Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen európában ZXR néven futott de az USA-ban mar 96 előtt is zx7 volt ráírva ha jól tudom
ok kösz az infót a jobb fék nem ártana mert nem vagyok az F2esével megelégedve meg a futómű is elég gatya mondjuk lehet hogy megejtek egy telóolajcserét szted milyen olajat rakjak bele és mennyit? (úgy emlékszem a szervízkönyvbe 475ml volt írva száranként)
89 től már gyártottá ka zx-7 est? Ha jól tuedom az 95 96 tól volt nem fiam? előtte mintha zxr lenne a neve de te tudod.....Az enyém ZXR az fix de ha a tied a H1 es ZX-7 akkor ezvan báááá
Lehet elfogult leszek de mint hetes tulaj tudod mit mondanék mit vegyél...
Évjárat mindegy csak hetes legyen!89től 2002ig.
Van egy spanomnak karbis, igazából nem sok különbség van, kicsit erősebb, jobb fék jobb futómű, szokásos Honda minőség. Viszont a vezérműláncfeszítője még mindig egy fos. Nagyjából ennyi, rosszabbul nem jársz semmiképp.
F2Tom
Enyém a ciklámen cbr a lenti képen. A moci 92es, a forgalmiban azért van 88 mert svájcból hozták és így kevesebb vámot kellett fizetni.Most akarom F4esre cserélni karbis F4-ről esetleg valami tapasztalatot vagy véleményt szivesen veszek.
Ha becsapkod elvan tekerve túl keményre a futoműved!
Elöl,hátul bekell állítani és fölösleges a kormányxgátló ide.

Megvolt a mai 210km is :)
Hogyne lehetne, az LSL kerül 90-be erre a típusra, amúgy tök fölösleges, mer olyan szemétorrnehéz, hogy ritka amikor szitál. Bár nekem sikerült 2szer úgy betáncoltatni az elejét úthibán hogy 100m-en keresztül sok közöm nem volt a géphez. Fölösleges erre kormánystab.
Erre a kawákra lehet rakni kormánytellót ? Mert lehet be kellene ruháznom egyre. Vélemény ?
Ja és nem tud valaki K&N légszűrőt a 7esbe jó áron ?
Ez egy osztrák csókáé.
Elég sokat látott motor...
Szinte minden idom különböző zöld színben pompázott, valamint a motorblokk és a váz is kapott már az élettől.
Cukkorltok vazzee cukkoltok? :)
Suliba voltam,most értem haza,holnap jóidő esetén mátrázás.
Ez hazai v. külföldi?Mert akkor már minimum kettő sorszámos van hazánkban.
Medmex nem is mondtad hogy Pannónián voltál pályázni
Hali! Ezt a képet ma készítettem a Pannonia Ringen. Gondoltam egy kis csemege...
Itt a tesó, meg a kistesó
Szép a talicskád, csak a színe volt gyanús, mert ez 2000 utáni szín, a váz meg ugye nem fekete, de ettől függetlenül ottvan a szeren. Hány helyről hallottam már hogy leszakadt a hajtókar a 7R-ben. Az a baj, hogy hozzánemértők kezében van nagyon sok ilyen gép. Youtubon is ezeknek a 7R-es videóknak a fele bornout meg gumifüstölés. Bátyád gépe hogy lehet 88-as? Az egy F2-es CBR600, ami 91-94 között volt csak.
Itteni emberke mászkál mostanában egy félkész ZXR-el Hidegkút-Solymár környékén?
Ez már üvegszálas idom rajta sajna de egy éves rajta a festés. 97 es az enyém de egy 2000 blokk van benne. Az előző blokkal voltak technika problémák (200 nál kiszakatt a 3. dugatyú hajtókara ) de szerencse nem nállam, én már így vettem de minden rendbe van vele és nagyon megy!
Bátyámnak a gépe 88 as de az is jó kis gép csak ég és föld a két motor.
Így nézki a gépem összerakva
Ismerősnek ismerős, ilyen F2-t hajtottam 2 évig, gyanítom a 7R a tiéd. Ez gyári színe? Mikori a gép(ek)? Ez volt az enyém.
Tom ez a kép csak neked!
Nemtudom ismerősek-e a vasak?
Bátyám és az én vasam. Szted melyik az enyém ? :D
Na erről lemaradtatok! Pedig mennyit könyörögtem.
Köszike
Isten Éltessen Tom
Mire ez megállna magyar rendszámmal 1.4m lenne. Annyiból majdnem 10R-t kapni.
Kawa 7R a verseny idom érdekelne majd ha tudsz róla képeket küldeni légyszi írj.
Kösz