Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez a cucc valami powercomander fele?
a plexi mennyi lenne mert lehet jo lenne nekem
sory tegnap rossz szamot attam meg a 06705850436 de megkerdeztem tőle a lábtarto 5e a konzol 12e
Nekem van 05-ös index,hátsó rendszám tartó(valami olasz) 1 karcos bubis plexi,meg lesz lábtartó is ,ha érdekel!
eladó egy NIKKO racing power box 636 hoz. fél áron.
köszi!
helo nekem is ez van én pesten bontottat vettem a Ricsitől sokminden van itt a tel 06309972546
sziasztok! kerdésem lenne pár , remélem tudtok segíteni. mennyi pénz egy plexi a 636 ra? lábtartó? index hátsó? 2005 ös
nem lett volna hátránytalan ha még azt is oda irom h kawa 636 de sztem ez egyértelmü
"03-04 -hez.
Nah ennyi.. :)
jah, olyan 22e körül
Sziasztok, elado a GYÁRI HÁTSOLÁMPÁM.
Ha valakit érdekel, 06 70 582 87 84
Szia!
Nekem van egy új pályaidomom.
ZX6 03-04 szerintem.
Hívj vagy írj.
bajic@trix.hu
1/2973328
Kis segitség kellene...
Akinek van 2003-4 es 636ja és véletlen szét van szedve....nézze már meg nekem hogy a km óra,csatlakozójába milyen sorendbe mennek be a vezetékek.....Az én csatim összetört.....
Vagy ha egy jó helbontású képet tudna csinálni mind kétoldalról az is jó volna.
Elöre is köszi....
szia most latam hogy az alkatreszeknel frisen van egy hirdetes versenyidom a 636osdra
Helló kawások.
2003-04 es zx-6 hoz keresek alkatrészeket.636 hoz.
Pályaidom,elöre ram ez csö,meg olyasmi ami összehozza fejidom tartóval a motort.
Nincsmit tévedni emberi dolog...(megbocsáltani isteni)
Ja, a mennyiért-re annyit, hogy 20e körül mozogna az ár, függően attól, hogy egyben van-e a láncvédővel vagy nélküle.
Szeva!

Kösz az észrevételt!
Már gatyába is ráztam...
Több szem többet lát :-)
Csao.Egykis hiba van az oldalatokkal.Az a robogó nem aprilia rs , hanem SR
Szevasz!

Bármit. Csak kapjak hozzá mintát, mert ilyen vassal még nem dolgoztunk.
Helló! Érdeklődés szintjén szeretném megkérdezni tőled? 2000-es évjáratú zx6r-re tudsz csinálni hátsó sárvédő elemet , és ha igen mennyiér? Előre is köszi! Itt lenne a gépem!
Szevasztok!

Carbon idomok, protektorok készítésével foglalkozom.
Szívesen csinálnék 636-osra is blokkra deklivédőket, teljes vázra, lengővillára carbon burkolatot (pályázásnál nem árt), sárvédőket. Ezen kívül még mást is amire igény van...
Ha valaki tud nekem kb 2 napra mintadarabot biztosítani, az komoly áresésre számíthat.

Üdv, Dani
Hi !

2003-2004es 636r hez plexit keresek.
Gyári is ,utángyártott is jó volna

Tibi : 06707764510 budapest
Sziasztok!
Van egy eladó Yoshimura RS-3 SLIP-ON versenydobom. Ha valakit érdekel, csörögjön rám: 06/703733268 (50e)
Nagyon szép állapotú profi versenydob eladó. 3csavaros felfogatású, de egy jó marós bármihez megcsinálja a csatalakozást. Az új ára 110e volt. Semilyen látható karc, vagy sérülés nincs rajta, a képeken a háttér zavaró lehet.
http://www.kepesmotor.hu/kipuf...
1. Két mobilszámot adtak meg, tehát szerintem kereskedés.
2. Ez azt jelenti, hogy regadó nélkül van a dolog.
3. Ha megnézed se tükör se index. Tehát vagy pája miatt akartak fogyasztani rajta, vagy törötten lett behozva és ezeket még nem tudták beszerezni rá.
Én nem venném meg. Fel se hívnám.