Most viszem szerelőbácsihoz mert az alapjárati fúvókák a gyáriak és azóta van rajta egy nyitott kipu és arra még nincs ráálítva csak a főfúvókák. Meg sztem egy karbisinkron sem árt neki és még az iridiumos gyertyák sincsenek benne. Még meg sincsenek sajna.
Tom neked a fékpadon a vidin a hátcsó lámpa mértnem világít ?
Akkor jövőhét péntek 17 e kakucs ? Jön valaki ? Locsókodás után lesz lóvé remélem
Akkor nálad valami nem kóser. Engem a 2003-04-es 636-ok se tudnak megenni, pedig az durvábban megy mint egy 600rr. 2600huf a JT 15-ös első lánckerék. Ringen is a 2007 utáni sima 600-as 6R-eki esznek meg, ami főtengelyen 130 ló, rajt a racsingrendszer, meg pówerkommander, meg faszom, meg fél mázsával könnyebb nálam.
Senki nem alszik! Tolja mindenki a mocozást mert itt a jó idő!
Mennyibe fájt nektek a 15 ös fogaskerék előre?
Ha aszt kicserélem akkor nem kell az egész szettet kicserélni igaz ?
Bakker 30 ról gyorsulva 2 esbe lenyomott egy 600 cbr rr 2004 es! Nyomatékra ott hagytam de utánna ott hagyott. Ezért kell a 15 ös nekem is!
16-43 a gyári. Nekem most elöl 15 van. Én gyári áttétellel, gyári kéménnyel óra szerint 290-et mentem, még lett volna benne, de egy óra volt mire onnan még gyorsult volna. Mi lesz 17-én? Jó lenne már menni, látom az péntek, az pont jó, én hétvégén nem szívesen mennék oda, mert tömegnyomor van.
Mekkora a gyári lánckerék? Nekem aszem gyárik vannak fent és én is 270 et toltam vele mutató szerint de 6 osba nem ment a szabályzás. Ja és ezt mind kipufogó nélkül csináltam. (egyszál rövidgatyába polóba! )
Nekem is voltak bajok a vizzel rendesen, nekem fort a vizem tavaj nyáron rendesen ilyen 35 fokba lámpátol lámpáig. Utánna jöttem rá, hogy nem úgy kell vele közlekedni ahogy én (nagypapásan). Kivettem belőle a termoszt, hogy jobb legyen a keringés és lehet jobb lett, jobban hűt, de viszon lassaban melegszik de úgyse használom 10 fok alatt.
Ápr. 17. valaki Kakucsra jön ? ITT A JÓ IDŐ!
Ma kitévedtem autópályára, ugye 15-ös lánckerék már fentvan, hát elmondom, akartam dugni a hetediket, amikor 6ban már bent forgott a pirosban . Óra szerint 270 fölött volt, de ahogy azt elérte...Mint a rakéta, úgy forogta le az összes gangot, brutális lett
Gyári matricát bármely kawa kereskedésben kapsz, nekem a nagy Ninja felirat az oldalán 15eft/darab, szóval van ára, de sztem dekorossal tudsz csináltatni bármilyet. Nyilván az nem lesz fli flop, meg gyönygház, karbon kontúrral. Nekem is van dekoros spanom, de gondolom azt találsz ott te is Egerszegen. Vízzel nekem is volt bajom. El volt repedve a tágulási tartályom, elkönnyezte a vizet, plusz amit nem tudtam hogy szar volt a hűtősapka tömítése és már 90 fokon tolta ki a vizet a tartályba, onnan meg a lecsóba. Egyszer csúnyán felforrt, ugyanis a ventillátorkapcsoló nem volt már vízben, ergo be sem kapcsolt a ventillátor, nem tudtam mi van. Félig felmegy a víz és be kéne kapcsolnia. Kb 2 litert töltöttem bele, nem sok maradt benne. De megúszta, nem lett hengerfejes szerencsére. Akkor ősszel a termosztátház tömítésem adta meg magát, ott folyott, azt kitöümítettem sikaflexxel, azóta jó, meg a baloldali gumicső, ami a hűtőből jön ott eresztett, a bilincs miatt. Volt baja.
Sziasztok! Nincs valakinek első sárvédője? Mindkét(eleje-hátulja) darabja kellene. Utángyártott is érdekel.
Köszi!
Új láncszett, olaj, szűrők, gumik! Mit kér még a hetes?
Mondjuk volt valami hűtőrendszeres problémám, de a szerelőm csak rájött a problémára, ami 3 összetevőből állt: 1.valamelyik illesztésnél elengedte a nyomást, 2.a hűtősapkám bemondta az unalmast, 3.még egy illesztési probléma. ezen okok miatt nem tudta visszaszívni a vizet a tágulási tartályból a hűtőbe.
