szia Norbi :) termeszetesen igyekszem vigyazni a gepunkre :) de valaki regebben nem vigyazott ra. nemreg csereltettem tomitest az elso telokban, es kiderult h felemasak, ahogy a felnik is, bar ezt mar akkor tudtam mikor megvettem Toled :) amugy minden remekul mukodik. par napja egy srac meg akarta venni, illetve beszamitotta volna egy fiatal r6-ba. nemet mondtam, de a szama meg van :) ha vkit esetleg erdekel a tobbiek kozul... tegnap elott meg palyan voltunk, p ringen, amit baromira elveztem, remelem a motor is. mikor egy palyara atalakitott R1-es elment mellettem, ugy hogy a csavo majdhogynem fekudt az aszfalton, en meg azt hittem szinte teljesen ledontottem a motorom, kicsit bosszus lettem :) 1 mm felelmcsik van az elso gumin es ha azt is leteszem leer a labtartom. ez a ficko meg joforman fekszik az uton... neeem erteeem :D
nekem is javítva van a hűtőm és úgy látom nekem le lett zárva a cella, olyan módon hogy a hűtő végein ablakot vágtak a cella irányában és lehegesztették a cella végeit majd az ablakot is visszahegesztették
nem tudom ki csinálta mert már így vettem de szerintem csak egy ügyes ember kell aki tud alut hegeszteni
Az egyik cella lyukatt ki sztem kavics vagy valami lehetett. Egyszer már beragasztotta a szerelőm ilyen kétkomponensű valamivel de eddig bírta. Szivárog mellete kifele. Elvittem egy profi hűtőjavítoshoz és az 8 rugót kért el két hétig szenvedett vele mert azt monta nem tugya megragasztani egyszerűen csak valami különleges szarral tugya csak. Nah ez 8 rugómba került meg két hetembe.
Remélem mindenki jön jövőhét pénteken Hringre!
a kilatos szabad strand jol hangzik palacsintasutovel megspekelve :) bar fogalmam sincs merre talalhato, de szerintem nem lesz nehez kideriteni.
Tom: ha 6 ora elott indulsz vissza akkor Veszpremig elkiserlek.
most mar csak a talalkozo kezdetet kene kitalalni :)
Köszi a hozzászólást és a pontot is
Szombaton sajna dolgozom 7-19-ig.De este ,vagy vasárnap talizhatunk,gurulhatunk is....A fürdésre is csak vasárnap érek rá.Ha akkor jönnének a többiek ,írjátok ki,mikor és hol!?
ham Vader írta hogy van neki eladó hűtője
A 9-es fórumon látom sűrűbben
amugy melyik része ment szét a hűtődnek mert az alu hűtőt viszonylag egyszerűen tudják javítani
Nem folynék bele a fékbetét témába, mert ahogy mondtad mindenki másra esküszik. Pár lappal ezelőtt ezt a témát már kiveséztük, szerintem lesz olvasnivalód
Szombat vasárnap keszthelyen leszek, Schopi említett valami szépkilátót Keszthelynél, meg jimmy kollega is ott van a környéken. Ha érzitek én ott leszek. Ha addig nem érnénk el egymást, vagy valaki úgy érzi jönne arra, csörögjön meg bátran:
06303241549
en megyek, csak azt talaljuk ki mikorra erjek oda. mit szoltok 1 orahoz?
Amugy mennyire gondoltál árilag?
nem tudom ki csinálta mert már így vettem de szerintem csak egy ügyes ember kell aki tud alut hegeszteni
Remélem mindenki jön jövőhét pénteken Hringre!
Előre is köszönöm!
üdv 1 Kawasaki-s.
Tom: ha 6 ora elott indulsz vissza akkor Veszpremig elkiserlek.
most mar csak a talalkozo kezdetet kene kitalalni :)
Szombaton sajna dolgozom 7-19-ig.De este ,vagy vasárnap talizhatunk,gurulhatunk is....A fürdésre is csak vasárnap érek rá.Ha akkor jönnének a többiek ,írjátok ki,mikor és hol!?
A 9-es fórumon látom sűrűbben
amugy melyik része ment szét a hűtődnek mert az alu hűtőt viszonylag egyszerűen tudják javítani
Én mennék de még mindíg nincs szikra
Szombat vasárnap keszthelyen leszek, Schopi említett valami szépkilátót Keszthelynél, meg jimmy kollega is ott van a környéken. Ha érzitek én ott leszek. Ha addig nem érnénk el egymást, vagy valaki úgy érzi jönne arra, csörögjön meg bátran:
06303241549