De hogy teszi a dolgát!? Úgy dolgozik a csúszókuplung hogy észre sem veszed. Olyan döntesz vele mint a ninjával soha és úgy gyorsul mint ddt tizedese . .
Hát 2:33-at nem mondanám ringezésnek, ezért nem is fárasztanám a vásárló agyát fölösleges magyarázkodással. Most 3x voltam vele ringen... nagy ügy. De amúgy akik hívtak azoknak elmondtam telón hogy voltam lime partyn meg itt meg ott!
De ha nem megy el a gép, én akkor is boldogan fogok vele motorozni jövőre is, szerencsére most ne mvagyok olyan helyzetben hogy ez ne így lenne.
Bizony el...
k6 750 jobb motor, és sokat vesztett árából. Ennyi az egész
Roli, te hogy állsz? Nekem volt 2 érdeklődőm, egyik meg is nézte, tátotta a szájját, és jól lealkudta, azóta no response...
Annak idején nézegettem én is a 10-est, de csak a dizájn miatt. Olcsóbb is lett volna mint ez, de egyáltalán nem bántam meg. Ma már nem tetszik annyira, de azért még mindig ütős
Én aztán sehol. Csak nem képzeled, hogy lealacsonyodom ilyen mélységekig? Erre nekem fizetett embereim vannak. Amúgy szerintem 5.1-es megy majd az enyémbe.
05-06-ba 8db betét kell? Úgyan úgy mint a 04-06os 10-esbe?
Na elhúztam fékolajat venni.
De ha nem megy el a gép, én akkor is boldogan fogok vele motorozni jövőre is, szerencsére most ne mvagyok olyan helyzetben hogy ez ne így lenne.
A plexit meg még mindig nem cserélem
k6 750 jobb motor, és sokat vesztett árából. Ennyi az egész
Roli, te hogy állsz? Nekem volt 2 érdeklődőm, egyik meg is nézte, tátotta a szájját, és jól lealkudta, azóta no response...
Mi a fesz van veletek?
Hol szoktál rbf-et vasaroni?