ok kösz az infót a jobb fék nem ártana mert nem vagyok az F2esével megelégedve meg a futómű is elég gatya mondjuk lehet hogy megejtek egy telóolajcserét szted milyen olajat rakjak bele és mennyit? (úgy emlékszem a szervízkönyvbe 475ml volt írva száranként)
89 től már gyártottá ka zx-7 est? Ha jól tuedom az 95 96 tól volt nem fiam? előtte mintha zxr lenne a neve de te tudod.....Az enyém ZXR az fix de ha a tied a H1 es ZX-7 akkor ezvan báááá
Van egy spanomnak karbis, igazából nem sok különbség van, kicsit erősebb, jobb fék jobb futómű, szokásos Honda minőség. Viszont a vezérműláncfeszítője még mindig egy fos. Nagyjából ennyi, rosszabbul nem jársz semmiképp.
F2Tom
Enyém a ciklámen cbr a lenti képen. A moci 92es, a forgalmiban azért van 88 mert svájcból hozták és így kevesebb vámot kellett fizetni.Most akarom F4esre cserélni karbis F4-ről esetleg valami tapasztalatot vagy véleményt szivesen veszek.
Hogyne lehetne, az LSL kerül 90-be erre a típusra, amúgy tök fölösleges, mer olyan szemétorrnehéz, hogy ritka amikor szitál. Bár nekem sikerült 2szer úgy betáncoltatni az elejét úthibán hogy 100m-en keresztül sok közöm nem volt a géphez. Fölösleges erre kormánystab.
Ez egy osztrák csókáé.
Elég sokat látott motor...
Szinte minden idom különböző zöld színben pompázott, valamint a motorblokk és a váz is kapott már az élettől.
Cukkorltok vazzee cukkoltok? :)
Suliba voltam,most értem haza,holnap jóidő esetén mátrázás.
Ez hazai v. külföldi?Mert akkor már minimum kettő sorszámos van hazánkban.
Szép a talicskád, csak a színe volt gyanús, mert ez 2000 utáni szín, a váz meg ugye nem fekete, de ettől függetlenül ottvan a szeren. Hány helyről hallottam már hogy leszakadt a hajtókar a 7R-ben. Az a baj, hogy hozzánemértők kezében van nagyon sok ilyen gép. Youtubon is ezeknek a 7R-es videóknak a fele bornout meg gumifüstölés. Bátyád gépe hogy lehet 88-as? Az egy F2-es CBR600, ami 91-94 között volt csak.
Ez már üvegszálas idom rajta sajna de egy éves rajta a festés. 97 es az enyém de egy 2000 blokk van benne. Az előző blokkal voltak technika problémák (200 nál kiszakatt a 3. dugatyú hajtókara ) de szerencse nem nállam, én már így vettem de minden rendbe van vele és nagyon megy!
Bátyámnak a gépe 88 as de az is jó kis gép csak ég és föld a két motor.
Így nézki a gépem összerakva
Évjárat mindegy csak hetes legyen!89től 2002ig.
Enyém a ciklámen cbr a lenti képen. A moci 92es, a forgalmiban azért van 88 mert svájcból hozták és így kevesebb vámot kellett fizetni.Most akarom F4esre cserélni karbis F4-ről esetleg valami tapasztalatot vagy véleményt szivesen veszek.
Elöl,hátul bekell állítani és fölösleges a kormányxgátló ide.
Megvolt a mai 210km is :)
Ja és nem tud valaki K&N légszűrőt a 7esbe jó áron ?
Elég sokat látott motor...
Szinte minden idom különböző zöld színben pompázott, valamint a motorblokk és a váz is kapott már az élettől.
Suliba voltam,most értem haza,holnap jóidő esetén mátrázás.
Ez hazai v. külföldi?Mert akkor már minimum kettő sorszámos van hazánkban.
Bátyámnak a gépe 88 as de az is jó kis gép csak ég és föld a két motor.
Így nézki a gépem összerakva
Nemtudom ismerősek-e a vasak?
Bátyám és az én vasam. Szted melyik az enyém ? :D
Kösz