Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szerintem 1 liter 6000 re nem sok! realis.
aha.szoval lehet h eszi de nem kene...... ha eszi meg egye..... erdekes. ugye sajna azt meg ugyis csak a vetel utan deritem ki h eszi e azert koszi mindenkinek!mesik gep emit neztem 2005 R6.-de maaa hogy neeez ki..... inkabb a ninja
nekem 1000 km en 8 dl!uj korátol!volt is balhé a d.m.c.-nél elég!46e.km van most benne .hibátlanul müködik
Nekem egy teljes litert megeszik 6 000 km alatt, de azt mondták ezzel ne foglalkozzak, ezeknél akár normális is lehet....Állítólag ha félszintetikust tennék bele, nem enné.Még nem próbáltam.
hali!
lehet egy hülye kérdésem?99es zx6r...kormányteló?esetleg?
szia ahogy ttt is irta enel job motor tenylegesen nincs 21000rem van bene es hat semi gond nincs vele amugy az utolso 3ezret palyan tetem bele es nem vetem eszre hogy egye az olajat Amugy van egy masik baratom anak46os laba szanaszet rugta mar avaltot olyan hulyen megy hogy ugy nem sokan tudnak ferevaltani stb de anak sincs baja es aban is mar megvan a30ezer ,ez a motor ugy jo ahogy van ezert vetem most megegyet! amivel csak palyan fogok
Koszi az infot! meg 1 apro kerdes- olajat eszi?
Ennél jobb motort nem is vehetnél.Nekem már benne van 36 000 km, de még az ég világon semmi nem volt vele.Ezt egyetlen barátom sem mondhatja el magáról, aki nem Kawasakit vett.
Szerintem itt megkérdezhetsz bárkit, ugyanezt fogja mondani.És nem jártam vele lassan.
Csaaatok. nagy kerdesem lenne tapasztalatok teren.! 2005 os 636 os rol kene info!foleg h mien hibak jelentkeztek ,vannak e hibai a gepnek es mire figyeljek oda a vételnél! elore is koszi!irjatok legyszi-2 het mulva indulok vasarolni :-)
Hali srácok!
Érdeklődnék, hogy van itt valakinek bármilyen tapasztalata felnisérüléssel és javítással kapcsolatban? Tegnap este egy igen jól kivilágított útszakaszon (értsd: világítás nyista) beleszaladtam egy kb. 1 nm-es útfelmarásba (értelme nem sok, jelzés vagy tábla szintén nem volt). Sajnos olyat kapott az első felni jobb oldala,hogy egy 5-6 cm-es részen kissé behajlott a pereme. Több helyen is azt mondták,hogy görgőzéssel javítható, de én elég szkeptikus vagyok a javított dolgokkal szemben. Na mind1...nemsokára kiderül. Ha bárkinek van bármilyen tapasztalata vagy véleménye azt szívesen olvasom :)
Az idei idény hátramaradt részére széles utat mindenkinek!

Szevasztok
ZX6R topic
Sziasztok! Most akarok venni egy 03-04 636-ot és arra lennék kíváncsi hogy mire figyeljek oda vételkor meg milyen nagyobb tipushibái vannak, meg mi a véleményetek róla! Előre is köszi!
Sziasztok,

alkatrész ügyben esetleg tudok segíteni ha szükség van rá. Új gyári alkatrészeket forgalmazok és mindent be tudok szerezni a Kawákhoz is. Ne értsétek félre nem reklámozom magam csak segítenék. Amúgy én is egy büszke 636-os tulaj vagyok.
A légbeömlőre gondolsz? Ha igen akkor csak új 28ezer! Használtat kerestem 1 hétig! NINCS!
Bár én inkább meghegesztettem a töröttet No1
2005 ös 636 hoz keresek oldalsztendert!
zx6r service manual+parts catalog angolul , ha érdekel még.
sziasztok nem tud valaki 2004-es 636-hoz fejidomtartót?
Kár ezekszerint tényleg nehéz használt alkatrészeket szerezni kawasakihoz.

De azért még próbáld meg ezt is:
http://www.kepesmotor.hu/motor...

perpillana most több ötletem nincs
Köszi a tippeket ma végighívtam de semmi
Köszi! De sajna kilőve
Helló itt próbálj meg utánna érdeklődni,hívd fel őket,hátha

http://racsidepo.com/
Sziasztok!
Nem tud valaki légbeömlőt 2004 es 636hoz? Nagyon kellene! Vagy bontót ajánlani?
Srácok!

Nincs meg valakinek véletlenül a 06-os 636 Ninja pdf tájékoztatója? Arra a műszaki adatos tájékoztatóra gondolok amit a kawasaki.hu mindig feltesz az aktuális gépéről.
Nem nem feltételeztem semmi ilyesmit Csak olyan furán hangzott,mintha egy matrica különböztetné meg őket egymástól