Szia, ugyan nem írtál évjáratot, de visszaolvasva 2005-re következtettem. Az alábbi képen láthatod, miből mennyi kell a motorodba.
Ha esetleg nem tudsz németül: Jobb oldalt felül Gabel pro Holm: Teleszkóp száranként: 360 ml. De ez ugye mindig csak közelítő adat. Igazából szerelési utasításban mindig megadják, hogy mennyi légrésnek kell lennie az olaj szintje fölött.
Sziasztok. Az első telóm/telóim nyikorog/nyikorognak…. Cserélve lett benne az olaj és a szimeringek is. Kb. 2000-3000 km-er után kezdte el. Nem tudom milyet kapott, szerviz csinálta. Az lenne a kérdésem, hogy tudtok e ajánlani valami bevált, jó minőségű olajat, ami tuti. Ha igen, mennyi megy bele? Gondolom pár dl.
Sziasztok!
Kawasaki zx6r 2005 höz keresnék kipufogó dobot. Elvileg LAZER márkájú és 3 cső jön ki hátul. Egyszerűen sehol nem találm. Valaki tudna nekem segíteni? Előre is köszönöm!
Laci
Sziasztok ! Most lettem egy 636 tulajdonosa. Mindjárt egy kérdésem lenne : a gázbowdenek a kormánykifli alatt, a bal teleszkóp belső oldalán kell hogy elvezetve legyenek ? ( néhány internetes képen így láttam ) Ugyanis az én gépemen a bal teleszkóp külső oldalán, a bal teleszkóp és a bal idom között futnak, így viszont balra fordítva a kormányt a bowdenek a bal teleszkóp bilincsének a csavarjába elakadnak. Gondolnám ez így nem egészséges.
Általában sajnos és esetemben is Ecu csere vált szükségessé. Ami orvosolta a hibát. 2006os ecu-ja ha bele kerül már nem lesz vele baj. Állítólag megfő az ülés alatt az ecu a kipufogó miatt. De van aki ezt jobban elmondja le írja.
Új gyertyasor. Benzinpumpa, IMO lett cserélve. 2 hónapja csinalja. Először csak autópályán csinálta. 1-2 gázadásra nem regált nagyobb tempónál. Utána jött, hogy városba beérve menet közben megállt a motor. Aztán 3 hétig megint nem csinálta pedig használatban volt. Karbantartas tavasszal volt. Utána beletettem 3 ezer km-ert, addig semmi nem gond vele. Most nyár kezdte el csinálni. Gyújtás nem megy el, csak egyszerűen leáll a motor. Kapcsolót néztem az rendben van. Egyenlőre ennyit tudtam megnézni. Szombaton viszem szervîzbe.
Még miket néztél meg?
Mi lett helyettesítve?
Mióta csinálja? Volt valami nagyobb beavatkozás-karbantartás a motoron? Gyertyasor csere?
A leállás után milyen a gyertya színe ha kiveszed? Vagy benzinesa gyertya?
A gyújtás jeladó hidegen & melegen ki lett mérve?
Eladó Kawasaki zx6r 2005-2006 évjárathoz egy gyári dob.
Van elképzelésem az árról, de ajánlatokat meghallgatok.
Szép napot.