Igen, főtengelyen. Gyári adat 122 ló, 77nm, már töltöm fel róla a videót, láttam a tiédet is faszán szólt. Keréken 113 lett aasszem, gyári 111.9. Mondta a csóka hogy egy szinkron ráférne
Megmérték a gépet tegnap fékpadon, 123ló, 80nm lett, 70 000km után, meg is dícsérték, szép a hangja, szép állapotban van, úgyhogy örültem mint majom a farkának.
Hali.
Én meg inkább AGO-tol veszek mert tudom hogy ő nagy kawa fan meg csak 15 ezer tisztítóval együtt.A pipercross légszűrő is 35-40%-al több levegőt enged át mint a gyári. http://www.agomotors.hu/
Szewasztok
aki sportszűrőt szeretne annak őket ajánlom, Gyöngyösiek, én is tőlük fogom rendelni. februárban akcióztak, akkor még 20e körül meglehetett venni tisztítószettel együtt. www.omegamotor.hu
Ha szombat azt még ma estig fixáljuk le,mert akkor bemegyek Szolnokra moccal!
1ig melozok és akkor 1kor tudok indulni Szolnokról!
Bár hívtam egy aranyos töri tanár nénit mocizni,viszont akkor útközbe felkellene vennem.Bár vele is a vasárnapot fixáltam le.
Megy a kawás banda 7es,12es,stb de szombaton :(
Én meg holnap dolgozok,mivel nemfogok félnapos munkára szabit kivenni,mert csomó szabim oda az egyetem miatt :(
Vasárnap még bizonytalan,mivel egyedül lusta vagyok felmenni.
Ha valaki a 4es vagy 31es úton menne fel Pestre még holnap délutánig írja meg!
Bár Kunhegyesre hívtam yamahás cimbit mivel ő nemakar kawa expora kinézni viszont vasárnap meg lehet családi programja van,így a kunhegyes is kilőve.Tanulni valóm meg nagyon sok van ezért egyedül nincs sok kedvem felmenni.
Tom: mit tudsz az csak féket vagy teljesitményt mérő pad?Leméreted a tied ha powert is mér?Ez esetben lehet felugrok és leméretem enyém is megesz a fene :)
Szerintem enyém 4e alat sokat kap és gyengébb a kelleténél,kiváncsi vagyok milyen papiron a tiedhez képest azonos padon mérve!
Kedves Benzingőzzel Fertőzött Bajtársaim! :)
Mint mindenki tudja a kawa indított egy játékot, ami sokatoknak már gondolom a könyökén jön ki! :)
Most mégis arra kérném azokat akiket még be lehet vetni, hogy szavazzon a mocimra, mert esélyeim vannak a dobogón végezni (jelenleg az első vagyok), és jól jönnének a támogató szavazatok!
A szavazó link a fotógalériámnál az er-6n képeknél elérhető!
Köszönet!
Mindenkinek széles utat és gumifákat! :) Örüljünk mert itt a tavasz!
Ahogy nezem, nem valami biztosak a dolgukban, mert felnaponta valtozik, hogy milyen ido lesz. Penteken hatha jobban latszik mar.
Max valamelyik este gurulhatok akkor. csaknem hiaba hoztam fel a gepet pestre
Ránézésre nem mondom meg neked, főleg mivel furatot sem nagyon látok, amúgy szoktak ilyet 7R-re pakolni, küldj nagyobb felbontású képet, vagy valamit rakj mellé egy mérőszalagot, hogy viszonyítani lehessen, vagy jelöld a furatokat.
Logikus De e-fajta lehetőségem nincs..itt az a kérdés hogy a felfogatási pontok adottak-e ehhez a sárvédőhöz vagyis hogy feltudom-e fogatni..azt megtudnád mondani?(nagyjából jó vagy nem..)
Én meg inkább AGO-tol veszek mert tudom hogy ő nagy kawa fan meg csak 15 ezer tisztítóval együtt.A pipercross légszűrő is 35-40%-al több levegőt enged át mint a gyári.
http://www.agomotors.hu/
aki sportszűrőt szeretne annak őket ajánlom, Gyöngyösiek, én is tőlük fogom rendelni. februárban akcióztak, akkor még 20e körül meglehetett venni tisztítószettel együtt.
www.omegamotor.hu
1ig melozok és akkor 1kor tudok indulni Szolnokról!
Bár hívtam egy aranyos töri tanár nénit mocizni,viszont akkor útközbe felkellene vennem.Bár vele is a vasárnapot fixáltam le.
Meg sok weboldalon van eladó utángyártott(nagyvas,danger,shox,stb).
Én meg holnap dolgozok,mivel nemfogok félnapos munkára szabit kivenni,mert csomó szabim oda az egyetem miatt :(
Vasárnap még bizonytalan,mivel egyedül lusta vagyok felmenni.
Ha valaki a 4es vagy 31es úton menne fel Pestre még holnap délutánig írja meg!
Bár Kunhegyesre hívtam yamahás cimbit mivel ő nemakar kawa expora kinézni viszont vasárnap meg lehet családi programja van,így a kunhegyes is kilőve.Tanulni valóm meg nagyon sok van ezért egyedül nincs sok kedvem felmenni.
Tom: mit tudsz az csak féket vagy teljesitményt mérő pad?Leméreted a tied ha powert is mér?Ez esetben lehet felugrok és leméretem enyém is megesz a fene :)
Szerintem enyém 4e alat sokat kap és gyengébb a kelleténél,kiváncsi vagyok milyen papiron a tiedhez képest azonos padon mérve!
Mint mindenki tudja a kawa indított egy játékot, ami sokatoknak már gondolom a könyökén jön ki! :)
Most mégis arra kérném azokat akiket még be lehet vetni, hogy szavazzon a mocimra, mert esélyeim vannak a dobogón végezni (jelenleg az első vagyok), és jól jönnének a támogató szavazatok!
A szavazó link a fotógalériámnál az er-6n képeknél elérhető!
Köszönet!
Mindenkinek széles utat és gumifákat! :) Örüljünk mert itt a tavasz!
Max valamelyik este gurulhatok akkor. csaknem hiaba hoztam fel a gepet pestre
Meglatom, ha tudok ertelmeset radcsorgok majd
A vasarnapot meg beszivtam, akkor bezzeg szabad vagyok egesz nap.