Hello! Este tudok kepet csinalni a kabatrol!
Amugy ez a kabat: http://kawasaki.hu/productCGMA...
Az 104RGM0071 katalogusszamu.
Egeszen pont ugyanilyen, annyi elteres van a kephez kepest, hogy log rajta par etikett...
Nagyon klassz hi-tech kabat, full protektoros. (A meretezese a Kawasaki szokasanak megfeleloen kaotikus... Jo hogy gizda vagyok, de azert az XS meretet szerintem nem 178 cm magassaghoz talaltak ki anno... )
A bolti ara ezek szerint 56.798 Ft (ezt hogy szamoltak ki? ) Mondjuk 40e-t szeretnek erte kapni. Vagy lehet csere-bere is akarmire, motoros vagy nem motoros cuccra (mas meret is lehet, nem csak ram valo).
Mindenkepp fel kene probalni! (Vagy keriteni egy ugyanilyen meretut valahol probalasra. A Kawa masik motoros dzsekijenek ugyanez a meretezese.)
Helló! Kaptam egy Kawa Ninja motoros dzsekit, eladnám vagy elcserélném, mert a Z-hez annyira nem megy.... Én vagyok 178 cm és 65 kg, és rám pont jó, még talán pár plussz kiló belefér. A gyári méret szerint XS, de ez nem túl mérvadó... Új, az etikettek rajta vannak, a karján a védőfólia is. Ha valakit esetleg érdekel dobjon meg egy méllel.
csaaa.fontos kerdesem lenne! 636 on a valto! megyek vele.huzom a gazkart-visszaengedem utanna meg megint rahuzom es rant a motor (klattyann is valami a valtoba).ugy tunik mintha laza lenne a lanc.de nem az! mintha valami laza lenne(mint amikor nagy a hezag a fogaskerekekben) .mind1 mien fokozatban van -ugyan az!
valaki?,
mivel a kiszemelt aldozatom 636os de nem talalok felenk szep allapotut-----es talaltam 1 600RR-ninjat gyonyoru allapotban igy szeretnem todni h mekkora e kulombseg a ketto kozott--- nemkeszulok palyara vele!utca es kanyarvadaszat.
van par felesleges dolgom 2005-06-os ZX-636R-rol, amitol megvalnek :