Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Oreg problema ez mar nalam sajnos, de mar javasolta valaki korabban. Mar csak ez lehet, a tobbit vegigzongoraztam.
Gyertyak ujak ismet, fuvokak rendben, benzinszivattyu mukodik.
Mar csak ez lehet szar
Valaki aki már láncozta a blokkot 96utániban gyári láncokkal!

-Komolyabb bontás nélkül lemérhető e a vezérmüláncon kivüli láncok nyulása?(akár feszitő helyzete vagy lánc szemek távolsága.
-komolyabb bontás nélkül mindegyik lánc kicserélhető vagy csak a vezérmű esetleg még az se?
Gyári láncot akarok bele ha a méréskor úgy adódik,hogy szervizkönyv szerint indokolt a csere.Mivel mnég 96utáni blokkot nem kaptam szét nemtudom hol mennyi hely és melyik csavar/anya hogy helyzkedik el.

f2tom:te csak vezérmüláncot cseréltél?Meg a gyárit ami nem patentszemes belehez füzni bontás nélkül?Illetve másik lánccal mi a helyzet?
Milyen vákum szelep?Lemaradtam valamiről?
Hello.
Hirdetések között van egy '91-es ZXR eladó. Valakinek nem kell valami belőle? Nekem még mindig a futómű kéne! 155.000. pénzért adják,ha valakinek kell valami jelentkezzen,megvesszük együtt,és egymás között szétdobjuk. Szállítást,bontást megoldom.
Szombaton nekem is dolgoznom kell, de a vasarnap lehet szerintem
Csak elotte ki kell iktatnom azt a rohadt vakumszelepet, mert csak nem akar 11.000 fole porogni. Tegnapelott vegre gurulhattam mar vele egy kicsit es volt alkalmam kiprobalni.
Hogy kell azt kiiktatni?
Megitattam a dögöt XDDD
Kapott Bel-Ray EXS 10w50 -t :)
Most ebédelek aztán kipróbálom mennyire kényelmes mocin a bőrruci amit vettem meg letesztelem a használt Arai sisak szelőző rendszerét.
285K fok van erre épp és hétágra süt a napocska.
Én melózok sajna, pedig mennék. :(
Tibi, Jani jöttök erre? http://www.kawasaki.hu/news.as... lesz teljesítménymérés 3000 pénzért.
3900
Mennyi volt?
Megvettem a meregdraga uzemanyagszurot a Kamotonal.
Allt ott egy szep 2009-es zx6r, lehet is rendelni barmikor 3.200.000 korul, raktarra nem is fognak tartani
a 2008-asok meg 2.150.000-ert allnak ott
Mit ne mondjak szep ev lesz az idei
Hát csak ez az egy kép van róla, de mostanában nem is tudok többet csinálni, mert majd csak május környékén megyek haza a motorért...
Azt akarsz rakni a Z1000-re, mert nyomatékszegény?
Sziasztok! Keresek ZX7RR karbisort. seducertt@hotmail.com
Elöl K2, Hátul K1 :)
Végre nemakapar el a legkisebb gázra :)
Vader az email címem elvileg jó azt használom nemtoom mértnem jött át a kép! Mind1 igazából annyira nem lényeg mert azt hittem jobb álapotban van. Az a baj hogy az enyém is kb így nézki de mongyuk ez nem sűrgős de viszont a pályaidom szett érdekelne Kawa7r. Fel tudnál rakni róla pár képet ?
JAh még annyit, hogy köszönöm a hasznos és kimerítő hozzászólásokat a "marad a gép vagy 954" témához és assszem kilencötvennégy lesz...?neeeem! marad a hetes full generállal!
széles utat
nekem van egy 3 részes pályaidom garnitúrám és nem, tom használom-e még. elég gagyi és van ahol repedt
Bocsi még annyit: hogy nem gyári, hanem kent idom van hozzzá, és az eredeti lámpák helyett valami spot-ok_! nem véletlenül nincs kép az elejéről
Szeva Laykop! Írd meg,hova küldjem a képeket a hűtőről! Ami az adatlapodon van e-mail cím,oda nem sikerült
Én beszéltem tavaly a csávóval, gondoltam alkatrésznek vagy pályázni jó lenne. asszem 4 kilóba odaadta volna az amcsi blokkal, ami állítólag RR!
Na nekem ettől dobbant meg a szívem!
Mi van ha tényleg az? Mi van ha nem?
már tavaj nyáron is hirdette a srác akkor még 370ért,de nem volt hozzá plussz blokk. ha jól emlékszem a sajátja hajtókar törött. motor cserével nem olyan vészes forgalomba helyezni mert nem kell az egész motorszám hanem motorkóddal is forgalomba tudod helyezni a motorszám többi részét meg eltünteted mintha kirohadt volna pl.:kisavazod és csak a motorkódot hagyod olvashatóra
Ez a hetes nem valami bizalomgerjesztő. Anno én is kinéztem egy ZXR750L-t, 95-ös utolsó szériás. Egyetlen bajom a fekete ciklámen fényezése volt, amúgy új gumi, új láncszett, marha jól nézett ki. Felhívtam és kiderült hogy USA modell, de mivel akkoriban az usásokat nem lehetett papirozni, ezért egy másik blokk meg másik váz van benne, pedig az eredeti blokkban 13ekm volt. Ez volt több mint 2 éve és még mindig látom hirdetni a gépet...
Igazán nincs mit.