nekem jonak tunik a 7vege! es ugy fest az idojaras is rabolint. meg azt kellene kitalalni szombaton vagy vasarnap. nekem mind1, rajtatok all.
Tom! most neztem meg a videokat. nagyon jol mesz, bar szerintem neked mar par szammal nagyobb palya kene :)
szuksegem van a velemenyetekre, tanacsotokra. bar van egy olyan erzesem, mindenki mast fog mondani :) de proba szerencse.
fekbetetek! milyet? honnan? mennyiert? miert? szeretek temposan kozlekedni, es olykor palyara menni, de nem all szandekomban palyacsucsokat donteni :) szoval egy amolyan arany kozeputat keresek, ami anyagilag, minosegben es tartossagban is megallja a helyet. van otlete vkinek?
Hali skacok!
Lyukas a vízhűtöm és nem tudom mit csináljak vele. Valami JÓ ötlet ? Vagy valakinek egy eladó hűtőborda ? Valakinek volt még régen csak nem vágom kinek. Lécci segíccsetek me mingyá itt a kawa esti mocozás és addigra jónak kell lennie a moconak!
Előre is köszönöm
Én spec nem tudtam hogy nálad is vannak ilyen dolgok .
Meg amúgy is én békés megyei srác vagyok csak már itt dolgozom egy ideje ugyhogy én ezt nem tudhattam
gumim mindíg van!
a jövő hétvégi talival kapcsolatban az lenne a meglátásom hogy valamikor szombat vagy vasárnap kora délután , a jövő héten összeugorhatnánk a szépkilátónál, onnan pár száz méterre van egy szabadstrand és csobbanhatunbk is egyet keszthely is közel van :) meg sopron is :D
Nem kell a teligázzal vigyázni, mivel, ha szar a beállítás, azonnal érzed, mikoris szépen hazapöfögsz. A dugattyú akkor fog elolvadni, lyukadni, mikor kezd dízellé változni a gép.
Én próbáltam anno a gépet 130 körüli és 150-es fúvókákkal is. Egyik eset se volt drasztikus, mindössze nem forgott le a gép, egyik esetben asszem 7500-nál, másikban 10000-nél lett vége. Utóbbival az euro ringet mentem valami honda tesztnap miatt megnézni, semmi gondot nem jelentett normál utazóban: igazolja, hogy a főfúvóka igazi szerepe 3/4-full között van.
A lambdával nem lehet tökéletesre belőni, az csak jó közelítés. A tökéleteshez CO-ra alapoznak.
Ezzel a teligázzal vigyázni,olvasztottam én már meg dugattyút igaz kocsiban, haver meg motorban.
Gázellemző meg lambdaszonda az igazi!
Gondolkoztam venni kellene egy bontott leőmlőt és 4db szombát belefurni meg hozzá kijelzőt építeni és meglensi lehetöleg mindenj fordulaton ideális keverék képzés legyen.
Ugye a szinkronhoz vákummérő az nem gond...
Műszerfalra addig berakni 4db ledsort:)
Azzal full tökéletesre belehetne lőni.
nekem jonak tunik a 7vege! es ugy fest az idojaras is rabolint. meg azt kellene kitalalni szombaton vagy vasarnap. nekem mind1, rajtatok all.
Tom! most neztem meg a videokat. nagyon jol mesz, bar szerintem neked mar par szammal nagyobb palya kene :)
szuksegem van a velemenyetekre, tanacsotokra. bar van egy olyan erzesem, mindenki mast fog mondani :) de proba szerencse.
fekbetetek! milyet? honnan? mennyiert? miert? szeretek temposan kozlekedni, es olykor palyara menni, de nem all szandekomban palyacsucsokat donteni :) szoval egy amolyan arany kozeputat keresek, ami anyagilag, minosegben es tartossagban is megallja a helyet. van otlete vkinek?