Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mondtam én Jana mikor itt voltál hogy benzinnel lesz ott gond, nem kapja rendesen a szekér.
Biztos nem az indítóval volt a gond, csak az itta meg a levét.
A bontottra mondom, ha veszel, csavard szét, hogy jók e a lapkák. Mer új ára 60 papir, ebayen mennyiért mennek?
Marmint a pumpa belseje
Most jottem onnan, szarra egett az egesz
Ez is jól néz ki, bár nagy humbuk ez a szavazósdi, aki ért hozzá meg honlapot szerkeszt, meg adatbázishoz ért, szoftveresen megoldja hogy hány ímélcímről jöjjön neki szavazat . De a kabátra még van esélyünk. Bontottan 12 papir körül van ac pumpa, csavarozd szét, nézd meg hogy a érintkezők jók e.
Sziasztok 7-esek!
No szóval találtam 200.000. jó magyar forintért egy teljesen üzemképes,osztrák papíros ZXR 750 H1-est . Motorja szépen jár,füstmentes,könnyen indul. Idomzat hiányos,lényegében csak a farokidom van rajta,de a fejidom konzol + a lámpák rajta vannak. Nekem az eleje kéne+a hátulja a rugóstag nélkül. Ha valakinek,valakiknek kéne közületek blokk,karbisor,váz,gyújtás,műszerfal,kipu,stb...az jelentkezzen és közösen megvesszük. Szerintem 180.000.-ért ideadják,én beleszálnék 50.000.-el,130-ba lenne a többi,ennyiért egy blokkot sem lehet kapni bontóban... 40 egy karbisor,60 egy hengerfej,40 egy gyújtás a sok kis szir-szar is egy vagyon...
Ha valakinek kell jelezze,vegyük meg,mert elviszik előlünk,annyi zsém meg nincs,hogy egyedül megvegyem......
Én nem játszom csak érdekel. Valahol le van az írva, hogy a legtöbb szavazatot kapó motoros nyeri a mocit?
Bunda az egész!
Aki most épp vezet, tegnap óta nem ment rá egy szavazat sem! délután háromtól fél 6ig meg 80db
kicsit furcsa azért!
lehet azoké akik csinlták ezt a versenyt! nehogy kikeljen adni egy motort is!
jah, és azt olvastátok a szabályzatban, hogy aki megnyeri, olyanra fényezett motort kap, mint amilyet kreállt
Akartam szavazni már én is mások motorjaira (ftom, meg a többiek akik kértek)
De sajna nem lehet, mert ha már egyszer bent van a rendszerben az email címed, többet nem fogadja el.
szóval itt nagyon kampányolni sem lehet, mert aki motort festett, az már másra sem szavazhat többet.
pedig elég jól áll a szekerem, sereghajtó vagyok, de az élboly nagyon erősen halad előre felé.
http://www.kawasaki.hu/ER-6n#/...
Ezt nézzétek meg, direkt 96-os 7R színűre csináltam:
http://www.kawasaki.hu/ER-6n#/...
Hali.Látom már elég sok mindenkinek van ER6-os designerje.Nekem is van!Nem kötelező szavazni de legalább nézzétek meg!Én is megnéztem akiét tudtam. http://www.kawasaki.hu/ER-6n#/...
hátul egy '95-ös zx900b-ből származó teló volt mint utólag kiderült.
az oldalidomok szét vannak repedezve,főleg a bal oldal.meg lehet csinalni de akkor fényezni is kellene az egész motort mivel az elejen a szín eltér a tank és a farokidom szinetől utána matricázás tükrök indexek stb.... és ha mindent ösuueszámolok már nem is olyan drága főleg ha hozzászámoljuk az extrákat és a motor értékét is növeli.Naggyából ennyi a történet.
Sziasztok.
Abban kérném a segítségeteket hogy :
92-es Zxr 750 ven hez keresek első teleszkóp párat, olcsón ha lehet
mert amit eddig találtam és jó is volt elég borsos volt az ára, és ha tudok első felni is érdekelne.
köszi.
Nem olyan rettenet koltsegben ez
15 kor 250 eur es aszem ezt 3-an is lehet hasznalni, de meg utanajarok. ergo 84eur/fo 5 kor fejenkent, ami 20.8km/kor.
1150km messze van a palya kb. Igaz visszafele valoszinu lesz fuvarom, de oda be lehet rakni 3 motort az autoba, tehat az odaut kb 120l gazolaj, vissza meg le kell motorozni, ami meg legyen mondjuk 70l benzin fejenkent, Bp-ig szamolva, ez mai aron 27000/fo
az 5 kor meg 25000. A ring Taxi Sabine Schmitz vezette M5-el nem lehet rossz megismerni a palyat, de ez opcionalis.
Az elmeny meg felejthetetlen
mesélj majd, csak időben
várgyá,közben jött telefon ezügyben,hílak,ha működik
Ő városban mászkálok, borsóhoz is be kéne néznem, meg kawába, aztán asszem déltől órám van. Mesélj!
úgy értem délelőtt,vagy kora délután
lehet lenne guma,ami érdekelhet téged is
hónap micsinász?
Kedv az lenne, csak lehet pénz nem lesz
Lenne kedve valakinek csatlakozni egy Nurburgring Nordschlife latogatashoz valamikor nyaron?
Legalabb 3-an kene menni, mert az M5 taxit mindenkepp ki kellene probalni, no persze utana a palyat is
Tök zsír.Nincs ezzel az idommal semmi gond, miért akarod lecserélni
Már tegnap kérdezni akartam hogy milyen telód volt hátul hogy azt is lecserélted?
Raktam fel pár kepet, az adatlapomon megtalálod.