Mondom a szelepek nem sérültek, szerelő szedte szét a blokkot, csak a hengerfal kapott illetve egy hajtókar...
Csak nekem közben édesanyám súlyos beteg lett és minden pénzem az orvosokra kell költenem így nem tudom összespórizni a javításra a lóvét...
Ezért vagyok dillemában...
Figyi!
Most beszéltem épp egy bontóssal Kálban, ha adom a ZXR750JE tip. blokkom + 90.000-et akkor ad egy blokkot ami egyezik az én hibás blokkommal, viszont hibátlan és működőképes...
De mivel ennyi pénzzel sem rendelkezem így sajnos nem tok elmenni érte de ennyiből helyrehozható...
Szét van szedve a blokk de nem apró darabokra...
Most nem vagyok otthon ezért kértem csörizzetek meg és visszahívlak én mert itt leírni hosszú...
Az egész hibás blokkot karbisor nélkül odaadom 60.000 ért és még ha túl messze laknál megbeszélhetjük hogy félútig elviszem!
Tényleg nincs most KP-m, de nekem jövőre esedékes lenne szívószelepsor csere, ezért gondoltam megkérdem milyen állapotú a hengerfej, és a szelepek, mennyire vannak beverődve vagy sem, esetleg tartalékba bespájzolnék egy váltót. Mennyi KM van a rokkában? Helyileg merre vagy?
Így van! Hajtókar meghajlott, hengerfalat szét....ta...
Főtengelynek, vezérműtengelynek, szelepeknek semmi baja, új volt a vez.műlánc is...
Váltó nem kapott...
az enyém is olasz papíros, úgyhogy a blokkszám nem nagyon számítana, keresgélek ebay-en egyfolytában de az oda-vissza úttal ott tartok mint itthon de azért köszike a lehetőséget...
Mondom egy éve töröm magam lassan feladom...
Javíthatatlan? Gondolom szétszedtétek. Íbéjen szoktam látni esetenként 100e körül blokkot, de mivel az külföldi, ezért gondolom azt papirozni nem nagyon lehetne a magyar vázba, viszont a régi blokkfelekbe bele lehetne társítani e külföldi ép belét. Sztem nézegesd kinti lapokon, bár lehet a szar árfolyam miatt úgysem éri meg.
Mindent megpróbáltam de semmi nem jön össze...
Beadom az egészet bontóba aztán kész...(Hülye vicc volt!)
Csak nekem közben édesanyám súlyos beteg lett és minden pénzem az orvosokra kell költenem így nem tudom összespórizni a javításra a lóvét...
Ezért vagyok dillemában...
Most beszéltem épp egy bontóssal Kálban, ha adom a ZXR750JE tip. blokkom + 90.000-et akkor ad egy blokkot ami egyezik az én hibás blokkommal, viszont hibátlan és működőképes...
De mivel ennyi pénzzel sem rendelkezem így sajnos nem tok elmenni érte de ennyiből helyrehozható...
Most nem vagyok otthon ezért kértem csörizzetek meg és visszahívlak én mert itt leírni hosszú...
Az egész hibás blokkot karbisor nélkül odaadom 60.000 ért és még ha túl messze laknál megbeszélhetjük hogy félútig elviszem!
Elmondok mindent ha kell...
Nem jártál utánna mennyi lenne a hibás alkatrészeket megvenni? Tuti szarabbul jössz ki! Csak hát mégis
Amúgy Borsodban vagyok helyileg...
32.000 km volt benne mikor megadta magát
Az egészet odaadom elég olcsón...
70/324-5612
Főtengelynek, vezérműtengelynek, szelepeknek semmi baja, új volt a vez.műlánc is...
Váltó nem kapott...
70/324-5612
Itt tudunk egyezkedni...
Ha esetleg érdekel valami belőle számot adjak?
Mondom egy éve töröm magam lassan feladom...