nem akarok vitatkozni de a párom gépe 20.000km el olyan csendes mint egy balck and decker furogép a legnagyobb zörejt akkor csinálja mikor ráadom a gyujtást
csako.megneztem 1 GSXR-t 600 2005.na mit ne mondjak hat tenyleg eleg sok hang jon ezekbol a gepekbol.! a 636 os motorjanak (2005) kb mennyire kel csendben jarnia? valakinek valamien tapasztalata?
Kipróbáltam A leirtak szerint érezhetően simább a váltás!
Eddig is próbálkoztam de nem "folyamatos finom húzással"
Meg kell még szokni............ (majd jövőre )
cső Pityu én annyit hozzátennék kiegészítésül, hogy (ha sportmotorokról beszélünk) én úgy tudom egy igencsak hozzáértőtől hogy a gixer az egyetlen ahol a kuplungnélküli felfelé váltogatástól akadtak már meghibásodások(vagy legalábbis nagyon valószínű hogy attól) az összes többinél pont hogy kíméled a kuplung szerkezetet főleg ha magas fordulaton-nagy telj.nél váltasz el.
na voltam megnezni azt a 636 ost.eleg szep. DE .azt mondta a csavo hogy elektronikussan blokkolva van 170km/h ig.hogy a fordulat felmegy maxra is.mindeggy hogy 3ba vagy 6ba megy akkor is csak 170.hogy kilehet blokkolni. letezik ien vagy baromsag es 25 KW csak mas van a papirokban?
A kuplung nélküli váltáshoz csak annyit,hogy mindenki úgy vált ahogy akar.És tényleg kicsit lájtosabb a 2005-ös 636,Nem adnám oda érte az 2003-masomat,mert szeretem a vadságát.
összeségében nem jó.olyan mint amikor van egy csajod aki mindent megtesz neked ugy főz mint a nagyanyád,ugy szeret mint az anyukád és olyan az ágyban mint a vadmacska,viszont 10 es skálán 8-as.aztán dobod egy 10-es csajért aki szarabbul főz,máshova is kacsingat és nem élsz át vele olyan gyönyöröket.na az első nekem a 03-04-es 636 a második a 05-ös.nincs jobb érvem
hahoo a kuplung nelkuli valtas nem art egy csepet sem sot nem rongalod a kuplungot de de van aki erzi azt a pilanatot amikor kell valtani es van aki nem na azoknal negyokat tud rangatni recseni
persze hogy az de nem ugy mint egy gixer vagy r6.kicsit melósabb..de ne indítsunk vitát erről mert volt lehetőségem eleget menni a 05 ös 636-tal.nem olyan jo mint a 03-04.nekem legalábbis nem jött be.kinek a pap kinek a papné.nekem a lánya
Eddig is próbálkoztam de nem "folyamatos finom húzással"
Meg kell még szokni............ (majd jövőre )