Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ne is nagyon bánd,hogy nem ismered a Kossuth térieket. Mi csak úgy hívjuk őket,hogy kirakat mc. Állítólag a Szolnok táblát áthúzva még egyik sem látta,és az az érdekes,hogy évről-évre cserélődnek,de valahogy nem fogynak el. Szóval az ilyenek miatt utálnak minket az emberek,kizárólag városban egykerék,éjjel 2-kor dob nélkül max-kör,na meg ilyenek.
A karbival kapcsolatban nem jelentkeztél. Megvesszük azt a rühes H1-et alkatrésznek vagy nem? A blokkra lenne vevő,ha Te is beszálsz már talán meg van a keret.
Még valakinek valami egy '89-es hetesből? ÓCCSÓÓ! SOK OCCSÓÓ!
190/55 belefér a 7R be?
hogyan viselkedik vele?
Ugye a gyári mérete 190/50,de nekem 180/55 van rajta és szivesen tennék rá továbbra is 180/55 -t.Viszont 190/55 t látok párba olcson nagyonpuhákba Brainél.

Valakinek volt 7R n már 190/55 és mit tapasztalt?
Szolnokon ritkán járok mert csak a munka miatt vagyok Mezőtúroni , amugy Dombegyházi vagyok az meg Szolnoktól min 150km.Munkába meg ritkán járok motorral.
Max! Vágod a témát és megérted amit hablatyolok
A motort évekkel ezelőtt elmentem megnézni (előtte telefonon egyeztettem az emberrel és állította, hogy echte ZX7RR), majd ott szembesültem a valósággal. Azt mondta, hogy románok elvitték a blokkot és a futóművet. Király
Utána még a papírok körül és voltak érdekességek és hagytam az egészet a picsbe.
Aztán most meglepődve látom, hogy megint hírdeti.
Szolnokra szoktál bejárni?
Jóidőbe bejöhetnél,Kossuth téren sok mocis szokott lenni de én még sose mentem be,mert nem nagyon ismerem őket.
Van Karcagon is két 7R az sincs messze Szolnoktól :)
Lassan tucatmorojaink lesznek mire a gixxerek szétesnek mert öreg gixer nemlétezik :P
de most nekem is sisakra meg kesztyűre kell kicsit gyűjteni mert eléggé el vannak használva
multkor najdnem megfogtam egy komplett RRszettet idommal tankal valószínőleg erről a motorról, csak aki nekem ajállotta az idomot annak a motor kellett volna pályázni,de nem tudott megegyezni az árról a jelenlegi tulajjal.igy én sem jutottam az idomokhoz
Engem meg egy alutank izgat nagyon XDDD
De elöbb ruhát meg sisakot...
nekem eddig is csak az idom foglalkoztatta a fantáziám de egyenlőre marad a régi üvegszálas.Ezt az évet ki kell, hogy bírja. majd talán jövőr
mind1,hogy érted én úgy értem Bird bácsit,hogy ez a motor nem az évszázad üzlete tehát kár is rajta agyalni :)
akkor ha jól értem egy normal r-es vázba lettek átpakolva az rr cuccai?
Bocsi elb..tam. A két dolog ami ki lett cserélve, nem a váz és a futómű volt, hanem a blokk és a futómű!
Hali!

Azt az RR-t már én megnéztem kb. 2-3 éve. Alapjában véve RR-volt, csak a váz és a futómű lett kicserélve belőle. Pont a két lényeg!
Direkt megkérdeztem, hogy minden oké a motorral ,mert Bp-ről megyek le megnézni és nem szándékozom 400 km-t leautókázni poénból. Hát kár volt lemenni. A behozatallal kapcsolatos papírjai sem úgy voltak ahogy a tulaj mondta. Éves eltérések voltak, pedig még a Közlekedésfelügyelettel is beszéltem a forgalomba helyezése kapcsán. Én azt mondom, sz...t sem ér!
Apropó!

