Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ugy hogy vágd ketté a 179 eurót postán el tom küldeni de akár le is motorozhatsz érte zalaegerszegre
a páromnak azon van a bukógomba de ha jól emléxem az a morotartó csavar
nem tudom ki az a nő de sokszor hirdet
fél áron adom 179 euro az ára
http://www.nikkoracing.com/gpa...
ja meg valami.szoval.a 2005 os on ha oldalrol nezzuk van alami ami a kiszemelt gepen hianyzik.csak menet van ott.ugy nez ki mint valami motortarto-de nem arra van aszem. lehet hogy a bukogomba vegget van csak ott?vagy mi az?mert ugy neztem nem tart semmit.....
mennyi az annyi?
nemtod kiaza no?
jóccakát!
amugy meg csak a tiltásokat veszi le a box.
törés nélkül nincs motorozás
nem behozottak! magyarországi szervízkönyves! szerintem banki lefoglaltak
nezd meg a kepeim. mooooost nemnagyon kell a plussz paci-igaz nem most volt de kicsit lenyugodtam.-azert ha kene szooolok
na fasa-tiszta megnyugtato.
amugy ameiket most kineztem az fujtott.de a gazdajaval blokkoltatom ki nehogy meg valami gond legyen.-szenvedjen vele o.na leszek kivancsi h az hogy fog uzemelni.elvileg nemszabadna szethajtva lennie.
tutkos h behozatalok.akik ugy megsugtak h mennyert hordanak be gepeket es mennyiert nyomjak-na a hajam majd le ugrott.mennyit keresnek rajta.....
na itt a NIKKO power racing ettől majd megy a gép! ha kő eladom féláron. a párom gépébe volt de ki kellett vennem nehogy lenyomja a hetesem!
talán nem fóliástól hajtották szét őket
figyusz tibor itt az apróban egy nő szokott 636 osokat árulni mind egytől egyig patikának látszott és jóval ár alatt szokta adni őket. nem tom honnan szedi de ha belegondolok abba hogy még haszna is van akkor aszondom nem semmi.
Pár napja mondta nekem egy ürge, hogy behoztak 10 fóliás ZX-10R-t. Üzembe helyezték őket és nem volt 2 aminek egyforma hangja lett volna.
a gpx 600r na az zajos volt kattogott meg zörgött meg minden de ugy ment ahogy kell!
nem tom mitől de ennek télleg ronda hangja van
félelmetes ez a csikorgás vagy mi
Nem mondanám hangtalannak azt a blokkot.
nekem is kelll oan .na talan a jovo heten lessz is
ültem már egy két gépen de ennél finomabb müszeren mint a 636 még nem!