Én már 3 éve hangoztatom, hogy a 636 a legjobb 600-as. Az setleg 3%-al jobb futóművet úgy sem tudod kihasználni meg nem is érzed. Viszont plusz 5% nyomatékot meg lóerőt nagyon is megérzel.
szerintem nemhilyaba mindenki szereti ezt a 636ost ez tenyleg nagyon jo motor nekem is volt mar mindenfele motorom de ez a legjob es az 36cm3 pluszba sokat szamit! szerintem az uj zx6os gyengeb kinezetrte meg meg mindig joban tetszik a 05os
teljesen jo választás.nem lesz vele bajod tutira veheted.ehhez a tipushoz van egy Lazer sportdobom majd ha érdekel.3 db csőben végződik,isteni hangja van
1000 nekem se kell.minek? mar 2 haverom taknyolt palyan R1 el mert megelozte a fara kigyorsitasnal.
a masik meg 3an voltak amator versenyen 2004 R1 ,GSXR1000 es 2004 636 -es mind a 3an azzal mentek a legjobb idot.!
és ott abba is maradt....kitartottunk egymás mellett.nézd meg a videokon milyen jol muzsikál 46 e.km-rel!ültem más 600 on de azok lepkefingok a 636hoz képest...meg valljuk be csúnyábbak is
Tőlem olyat kapott a kis ninja barátom hogy a többi 600 ast a barátaim fele gyilkolással kikészítették,az enyémben meg még gyertyát sem cseréltem...el sem adom az tuti.és még 1000 sem kell!
Mondod te Mr.ZX-1036