Futomű nagyon jó lett utcára fos gumikat is sikerült fel langyosítanom igazi vidéki utakon és eddig temponál joval többel tudtam menni a szar utakon.Jó uton se hintázott be.
De mostmeg elöjött egy új jelenség:
Szintkülönbséges ilyen aszfalt javításos trutyis részre ha rámentem kanyarba döntött mocival megcsóválta a kormányt.Nem szitált be csak bal-jobb egy lazát.Ezt eljátszotta szinte minden extrém durva szintkülönbséges helyen döntött állapotban.Viszont eddig ilyen tempoval azokon a fos utakon nemtudtam menni,eszméletlen stabil lett a gép.
5let?

Már csak szélvédelmével kell kezdeni valamit mert max 180ig merem huzni neki,iszonyat fos a szélvédelme a régi heteshez képest,de ránézésre is durva méret különbség van a 2plexi közt.Lehet én vagyok puhapöcs de utálom ha fuj a szél...
én kéz alól vettem de még senkin nem volt előtte még a címke is rajta volt.én 70ért vettem de tavaj nyár végén a parillanal voltak akcióban ezek a ruhák 80-90 körül.ez egy spyke target kétrészes.
Meg szabad kérdezni mibe fájt?
szuperzónból vetted?
Néztem egész olcsón adnak ruhákat de zőőőd nincs egy tipusból se:(
szerintem is ez a legvalószínűbb
Nyilván lehet sima 7R is, de szerintem logikusabb az én verzióm. Ha töröd az elejét, esetleg a villát is, akkor valószínű hogy féket még nem fogsz cserélni, amúgy meg ugyanaz az egész teló, csak a bele más az RR-ben, szóval elvileg rárakhatja az RR telóra a tokico nyergeket is. Meg valószínű hogy a hátsó nyerget sem cseréli le RR-féle nissin-re ha az eleje törött. De bármi lehetséges.
igy a végén én kaptam egy öltözö ruhát nem a motor
Hi! Ha leveszed a jobbos idomot, alatta a hengersor mellett megy egy vékony vízcső, azt hiszem a karburátorfűtés csöve, ott van egy műanyagkapszula, amit egy ilyen kötegelő fog a blokkhoz. Asszem azt is szét lehet szedni, a másik ha jól emlékszem baloldalon alul a vízpumpánál egy fekete színű nagyobb kapszula, ami szintén valami mellékkör, azt is szét lehet szedni ha minden igaz.
na mindegy nekem ugy is csak az idom kellett volna. a váz pedig tényleg nem rr ha jol látom mert annál állítható a hátsó villa forgáspontja
Tom a vízkörben hol van az a bizonyos szűrő? Most vagyok szezon előtti felkészítésben és minden meg akarok rajta nézni, "szerelni" .
Nah valakinek elfekvőbe beömlők ? Kellene nagyon!
Nem akarok vitázni mert vannak nálam nagyobb kawa májerek akiket tisztelek is ezért ,de mint 7-es tulaj belegondoltam abba hogy miért kellet neki vázat cserélni.Mert ugye ezek nem papír vázasak mint a mai csodák így baromi nagyot kellett kapnia a mocinak.Na de ha váz csere volt mert mondjuk sérült volt akkor gondolom az első futómű sem úszta meg sértetlenül.Tehát bármilyen fék nyerget oda rakhatott.Ja meg külföldön nem az van hogy "van lóvé oszt leszarom mennyibe fog kerülni de nekem a rr váz kell".Vagy lehet a színe nem tetszett neki.A hátsó idomról nem is beszélve mert szerintem ilyet bárhonnan be lehet szerezni.Ja és a hátsó keréknek a színének nem kellene a hátsó idommal egyeznie.Vagy zölden könnyebb.
Előre is közlöm hogy senkit nem akarok ezzel "megbántani" csak én így látom a dolgokat!
3400 nem pénz, némelyik autohoz való ennél még drágább is :(
Föleg a spéci kialakitások mint pl. ilyen egyediméretü dizeleké ahol spéci csatlakozási méretek és tuti más tipushoz a büdős életbe nemjó :)))
Akkor ezekszerint a 7RR váz is olyan mint a zxr-r.
Fékeket nem néztem,mert bevallom lusta voltam ránagyítani és nem akarok menőzni de 1600X1200 100Hz :)))))