Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

így hibássan nem adod el?
Egy éve semmi, már az idegbaj kerülget, mert imádom ezt a gépet...
az szép ár érte! vhogy alkudni kell!
sok sikert hozzá, remélem találsz vmit olcson!
Illetve egyedül Polgárdiban mondtak jó árat de 6 napja nem lehet őket elérni...
felrobbant a dugattyúm álló helyzetű pörgetésnél...
200e és a fölött de úgy, hogy + adom a ZXR750JE tipusszámú blokkomat is...
Sejtheted...
Bontóba milyen árakat mondanak rá?
Megkérdezhetem mi történt vele?
Hali mindenki!
Valaki segítsen mert végképp ott vagyok hogy elszáll az agyam!
Tavaly szétszállt a ZX7R-be a blokkom 98-as évjárat és azóta nem tok szerezni sehol, illetve bontókba lenne de azok olyan áron vannak, hogy kis ember kis fizuból nem tudja max 3 év alatt kispórolni...
Mindemellett ha valakit érdekel egy ZXR750JE tipusszámú blokkom van eladóba kb. 90.000 HUF-ért, mert sajnos az enyémbe nem jó...
De ha tudtok olcsón blokkot légyszi írjatok a: mondegoose@citromail.hu e-mailre...
Vagy ha érdekel a blokk esetleg...
+ kiárulom a hibás blokkalkatrészeket is...
Kösz az infókat!
Végre valamiben műszaki téren egyetértünk :P

GYÁÁÁÁRI fékbetét :P
Vegyél gyárit, drága, de jó. Ami olcsó, az szar, ferrodo-t felejtsd el, az van még megfizethető áron. Én még íbéjről tudtam rendelni EBC HH-t jó áron, 12-ért itt volt a pár, de ez itthon 20 körül van és ez tényleg jó. A gyárit itthon egy két ezerrel drágábban kapod mint az EBC-t, nem érdemes vele szarozni.
Hétvége felejtős kakucson, tele van robogóval, meg balfasszal, azért nem fizetek, hogy ilyeneket kerülgessek.
p-sz suli!
Vasárnap?Vagy akkor tömegnyomi van? :(
Hali!
Első fékbetét csere előtt állok. Nem tudtok valami jó minőséget megfizethető áron? Illetve mindenféle tapasztalat érdekelne.
Előre is kösz
Péntek 17-én kakucsra van valakinek érkezése?
Ha véletlenül tud valaki ZXR750 H1 ruhát,sikítson. bontókban nem nagyon akad... Örök hála!
az usa szabvány az hogyha tompítottat kapcsolsz pl egy fal előtt akkor egy vízszintes vonalat látsz az EU-s pedig balról a középpontig vízszintes onnan jobbra pedig kb 30-40fokban felfelé tart
Hali.Szerintem ilyen az USA lámpa mint ez.
Nekem is ez van benne csak ez nem az eredeti hozzá való,mert az enyém projektoros lenne de azt nem tudtam hozzá szerezni sajna.
Az milyen az az USA optika ? mert nekem két halogén izzon van benne és egyszerre világít mind a kettő tompítottnál is és fényszorónál is. Ja és mérföldbe mér! vagy minden 7es mérföldes ?
vagy a forgalomba helyezésnél kicserélték a fényszórót mert hivatalosan nem lehet USA optikás lámpával használni nálunk.
Ahogy nézem nem usa, mert annak szimmetrikus az első fényszórója, neked meg egyik projektor, másik foncsor.
Sztem tuti hogy USA s mert külföldröl behozott a papírjai alapján. Semmi kapcsoló nincs rajta és majd ha megyünk kakucsra akkor majd kihúzóm és le is ragasztom a lámpát, ha véletlen perecelnék akkor legalább annak ne legyen baja. Este fele tudlak csak felvenni mert fél 8 ig suliba vagyok. Este 8 körül ha leszel akkor beszélünk.
Felvettelek msn-re. Mi mindig lábon megyünk, 100km. Elvileg jön velem még egy zx6r, egy cbr600f4i, ez biztos, meg lehet egy 636, majd kiderül. Nekem Usás? vagy miért világít folyton? Nem jó dolog, mert ha fos az akksi, akkor kellemes úgy indítani. Nekem elég sűrűn van akku gondom, EEEEE
Lehet kapcsolgatni a lámpát ? Nekem ha ráadom a gyújtást akkor egyből világít (de minek?)!
Hát eddig mi ketten vagyunk egy DRZ s sráccal de lehet jön még egy DRZ s. Csak az a baj hogy nem tudunk 3mas futót sehonnan sajna szal lehet én lábon viszem a mocot el odáig. Addigra elfáradok
Kiváncsi vagyok nagyon a mocodra Tom!