Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen!
Szevasztok!
05-06-ba 8db betét kell? Úgyan úgy mint a 04-06os 10-esbe?
Utolsón kívül viszont sajnos mind igaz
Muhaha! Az évtized viccét hallották.
Ez a beszéd testvííírem!

Na elhúztam fékolajat venni.
De hogy teszi a dolgát!? Úgy dolgozik a csúszókuplung hogy észre sem veszed. Olyan döntesz vele mint a ninjával soha és úgy gyorsul mint ddt tizedese . .
Hát 2:33-at nem mondanám ringezésnek, ezért nem is fárasztanám a vásárló agyát fölösleges magyarázkodással. Most 3x voltam vele ringen... nagy ügy. De amúgy akik hívtak azoknak elmondtam telón hogy voltam lime partyn meg itt meg ott!
De ha nem megy el a gép, én akkor is boldogan fogok vele motorozni jövőre is, szerencsére most ne mvagyok olyan helyzetben hogy ez ne így lenne.
Hagyjad már a gixert. Se stítus, se feeling, se semmi. Csak teszi a dolgát, mint egy háziasszony! Ez kell neked?

A plexit meg még mindig nem cserélem
2:33 a közértig, meg vissza.
Van benne logika.
Mi az, hogy csak utcán használt te kamugép?! A 2:33-at utcán futottad?
Ugyanolyan mint te voltál, amikor tavaly nézegetted a Ninjákat. Emléxel? Aztán téged hivogattak, hogy csak adná annyiért
Bizony el...
k6 750 jobb motor, és sokat vesztett árából. Ennyi az egész
Roli, te hogy állsz? Nekem volt 2 érdeklődőm, egyik meg is nézte, tátotta a szájját, és jól lealkudta, azóta no response...
Te is eladod?

Mi a fesz van veletek?
Iwiw-en ment az üzenet
Még mindig nem tudjuk miért adod el.
Naná. Te olyan negatívan állsz ahhoz a motorhoz. Biztos megkeseredett már.
Roli: Nekem akarod adni a plexidet! (Jeditrück)
És az enyém az fos vétel lenne?
Annak idején nézegettem én is a 10-est, de csak a dizájn miatt. Olcsóbb is lett volna mint ez, de egyáltalán nem bántam meg. Ma már nem tetszik annyira, de azért még mindig ütős
Én aztán sehol. Csak nem képzeled, hogy lealacsonyodom ilyen mélységekig? Erre nekem fizetett embereim vannak. Amúgy szerintem 5.1-es megy majd az enyémbe.
Szevasz cumpikám!

Hol szoktál rbf-et vasaroni?
Rolii-é tuti vétel, de a tizedes a legszebb...
Csak ne keverd össze a kettőt. Rendesen mosd át a rendszert. DOT 5.1 vagy RBF660.