Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

itt a gép , bár íg sem tudom a hangját megmutatni !
mondjuk azt mar en is eszre vettem hogy eggyik igy meg masik ugy megy es ugyan az a evjarat....
Érthetetlen.
nem akarok vitatkozni de a párom gépe 20.000km el olyan csendes mint egy balck and decker furogép a legnagyobb zörejt akkor csinálja mikor ráadom a gyujtást
A Kawasakik arról híresek.
van egy eladó POWER BOX -om 636 hoz ami megszüntet mindenféle tiltást ha valakit érdekel írjon.
Mind a kettőnek van/volt. Csak más. A gixi zakatolósabb.
síri csendben kell járnia.
neked volt gixered ugye? igaz h a tied 10R de kb motorzajban mekkora a kulombseg?
Kismértékben. A Tizedesé is ingadozik. Sportdob, rendszer erősítheti a jelenséget.
ja meg valami.alapjaraton fordulat ingadozhat?(ingadozik)
aha.....szoval akkor kb annyi mint a gixerbol. kuplung kinyomocsapagy hang?
hat nekem2db van de nem tul csendesek van benuk egy kis hang
csako.megneztem 1 GSXR-t 600 2005.na mit ne mondjak hat tenyleg eleg sok hang jon ezekbol a gepekbol.! a 636 os motorjanak (2005) kb mennyire kel csendben jarnia? valakinek valamien tapasztalata?
Kipróbáltam A leirtak szerint érezhetően simább a váltás!
Eddig is próbálkoztam de nem "folyamatos finom húzással"
Meg kell még szokni............ (majd jövőre )
Majd talán egyszer megpróbálom,de én még mindíg csak úgy vagyok vele hogy csak azért van ott a kuplung,a fenese tudja
cső Pityu én annyit hozzátennék kiegészítésül, hogy (ha sportmotorokról beszélünk) én úgy tudom egy igencsak hozzáértőtől hogy a gixer az egyetlen ahol a kuplungnélküli felfelé váltogatástól akadtak már meghibásodások(vagy legalábbis nagyon valószínű hogy attól) az összes többinél pont hogy kíméled a kuplung szerkezetet főleg ha magas fordulaton-nagy telj.nél váltasz el.
na voltam megnezni azt a 636 ost.eleg szep. DE .azt mondta a csavo hogy elektronikussan blokkolva van 170km/h ig.hogy a fordulat felmegy maxra is.mindeggy hogy 3ba vagy 6ba megy akkor is csak 170.hogy kilehet blokkolni. letezik ien vagy baromsag es 25 KW csak mas van a papirokban?
ez gyonyoru volt a resszedrol
A kuplung nélküli váltáshoz csak annyit,hogy mindenki úgy vált ahogy akar.És tényleg kicsit lájtosabb a 2005-ös 636,Nem adnám oda érte az 2003-masomat,mert szeretem a vadságát.
összeségében nem jó.olyan mint amikor van egy csajod aki mindent megtesz neked ugy főz mint a nagyanyád,ugy szeret mint az anyukád és olyan az ágyban mint a vadmacska,viszont 10 es skálán 8-as.aztán dobod egy 10-es csajért aki szarabbul főz,máshova is kacsingat és nem élsz át vele olyan gyönyöröket.na az első nekem a 03-04-es 636 a második a 05-ös.nincs jobb érvem
hahoo a kuplung nelkuli valtas nem art egy csepet sem sot nem rongalod a kuplungot de de van aki erzi azt a pilanatot amikor kell valtani es van aki nem na azoknal negyokat tud rangatni recseni
sze de megis mi nem jot be a 05oson?
nagggyon koszi a valaszokat....... majd lexx valami
persze hogy az de nem ugy mint egy gixer vagy r6.kicsit melósabb..de ne indítsunk vitát erről mert volt lehetőségem eleget menni a 05 ös 636-tal.nem olyan jo mint a 03-04.nekem legalábbis nem jött be.kinek a pap kinek a papné.nekem a lánya