Hi, én tavaly cseréltem, gyárit vettem 3400 körül volt Kawa kereskedésben, szigorúan rendelésre . Nem vennék bele autóba valót, ki tudja milyen azoknak az áteresztőképessége. Ennyit megér. Nekem 60-nál még gyári volt benne, valószínű én cseréltem először. Szűrőről jut eszembe a vízkörökben is vannak szűrők, érdemes néha kipucolni, meglepődnétek milyen retket szed össze.
Ez valószínűleg egy RR volt, csak vázat cseréltek rajta. RR csak lila seggel volt 96-ban vagy 97-ben, de annak gyárilag változtatható hátsóvillaforgástengelye van, amit arról mondassz meg, hogy egy négyzetalakú alkatrész van a vázban a hátsótengely körül. Amúgy 7RR sosem volt fekete vázzal. Viszont ha megnézitek, az első és a hátsó fék is nissin, ami szintén az RR-eken volt. Hogy honnan látom? az első nyergeken lejjebb van a felirat, és ez csak a Nissineken van így. A hátsó nyergen is látszik hogy más. Szóval ez egy vázsérült RR lehet, valószínű nem kaptak hozzá RR vázat, gondolom ritka mint a fehérholló. A blokkjába nem látok bele hogy RR-e vagy sem, de úgy fest innen, hogy valaha az volt. Nyilván együléses fart bárki tud rá ekecsülni.
Miből gondolod,hogy nem rr?Vázat átlehet festeni de tény 2000től volt gyárilag.
rr meg volt 98ban is.
Azt nemtudom kinézetre a 7r 7rr közt miben tér el a váz mert a 92es j,k modellek váza eltér ránézésre megmondható a lengővilla tengely környékén.
Meg ha olyan poziciobol van a kép ugye a flat karbisor.
még nem raktam fel mert még most iértem haz.az idomok végül nem kerültek Szikorához mert nem tudtak megegyezni az árban.valoszinüleg erről az idomrol lett volna szó http://www.hasznaltauto.hu/2688324_kawasaki_zx7rr_1998
Kösz Tom utánnakérdezek!
Nem tud valaki nekem valahonnan szerválni a kawához (98) egy komplett beömlős rész az idomtól a levegőszűrőig minden tartozékkal. Vagy valami olyan hellyet ahol tuti hogy kapnék ilyet!
Előre is kösz!
Benzinszurot serintetek hol lehet szerezni?
A kamotonal elkuldtek a fenebe, hogy vegyek benzinkuton, ahol a legnagyobb valasztek volt, ott se volt jo, egyszeruen folyik a cso mellett a benzin, mivel mindegyik benzinszuro szára vékonyabb, mint kellene
Tud valaki valami okos helyet, ahol lehet venni vastagabb szárú benzinszűrőt?
Igen sport attack volt rajta tavaly, most cserélem, mer szétpályáztam. Nem mondanám hogy bakelit, de azt sem hogy a legjobb. 3-szor voltam vele Hringen, 3-szor Kakucson és elment egy egész szezont majdnem.Ha pályázol sokat akkor nem ajánlom, mert hidegen elég gyengén fog, ha meg bemelegszik, túlmelegszik és csúszik. De ha érzed a dolgot, akkor tudod hol a határa, én párszor kitapasztaltam. Utcán bőven jó.
Gondoltam szolok nektek, hogy mire szamitsatok az elkovetkezendo motoros szezonra.
Tegnap delutan modomban allt az M0-s megen egy baleset miatt allni. 45 perc telt el es se mento, se rendor nem jelent meg.
Hat igy motorozzatok
Kawazoli!
Megrendeljuk a tartot?
rr meg volt 98ban is.
Azt nemtudom kinézetre a 7r 7rr közt miben tér el a váz mert a 92es j,k modellek váza eltér ránézésre megmondható a lengővilla tengely környékén.
Meg ha olyan poziciobol van a kép ugye a flat karbisor.
De ezt nemvágom,hogy r vagy rr.
Vagy gyárit kawabótba :)
Nem tud valaki nekem valahonnan szerválni a kawához (98) egy komplett beömlős rész az idomtól a levegőszűrőig minden tartozékkal. Vagy valami olyan hellyet ahol tuti hogy kapnék ilyet!
Előre is kösz!
Benzinszurot serintetek hol lehet szerezni?
A kamotonal elkuldtek a fenebe, hogy vegyek benzinkuton, ahol a legnagyobb valasztek volt, ott se volt jo, egyszeruen folyik a cso mellett a benzin, mivel mindegyik benzinszuro szára vékonyabb, mint kellene
Tud valaki valami okos helyet, ahol lehet venni vastagabb szárú benzinszűrőt?
Köszi előre is Janav
marko.szabolcs@freemail.hu a mailom.
Köszi
http://cgi.ebay.co.uk/KAWASAKI...
Ha nem jon be a link, akkor a co.uk-n kell rakeress erre:
zx7r coolant bottle
gondolom kijon kb 10bol, mert 23font + posta
rakerdezzek a postara?
Tegnap delutan modomban allt az M0-s megen egy baleset miatt allni. 45 perc telt el es se mento, se rendor nem jelent meg.
Hat igy motorozzatok
Kawazoli!
Megrendeljuk a tartot?