Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én most ily módon sajnos nem tudok segíteni, de hirdesd alkatrésznek a blokkot, vagy alkatrészeit, ha tudok rá valakit, szólok.
Csak a keret nem futi rá...
Sajnos nem azt is megnézettem már...
Mindent megpróbáltam de semmi nem jön össze...
Beadom az egészet bontóba aztán kész...(Hülye vicc volt!)
De ha csak annyi baja van, akkor meg kell perselyeztetni a hengersort, új dugattyú, meg hajtókar, ami görbe, azt ja.
Te a J-s zxr-nek nem kompatibilisek az alkatrészei, pl a blokköntvény vagy a hengersor, vagy ezek? Hengerfej tuti nem, az biztos.
Mondom a szelepek nem sérültek, szerelő szedte szét a blokkot, csak a hengerfal kapott illetve egy hajtókar...
Csak nekem közben édesanyám súlyos beteg lett és minden pénzem az orvosokra kell költenem így nem tudom összespórizni a javításra a lóvét...
Ezért vagyok dillemában...
Figyi!
Most beszéltem épp egy bontóssal Kálban, ha adom a ZXR750JE tip. blokkom + 90.000-et akkor ad egy blokkot ami egyezik az én hibás blokkommal, viszont hibátlan és működőképes...
De mivel ennyi pénzzel sem rendelkezem így sajnos nem tok elmenni érte de ennyiből helyrehozható...
Nem rossz az, csak keret nincs rá. Azért kíváncsi lennék a szelepek állapotára, ha közelében leszel majd.
Szét van szedve a blokk de nem apró darabokra...
Most nem vagyok otthon ezért kértem csörizzetek meg és visszahívlak én mert itt leírni hosszú...
Az egész hibás blokkot karbisor nélkül odaadom 60.000 ért és még ha túl messze laknál megbeszélhetjük hogy félútig elviszem!
Ha tudsz, rakj föl képet a blokkról, meg a sérülésekről.
Csörizz meg és felhívlak sokkal egyszerűbb lesz...
Elmondok mindent ha kell...
Engem a motor érdekelne nem a blokk!
Nem jártál utánna mennyi lenne a hibás alkatrészeket megvenni? Tuti szarabbul jössz ki! Csak hát mégis
Dobj egy telószámot...
Amúgy Borsodban vagyok helyileg...
32.000 km volt benne mikor megadta magát
Tényleg nincs most KP-m, de nekem jövőre esedékes lenne szívószelepsor csere, ezért gondoltam megkérdem milyen állapotú a hengerfej, és a szelepek, mennyire vannak beverődve vagy sem, esetleg tartalékba bespájzolnék egy váltót. Mennyi KM van a rokkában? Helyileg merre vagy?
F2 csörizz meg felhívlak ha nem tudsz te és egyezkedhetünk, nem kell horribilly-re gondolni az árakban...
Az egészet odaadom elég olcsón...
Ha valakit érdekel belőle valami akkor hívjon bátran...
70/324-5612
Én a helyedben kiárulnám a blokkot a rákba. Ha lenne pénzem, meg is venném a váltót, meg a hengerfejet mindenestül.
Így van! Hajtókar meghajlott, hengerfalat szét....ta...
Főtengelynek, vezérműtengelynek, szelepeknek semmi baja, új volt a vez.műlánc is...
Váltó nem kapott...
A blokk gondolom szét van szedve, mit tett tönkre a dugattyú? Kikönyökölt miatta a hajtókar tán?
Megcsörizel?
70/324-5612
Itt tudunk egyezkedni...
Liebing!
Ha esetleg érdekel valami belőle számot adjak?
A motorra gondoltam
az enyém is olasz papíros, úgyhogy a blokkszám nem nagyon számítana, keresgélek ebay-en egyfolytában de az oda-vissza úttal ott tartok mint itthon de azért köszike a lehetőséget...
Mondom egy éve töröm magam lassan feladom...
Javíthatatlan? Gondolom szétszedtétek. Íbéjen szoktam látni esetenként 100e körül blokkot, de mivel az külföldi, ezért gondolom azt papirozni nem nagyon lehetne a magyar vázba, viszont a régi blokkfelekbe bele lehetne társítani e külföldi ép belét. Sztem nézegesd kinti lapokon, bár lehet a szar árfolyam miatt úgysem éri meg.
a motort vagy a blokkot?