A visszapillantó a saját mocimra kellene, mekkora a két csavar közti hézag? Csak farokidom kellene, olyan árban mint Dnor árulja! Ha esetleg van annak örülnék!Üdv
faridom csak kopott, 15E az ara, de hetvegere mar igerte magat valaki, felretennem neki par napig, ha nem jon erte, akkor a tied ha erdekel.
Csak a bal oldali tukor van meg, az is nyuzott, 3E.
Hali! Engem érdekelne, hogy a faridomod mennyibe adod? És hogy törött vagy csak kopott? A másik meg hogy a visszapillantóid mennyibe fájnak? Választ köszi!Üdv
jaaaaj.hat ez nehez dolog.szetkell szedni. a fogaskerekek parban vannak ha jol tudom.szoval 2 biztos.es ha nagyonn kapott akkor meg lehet a tolovilla is.....
HElo!szeretnek erdeklodni..van egy Kawasaki zx636-r es motorom 2005 evjarat.elment a masodik sebesseg,es a szelepek is hallatszanak!van valakinek kepe a valtorol?metszet esetleg technikai rajz?szeretnem szetszedni es kicserelni a fogaskerekeket,gondolom parban kell..es a szelephezagot mennyire kell allitani?kipufogo ,szivo?
jo lenne ha az email emre kuldene valaki segitseget...ervincar@stcable.co.yu
koszi
Helló. A '03-'04 ZX636R "LIME GREEN" színkódja: 7F . A festék gyártója: PPG-Deltron . De ez csak az alapszín, ebből van kikeverve ! Kb. 1 hónap múlva viszem fényeztetni a felniket,ha elkészültek majd küldök képeket.
03-04 es 636 alkatrész felvásárlás (balos első lábtartó cakk-pakk, farok idom, púp, jobb és bal oldali dekni ) akinek van vmi tessék szólni vagy kézzel inteni...
Hali skacok ha valakit érdekel van eladó 56-os full protektoros Probiker prx-4 bőrruci 2 szer használtam nem estem benne szinte gyári állapot. Én viszont keresek elsőfék olsjtartályt ha valaki tud elfogatható áran az írjon emailt: csincsi.zoli@freemail.hu-ra. kösszi
Ja kép a ruciról:
nekem is lett néhány felesleges cuccom 03-04 es 636 hoz ha valakinek kő!
Gyári kipufdob kb 2000km-t volt rajta,4 db index tokkal vonóval,rendszámtartó kompletten,gyári plexi minimálisan karcos,2 db visszapillantó hibátlan állapotban,gyári markolatok .lehetőleg egyben adnám.igy összesen 40000.
faridom csak kopott, 15E az ara, de hetvegere mar igerte magat valaki, felretennem neki par napig, ha nem jon erte, akkor a tied ha erdekel.
Csak a bal oldali tukor van meg, az is nyuzott, 3E.
udv,
N.
03-04-re Muzzy rendszer ha valakit esetleg érdekelne! Nem volt még motoron, zsír új!
nekem is van egy ilyenem elado, igaz hogy nem ilyen szep allapotu (serult, javithato), de kb. feleert...
jo lenne ha az email emre kuldene valaki segitseget...ervincar@stcable.co.yu
koszi
Kawasaki Joe Rocket Bőrdzseki
Ja kép a ruciról:
Gyári kipufdob kb 2000km-t volt rajta,4 db index tokkal vonóval,rendszámtartó kompletten,gyári plexi minimálisan karcos,2 db visszapillantó hibátlan állapotban,gyári markolatok .lehetőleg egyben adnám.igy összesen 40000.