A 954-es sokkal jobban megy mint egy ZX7-es,sőt a ZX9-et is odaveri. Én is imádom a Kawát,de azért maradjunk reálisak. A futóműve valóban idegesebb,nem a magyar utakra való,de ez nem biztos,hogy a motor hibája...viszont a kinézete az egy hányadék!
Mit gondoltok költsek pár százezret a hetesemre, vagy újítsak valamit? A legnagyobb álmom egy 2005-ös tízes, de van egy jó ajánlatom egy 2003-as 954-re. Ha az eszemre hallgatok megveszem a 954-et, mert a szerelőmé és annak legalább ismerem az életútját. De ha a szívemre hallgatok akkor addíg buheráljuk a hetest amíg 100%-os lesz. Várom a hazzászólásotokat! Széles utat!
Hasznos volt levennem a kartert, a benne található műanyag kapszula által tartalmazott drótháló sikeresen megfota az elszabadult és immáron granulátum formátumot öltő vezérműláncvezetőt.
Na kollegak, meg van a rendszam, total 630RON lett
ami kb 42000HUF, igaz ebben egy evre elore meg van a kotelezo is
Valamint, ha minden igaz nincs teljesitmeny ado sem.
Akinek van lehetosege, merem ajanlani. Nem volt egy tortura.
Motorral 1x kellett megjelenni a muszakin, ahol teljesen korrektek voltak. a tobbivel meg ismerost is meg lehetett bizni.
Hali egy bontós el akart nekem adni egy első telókat zxr750-re de kiderült hogy neki 89-es hez van nekem meg 92-es -hez kéne ha kell a száma elküldöm.
Azt mondta hogy van még neki ez + az Hozzá Ne m tudom hogy mik meg hogy menyiért miután kiderült hogy 89-es már nem is érdekelt.
A Telókra aszem 25 000 hu ft mondott.
Ma is tököm kivolt az esővel mivel műtöttem egy zxr400 -t de eső közbeszolt.Műhelyépítésre meg szerszámokra költöm a lét na meg csak kellene egy arai sisak :)
Bocs Jana, nem olvastam utánna már fórumot, ma meg csak most estem haza, fusi volt egész nap, hulla vagyok.
Szómbat vasárnap nem melózok, pihi van, ha valamikor erre jártok jöhesz, szívesen látunk benneteket.
Ha nem akarsz nagyon utazni feldobhatod postán is, jaja vissza kék majd dobni, aztán beröffentem én is a szekeret, mert mostmár hetek óta nem szólt a hangja.
Feldobáltam a képeim közé a 2009-es zx kupa dizájnomat.
Akit érdekel kukkantson be, szerintem szép lett a kicsike.
ami kb 42000HUF, igaz ebben egy evre elore meg van a kotelezo is
Valamint, ha minden igaz nincs teljesitmeny ado sem.
Akinek van lehetosege, merem ajanlani. Nem volt egy tortura.
Motorral 1x kellett megjelenni a muszakin, ahol teljesen korrektek voltak. a tobbivel meg ismerost is meg lehetett bizni.
Azt mondta hogy van még neki ez + az Hozzá Ne m tudom hogy mik meg hogy menyiért miután kiderült hogy 89-es már nem is érdekelt.
A Telókra aszem 25 000 hu ft mondott.
meglatjuk mire vegzodik
viszont szombaton lehet kulfoldon vagyok es akkor nem tudok neked licitalni ra
kiderul meg
Ma is tököm kivolt az esővel mivel műtöttem egy zxr400 -t de eső közbeszolt.Műhelyépítésre meg szerszámokra költöm a lét na meg csak kellene egy arai sisak :)
Én találtam eggyet:http://cgi.ebay.de/kawasaki-zx...
Megrendelhetjuk, nekem csak kell az also tarto
lezsirozom hogy mennyi lenne es szolok
23ból 18Kredit lett :)
Egy 5Kredites csoda nemsiekrült :(
Mi a pálya?Mert forumot se olvastam,épp ma lestemkörbe a mocis oldalakon.
Karbiról tudsz valamit?
Szómbat vasárnap nem melózok, pihi van, ha valamikor erre jártok jöhesz, szívesen látunk benneteket.
Ha nem akarsz nagyon utazni feldobhatod postán is, jaja vissza kék majd dobni, aztán beröffentem én is a szekeret, mert mostmár hetek óta nem szólt a hangja.
Lehet hogy ma este visszavinnem neked a reledet
fentvagy sokaig?
talaltam egy cegnel, ahol vettem mar ezt azt 35font-ert
talan postaval kijon 12-be
de ennyiert a bontoban is kene legyen
Multkor voltam kint Szigetszentmiklos utan van egy bonto a 0-as mellett. Lehet annak is vege van mar. hatarozatlan ideig zarva