pályázok is vele néha, nincs panaszom a fordulékonyságra.
sziasztok!
hátsógumi méretben tudnátok segiteni?180/55-17 van rajta.De a gyár az 190/?-17.melyik a jobb?Valaki segithetne a témában.köszi
ja2000 árilisi
Oksa köszi.
Legvégsőbb esetben elkérem ezt tőled
Csak annyi hogy szombaton megy egy szerelőhöz aki kawaszervízben dolgozik.Azt mondta hogy hamar "kivégzi" ,én modjuk nem vagyok ennyire optimista
Szia,

nekem van egy vezetekkotegem, ha gondolod, elviheted kiprobalni.

udv,
N.