Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

-Viszont plusz 5% nyomatékot meg lóerőt nagyon is megérzel.
Mondod te Mr.ZX-1036
Én már 3 éve hangoztatom, hogy a 636 a legjobb 600-as. Az setleg 3%-al jobb futóművet úgy sem tudod kihasználni meg nem is érzed. Viszont plusz 5% nyomatékot meg lóerőt nagyon is megérzel.
Ez inkább Z-12R szín.
szerintem nemhilyaba mindenki szereti ezt a 636ost ez tenyleg nagyon jo motor nekem is volt mar mindenfele motorom de ez a legjob es az 36cm3 pluszba sokat szamit! szerintem az uj zx6os gyengeb kinezetrte meg meg mindig joban tetszik a 05os
valami iesmi? az jou neeez ki
Reggelt ! tomka köszi, utána járok!
A 2005-ösé Stadax 636.Lehet, hogy jó a 3-ashoz is.
ok, kösz
Vicc volt.
hm?
"Gyönyörűséges zöld 01" azt hiszem.
Hali Srácok! VKi nem tudja véletlenül '03as 636 zöld színkódját?előre is köszi
teljesen jo választás.nem lesz vele bajod tutira veheted.ehhez a tipushoz van egy Lazer sportdobom majd ha érdekel.3 db csőben végződik,isteni hangja van
pontossan o az
...... amugy meg komolyan mondom nekem jobban passzol kinezetre mint a 2005.de ha ma veszek akkor ujabbatt............ meg van mar kinezve 1.
az adatlapomon ....
1000 nekem se kell.minek? mar 2 haverom taknyolt palyan R1 el mert megelozte a fara kigyorsitasnal.
a masik meg 3an voltak amator versenyen 2004 R1 ,GSXR1000 es 2004 636 -es mind a 3an azzal mentek a legjobb idot.!
hol van video?mar nezem is ird a cimet.vagy a boncteremben van ?
snow! valami elérhetőség igazán jól jönne nagyban megkönnyítené a kommunikációs problémát msn?vagy oda dobj mailt, thx!
és ott abba is maradt....kitartottunk egymás mellett.nézd meg a videokon milyen jol muzsikál 46 e.km-rel!ültem más 600 on de azok lepkefingok a 636hoz képest...meg valljuk be csúnyábbak is
hat hallod neked is tenyleg jol kezdodott az egesz......vaz ,kipufogo,olaj.......
de igen
nem Te irtal a "boncterembe a 636osodrol"?
Tőlem olyat kapott a kis ninja barátom hogy a többi 600 ast a barátaim fele gyilkolással kikészítették,az enyémben meg még gyertyát sem cseréltem...el sem adom az tuti.és még 1000 sem kell!