Kis segitség kellene...
Akinek van 2003-4 es 636ja és véletlen szét van szedve....nézze már meg nekem hogy a km óra,csatlakozójába milyen sorendbe mennek be a vezetékek.....Az én csatim összetört.....
Vagy ha egy jó helbontású képet tudna csinálni mind kétoldalról az is jó volna.
Elöre is köszi....
Helló! Érdeklődés szintjén szeretném megkérdezni tőled? 2000-es évjáratú zx6r-re tudsz csinálni hátsó sárvédő elemet , és ha igen mennyiér? Előre is köszi! Itt lenne a gépem!
Carbon idomok, protektorok készítésével foglalkozom.
Szívesen csinálnék 636-osra is blokkra deklivédőket, teljes vázra, lengővillára carbon burkolatot (pályázásnál nem árt), sárvédőket. Ezen kívül még mást is amire igény van...
Ha valaki tud nekem kb 2 napra mintadarabot biztosítani, az komoly áresésre számíthat.
Sziasztok!
Van egy eladó Yoshimura RS-3 SLIP-ON versenydobom. Ha valakit érdekel, csörögjön rám: 06/703733268 (50e)
Nagyon szép állapotú profi versenydob eladó. 3csavaros felfogatású, de egy jó marós bármihez megcsinálja a csatalakozást. Az új ára 110e volt. Semilyen látható karc, vagy sérülés nincs rajta, a képeken a háttér zavaró lehet. http://www.kepesmotor.hu/kipuf...
1. Két mobilszámot adtak meg, tehát szerintem kereskedés.
2. Ez azt jelenti, hogy regadó nélkül van a dolog.
3. Ha megnézed se tükör se index. Tehát vagy pája miatt akartak fogyasztani rajta, vagy törötten lett behozva és ezeket még nem tudták beszerezni rá.
Én nem venném meg. Fel se hívnám.
"03-04 -hez.
Nah ennyi.. :)
Ha valakit érdekel, 06 70 582 87 84
Nekem van egy új pályaidomom.
ZX6 03-04 szerintem.
Hívj vagy írj.
bajic@trix.hu
1/2973328
Akinek van 2003-4 es 636ja és véletlen szét van szedve....nézze már meg nekem hogy a km óra,csatlakozójába milyen sorendbe mennek be a vezetékek.....Az én csatim összetört.....
Vagy ha egy jó helbontású képet tudna csinálni mind kétoldalról az is jó volna.
Elöre is köszi....
2003-04 es zx-6 hoz keresek alkatrészeket.636 hoz.
Pályaidom,elöre ram ez csö,meg olyasmi ami összehozza fejidom tartóval a motort.
Kösz az észrevételt!
Már gatyába is ráztam...
Több szem többet lát :-)
Bármit. Csak kapjak hozzá mintát, mert ilyen vassal még nem dolgoztunk.
Carbon idomok, protektorok készítésével foglalkozom.
Szívesen csinálnék 636-osra is blokkra deklivédőket, teljes vázra, lengővillára carbon burkolatot (pályázásnál nem árt), sárvédőket. Ezen kívül még mást is amire igény van...
Ha valaki tud nekem kb 2 napra mintadarabot biztosítani, az komoly áresésre számíthat.
Üdv, Dani
2003-2004es 636r hez plexit keresek.
Gyári is ,utángyártott is jó volna
Tibi : 06707764510 budapest
Van egy eladó Yoshimura RS-3 SLIP-ON versenydobom. Ha valakit érdekel, csörögjön rám: 06/703733268 (50e)
Nagyon szép állapotú profi versenydob eladó. 3csavaros felfogatású, de egy jó marós bármihez megcsinálja a csatalakozást. Az új ára 110e volt. Semilyen látható karc, vagy sérülés nincs rajta, a képeken a háttér zavaró lehet.
http://www.kepesmotor.hu/kipuf...
2. Ez azt jelenti, hogy regadó nélkül van a dolog.
3. Ha megnézed se tükör se index. Tehát vagy pája miatt akartak fogyasztani rajta, vagy törötten lett behozva és ezeket még nem tudták beszerezni rá.
Én nem venném meg. Fel se hívnám.