Már csak a sárvédő hiányzik! Meg a festés(de asszem lefújom én), matricázás(ha esetleg tudja valaki, honnan tudok 99-eshez matricaszettet rendelni, megköszönném neki)
Ha nincs rajt a képen a rendszám, én úgy tudom nem tudnak vele mit kezdeni. Szerencsédre
Viszont a rendszámtábla mozgatóval vigyázz, mert éppen most hallotam egy jóembertől, hogy azért bűntették meg, mert mikor megállt a rendőrnek, az odament a rendszámtáblához, és kézzel fel tudta hajtani. Azt sajna nem tudom, hogy ez milyen jogszábályba ütközik, de kapta a csekket.
Most apa és fia vagy öreglány? :P
Szééééép!
Gratula mindkettőhöz :)
Drukkoljatok vazze,hogy nem fotoztak le ugyan azon település be és kijáratánál :(
90helyett 130-140 :(((((
2X60e ha fotoztak bár szemből volt kérdés ha a rendszámot felirta az bizonyitó erejű e...
jövőhéten megcsinálom a rendszámtábla hajtószerkezetem,fasz kivan,mert nyil egyenes úton 4es n ahol még gyalogos sincs...
Ha beleszólhatpl Kawa expon a fékpad volt a legszórakoztatóbb...amúgy elég kicsi volt a rendezvény, de azért nem volt rossz, nyertem a tombolán . Spirál megjött?
Tom neked a fékpadon a vidin a hátcsó lámpa mértnem világít ?
Akkor jövőhét péntek 17 e kakucs ? Jön valaki ? Locsókodás után lesz lóvé remélem
Mennyibe fájt nektek a 15 ös fogaskerék előre?
Ha aszt kicserélem akkor nem kell az egész szettet kicserélni igaz ?
Bakker 30 ról gyorsulva 2 esbe lenyomott egy 600 cbr rr 2004 es! Nyomatékra ott hagytam de utánna ott hagyott. Ezért kell a 15 ös nekem is!
Nekem...
De Vasárnap(Asszem 19.) Oldtimer expora megyek,valaki jön innen?
Ezeken az utakon elég az a tempó is.
Nekem van otthon talonban, meg nem raktam fel, de ha kell odaadom szivesen, ez a teljes matrica szett es 9000,- a teljes csomag
UDv.
Nekem is voltak bajok a vizzel rendesen, nekem fort a vizem tavaj nyáron rendesen ilyen 35 fokba lámpátol lámpáig. Utánna jöttem rá, hogy nem úgy kell vele közlekedni ahogy én (nagypapásan). Kivettem belőle a termoszt, hogy jobb legyen a keringés és lehet jobb lett, jobban hűt, de viszon lassaban melegszik de úgyse használom 10 fok alatt.
Ápr. 17. valaki Kakucsra jön ? ITT A JÓ IDŐ!
Köszi!
Új láncszett, olaj, szűrők, gumik! Mit kér még a hetes?
Mondjuk volt valami hűtőrendszeres problémám, de a szerelőm csak rájött a problémára, ami 3 összetevőből állt: 1.valamelyik illesztésnél elengedte a nyomást, 2.a hűtősapkám bemondta az unalmast, 3.még egy illesztési probléma. ezen okok miatt nem tudta visszaszívni a vizet a tágulási tartályból a hűtőbe.
Már csak a sárvédő hiányzik! Meg a festés(de asszem lefújom én), matricázás(ha esetleg tudja valaki, honnan tudok 99-eshez matricaszettet rendelni, megköszönném neki)
Viszont a rendszámtábla mozgatóval vigyázz, mert éppen most hallotam egy jóembertől, hogy azért bűntették meg, mert mikor megállt a rendőrnek, az odament a rendszámtáblához, és kézzel fel tudta hajtani. Azt sajna nem tudom, hogy ez milyen jogszábályba ütközik, de kapta a csekket.
Szééééép!
Gratula mindkettőhöz :)
Drukkoljatok vazze,hogy nem fotoztak le ugyan azon település be és kijáratánál :(
90helyett 130-140 :(((((
2X60e ha fotoztak bár szemből volt kérdés ha a rendszámot felirta az bizonyitó erejű e...
jövőhéten megcsinálom a rendszámtábla hajtószerkezetem,fasz kivan,mert nyil egyenes úton 4es n ahol még gyalogos sincs...
Mit nyertél?
Úgyhogy küldik postán.
A Kawa Expó jó volt, voltál ?